Pr3D@t0R Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Πλησιάζει χρόνος που δεν έχω βγάλει άκρη..... 😪
StamTheMan Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 11 ώρες πριν, thalplat είπε Καλημέρα κι από εμένα. Έπεσα κι εγώ θύμα του σπαστικου φεισμπουκ! Χθες βράδυ ενώ έμπαινα κανονικά στο μαρκετ με μπλόκαρε χωρίς λόγο. Έκανα ένσταση 2 φορές και αίτημα για επανέλεγχο και τώρα το πρωί καταργήθηκε τελείως το Market από το λογαριασμό μου, είναι σα να μην υπάρχει! Έχει βρει κανένας καμία σοβαρή λύση; Οχι,μονο οτι εχει συζητηθει παραπανω,με verified λογαριασμο και επικοινωνια με live support. Κατα τα αλλα,το εχουν αφησει στη μοιρα του. Παρ ολα αυτα,μπορεις ακομα να κανεις αγγελιες ως δημοσιευσεις σε ομαδες.
Pr3D@t0R Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 7 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Οχι,μονο οτι εχει συζητηθει παραπανω,με verified λογαριασμο και επικοινωνια με live support. Κατα τα αλλα,το εχουν αφησει στη μοιρα του. Παρ ολα αυτα,μπορεις ακομα να κανεις αγγελιες ως δημοσιευσεις σε ομαδες. Σε 1-2 ομάδες πάντως με ποδηλατικές αγγελίες που έχω προσπαθήσει, δεν με αφήνει να βαλω.....!
StamTheMan Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 25 λεπτά πριν, Pr3D@t0R είπε Σε 1-2 ομάδες πάντως με ποδηλατικές αγγελίες που έχω προσπαθήσει, δεν με αφήνει να βαλω.....! Δοκιμασε και σε αλλες,μηπως ειναι αναλογα με τις ρυθμισεις της καθε ομαδος.
thalplat Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, StamTheMan είπε Οχι,μονο οτι εχει συζητηθει παραπανω,με verified λογαριασμο και επικοινωνια με live support. Κατα τα αλλα,το εχουν αφησει στη μοιρα του. Παρ ολα αυτα,μπορεις ακομα να κανεις αγγελιες ως δημοσιευσεις σε ομαδες. Ναι αυτό με τις ομάδες μπορώ να το κάνω ευτυχώς. Αναγκαστικά έφτιαξα νέο προφίλ μόνο για το marketplace. Αφέθηκε στη μοίρα του κι αυτό, πότε θα ξυπνήσουμε και θα μας τα έχουν σβήσει όλα δε ξέρω...τραγικό
StamTheMan Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 3 λεπτά πριν, thalplat είπε Αναγκαστικά έφτιαξα νέο προφίλ μόνο για το marketplace. Ειχα δευτερο σαν back up,λιγο μετα αφου αρχισα να βαζω αγγελιες,κλειδωσε και αυτο. Εφτιαξα τριτο μονο για αγγελιες και κλειδωσε την ιδια ή την επομενη.
thalplat Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 23 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Ειχα δευτερο σαν back up,λιγο μετα αφου αρχισα να βαζω αγγελιες,κλειδωσε και αυτο. Εφτιαξα τριτο μονο για αγγελιες και κλειδωσε την ιδια ή την επομενη. Αααα θα έχουμε και τέτοια; Κατάλαβα...το κατέστρεψαν τελείως
LLLEFTERIS Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Στις 6/12/2024 στις 9:35 ΜΜ, StamTheMan είπε Οχι,μονο οτι εχει συζητηθει παραπανω,με verified λογαριασμο και επικοινωνια με live support. Κατα τα αλλα,το εχουν αφησει στη μοιρα του. Παρ ολα αυτα,μπορεις ακομα να κανεις αγγελιες ως δημοσιευσεις σε ομαδες. Αν σε εχει μπλοκαρει το Marketplace οπως με εχει μπλοκαρει και εμενα ακομα και σε ομαδα να βαλεις αγγελια δεν μπορουν να σου στειλουν μηνυμα ουτε εσυ μπορεις να στειλεις σε αγγελια ακομα και αν αυτη ειναι σε ομαδα η μονη λυση ειναι να σου στειλουν η να στειλεις στο προφιλ και οχι στην αγγελια.
StamTheMan Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Στις 14/12/2024 στις 12:10 ΜΜ, LLLEFTERIS είπε Αν σε εχει μπλοκαρει το Marketplace οπως με εχει μπλοκαρει και εμενα ακομα και σε ομαδα να βαλεις αγγελια δεν μπορουν να σου στειλουν μηνυμα ουτε εσυ μπορεις να στειλεις σε αγγελια ακομα και αν αυτη ειναι σε ομαδα η μονη λυση ειναι να σου στειλουν η να στειλεις στο προφιλ και οχι στην αγγελια. Ισχυει,δυστυχως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα