imr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Σήμερα πήγα Mall για να πάρω ένα τζιν από sfera που ειχαν πολύ καλό vfm Ήταν φάση διάλυσης ένα άδειο μαγαζί με λιγα πράγματα ολα σε εκπτώσεις. Οι υπαληλοι είπαν ότι φεύγουν οριστικά από Ελλάδα. Πως και έτσι? Μου φάνηκε πολύ βιαστική σαν κίνηση, πριν λίγο καιρό λειτουργούσαν κανονικά και δεν βλεπω καμία αναφορά στην ειδηση
Rebelos2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 5 ώρες πριν, imr είπε Σήμερα πήγα Mall για να πάρω ένα τζιν από sfera που ειχαν πολύ καλό vfm Ήταν φάση διάλυσης ένα άδειο μαγαζί με λιγα πράγματα ολα σε εκπτώσεις. Οι υπαληλοι είπαν ότι φεύγουν οριστικά από Ελλάδα. Πως και έτσι? Μου φάνηκε πολύ βιαστική σαν κίνηση, πριν λίγο καιρό λειτουργούσαν κανονικά και δεν βλεπω καμία αναφορά στην ειδηση https://banks.com.gr/poios-ispanikos-kolossos-kleinei-katastimata-tou-stin-ellada/
speedobear Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Κάθε τέτοια κίνηση είναι απογοητευτική για την οικονομία της χώρας μας. Το ίδιο θα συμβεί με πολλά καταστήματα τεράστιας αλυσίδας σούπερ μάρκετ (τα μικρότερα και όσα δεν τζιραρουν) που θα πωληθούν σε ιδιώτες ή αλλιώς θα κλείσουν. Τα μεγάλα θα παραμείνουν. Θα κλείσουν πάντως πολλά καταστήματά της 1 2
Rebelos2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 5 ώρες πριν, speedobear είπε Κάθε τέτοια κίνηση είναι απογοητευτική για την οικονομία της χώρας μας. Το ίδιο θα συμβεί με πολλά καταστήματα τεράστιας αλυσίδας σούπερ μάρκετ (τα μικρότερα και όσα δεν τζιραρουν) που θα πωληθούν σε ιδιώτες ή αλλιώς θα κλείσουν. Τα μεγάλα θα παραμείνουν. Θα κλείσουν πάντως πολλά καταστήματά της Σε ποια αναφέρεσαι; αν και έχω κάποια αλυσίδα στο μυαλό μου
speedobear Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Έχει λίγα γράμματα το όνομα της και δεν είναι γερμανική 2
The_Judas Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 ενταξει... δεν νομιζω οτι η Ελλαδα δεν εχει εναλλακτικες για ρουχα. απλα εδω δεν εχουν πιασει τα sfera ισως φταιει και η ανυπαρκτη διαφημιση. Δοκιμασε και jack and jones εχει φθηνα τζινς ή τα camaro.
panatha1369 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, speedobear είπε Έχει λίγα γράμματα το όνομα της και δεν είναι γερμανική ΑΒ?? 1
andreas1gr Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 10 ώρες πριν, speedobear είπε Έχει λίγα γράμματα το όνομα της και δεν είναι γερμανική Μου αρέσει όταν δίνεις ξεκάθαρες απαντήσεις...
papoys1 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, speedobear είπε Έχει λίγα γράμματα το όνομα της και δεν είναι γερμανική Αν και κατάλαβα σε ποια αναφέρεσαι το lidl γιατί να κλείσει;; Ο μοναδικός όμιλος μεγάλων s/m με το 100% των καταστημάτων της ιδιόκτητα. Όταν εχεις κάνει μία τέτοια επένδυση είναι δύσκολο έως αδύνατο να την εγκαταλείψεις αν δεν υπάρχει κάποιος σοβαρότατος λόγος π.χ. γενική κατάρρευση σε ευρωπαικό επίπεδο. Από την άλλη κάτι τέτοιο θα ισχυροποιήσει τη θέση του Σκλαβενίτη με ότι αυτό συνεπάγεται για όλους μας. Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2023 από papoys1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα