StormGr Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, StamTheMan είπε Αν δεν στηριζεσαι σε αυτο για αγοραπωλησιες,γραφτους . Το πιο πιθανο ειναι να ξαναφας ban αφου πληρωσεις. Καλημέρα ναι το διάβασα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να με κανακλειδωσουν. Δυστυχώς, λόγω δουλειάς παρακολουθώ το marketplace καθημερινά. Οπότε αναγκαστικά πρέπει να το φτιάξω με όποιο τρόπο μπορέσω. edit: Τώρα είδα ότι ζητάνε 17 ευρω το μήνα; Είναι δυνατόν; Έστειλα χτες 2 report, δεν το βλέπω να απαντάνε. Το θέμα είναι ότι προχτές εκεί που ήμουν στο marketplace είδα αυτό το verified και το πάτησα για αν δω τι είναι και το κάνει. Όταν είδα ότι είναι με πληρωμή έκανα πίσω. Θεωρία συνομωσίας αλλά ισως να με βρήκε το ΑΙ και με κλείδωσε για να τους πληρώσω Επεξ/σία 4 Απριλίου από StormGr
StamTheMan Δημοσ. 4 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2 ώρες πριν, StormGr είπε Έστειλα χτες 2 report, δεν το βλέπω να απαντάνε. Δεν ειναι κανεις στο μαγαζι. 2 ώρες πριν, StormGr είπε Θεωρία συνομωσίας αλλά ισως να με βρήκε το ΑΙ και με κλείδωσε για να τους πληρώσω Οχι,εμενα μου εχει κλειδωσει 3 προφιλ και το 1 ηταν καινουργιο. Εφτιαξα και 4ο κανα διμηνο,εχω ανεβασει 3 αγγελιες,δεν με εχουν μπαναρει ακομα,αλλα εχω ξενερωσει και δεν πολυασχολουμαι. Vendora ολα πλεον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα