pngts1996 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπέρα και αρχικά να ζητήσω γιατί μπορεί να έχω ανοίξει το θέμα αυτό σε λάθος κατηγορία. Έχω βρει μια συσκευή κινητού με κάρτα σιμ της Νόβα όπου και τα δύο έχουν κωδικό. Δεν μπορώ να βρω κανένα στοιχείο για να επικοινωνήσω με τον ιδιοκτήτη. Πήγα και στο Νόβα αλλά δεν μπορούσαν να μου βρουν κανένα στοιχείο, βασικά δεν γινόταν.τελικα μου είπαν αστυνομία όπου δεν.νομιζω και να γίνει κάτι. Έχετε καμία ιδέα εσείς!; Ευχαριστώ εκ των προτερων
koutsis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 24 minutes ago, pngts1996 said: Καλησπέρα και αρχικά να ζητήσω γιατί μπορεί να έχω ανοίξει το θέμα αυτό σε λάθος κατηγορία. Έχω βρει μια συσκευή κινητού με κάρτα σιμ της Νόβα όπου και τα δύο έχουν κωδικό. Δεν μπορώ να βρω κανένα στοιχείο για να επικοινωνήσω με τον ιδιοκτήτη. Πήγα και στο Νόβα αλλά δεν μπορούσαν να μου βρουν κανένα στοιχείο, βασικά δεν γινόταν.τελικα μου είπαν αστυνομία όπου δεν.νομιζω και να γίνει κάτι. Έχετε καμία ιδέα εσείς!; Ευχαριστώ εκ των προτερων Άστο ανοιχτό μήπως καλέσει κάποιος το νούμερο
pngts1996 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Όταν το βρήκα ήταν απενεργοποιημένο οπότε δεν μπορεί να δεχτεί κλήσεις η συσκευη
Nabuko Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, pngts1996 είπε Όταν το βρήκα ήταν απενεργοποιημένο οπότε δεν μπορεί να δεχτεί κλήσεις η συσκευη Το παραδίδεις στο Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής που το βρήκες και δεν ασχολείσαι περαιτέρω. 1
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, pngts1996 είπε Καλησπέρα και αρχικά να ζητήσω γιατί μπορεί να έχω ανοίξει το θέμα αυτό σε λάθος κατηγορία. Έχω βρει μια συσκευή κινητού με κάρτα σιμ της Νόβα όπου και τα δύο έχουν κωδικό. Δεν μπορώ να βρω κανένα στοιχείο για να επικοινωνήσω με τον ιδιοκτήτη. Πήγα και στο Νόβα αλλά δεν μπορούσαν να μου βρουν κανένα στοιχείο, βασικά δεν γινόταν.τελικα μου είπαν αστυνομία όπου δεν.νομιζω και να γίνει κάτι. Έχετε καμία ιδέα εσείς!; Ευχαριστώ εκ των προτερων Αναλογα τον υπαλληλο θα μπορουσε να επικοινωνησει ή να δει αν εχει γινει αλλαγη σιμ ωστε να καλεσει αυτος . αλλα ξεχασα gdpr και κολοκυθια. οποτε αναγκαστηκα πολιτσια αν και δεν θα αφηνα την συσκευη παρα μονο τις καρτες και αν εβρισκαν ιδιοκτητη θα το παρεδιδα εγω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα