Dyolf Δημοσ. 23 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2004 Well όποιος δεν πήγε έχασε! Μετάνιωσα που δεν πλήρωσα εισητήριο. Ο Ashbury άξιος διάδοχος - όποιος δεν το παραδεχτεί μετά τα χθεσινά απλά είναι κολημένος. Η συναυλία ήταν πραγματικά ξεχωριστή και διαφορετική από τα συνηθισμένα. ο Μanzarek παραλλήρημα, ο Krigger απίστευτος... Ευτυχώς μπήκα μέσα στα τελευταία 20-30λεπτά. Στο encore, light my fire με όλη την μπάντα να φοράει εμφανίσεις της εθνικής και ο κόσμος να φωνάζει "Είναι βαρία η @@ του τσολιά"! Φοβερό feeling
panokali Δημοσ. 24 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2004 Ο Ashbury άξιος διάδοχος - όποιος δεν το παραδεχτεί μετά τα χθεσινά απλά είναι κολημένος. Μα πάρα πολύ κολημένος!!! Μα καλά δεν υπάρχει κανένας Morisson-ικός στο Insomnia. Θα βγώ απο τα ρούχα μου (και είμαι και αγύμναστος) :oops:
TheBoyFromSalina Δημοσ. 24 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2004 Στο encore' date=' light my fire με όλη την μπάντα να φοράει εμφανίσεις της εθνικής και ο κόσμος να φωνάζει "Είναι βαρία η @@ του τσολιά"! Φοβερό feeling[/quote']
hawkj83 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2004 Άλλος ένας τσαμπατζής από εδώ που μπήκε πρπ 30-45 λεπτά πριν τελειώσει, έρχεται να επιβεβαιώσει ότι ήταν πάρα πολύ ωραία! Όντως τρομερό να βλέπεις τους doors με την εμφάνιση της εθνικής!
Haros Δημοσ. 25 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2004 Μα καλά δεν υπάρχει κανένας Morisson-ικός στο Insomnia. Θα βγώ απο τα ρούχα μου (και είμαι και αγύμναστος) :oops: Den tithete thema morissonikos antimorissonikos... Den pas se mia synaulia mono gia na deis ena sygekrimeno atomo... Pas gia na deis alla kai na akouseis olo to sygrothma na paizei mousikh pou s'aresei kai ap'oti fenetai mia xara ta kataferan sto Lykabhto oi doors Kalos o morisson alla den ginetai na ton anasthsoume
panokali Δημοσ. 25 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2004 Den pas se mia synaulia mono gia na deis ena sygekrimeno atomo Who says? Παιδιά θα επαναλάβω πως δεν κατηγόρησα σε καμία περίπτωση το σημερινό σχήμα των Doors. Ούτε και έχω πρόβλημα με τον Astbury γιατί δεν τον έχω ακούσει τον άνθρωπο. Απλά δεν μπορώ να δεχτώ αυτό το άξιος αντικαταστάτης του Morisson, ή παρόμοιους χαρακτηρισμούς. Τέλος - πάντων θα σταματήσω έδώ γιατί γίνομαι γραφικός.
TheBoyFromSalina Δημοσ. 25 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2004 Kalos o morisson alla den ginetai na ton anasthsoume Εσύ ξέρεις καλύτερα...
Haros Δημοσ. 25 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2004 xaxaxaxaxa ee ma akouste pou sas lew san pio empeiros
morgoth Δημοσ. 25 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2004 Εννοείται οτι ο Morisson είναι αναντικατάστατος ρε παιδιά! Όσο καλοί και ήταν οι Doors κάτι τους έλειπε....(μαντέψτε ποιός..). Όσο για το οτι πάμε να παρακολουθήσουμε ενα συγκρότημα ως σύνολο και όχι ως άτομα,ισχύει εν μέρει.Σε ένα συγκρότημα με μεγάλο όνομα αυτό θα τραβήξει περισότερο κόσμο γιατί απλά είναι όνομα! Σας θυμίζω μια ιστορία με τους Deep purple(αγαπημένο μου συγκρότημα) οι οποίοι σε μια συναυλία στην Ιαπωνία είχαν κάνει sold out,και μια μέρα πριν βγούν να συγκλονήσουν το σύμπαν για μια ακόμη φορά,ο Blackmoore τους εγκατέλειψε...Ο αντικαταστάτης του ο οποίος έφτασε μετά απο λίγες ώρες ήταν ο Satriani.Αποτέλεσμα:πάνω απο τους μισούς θεατές ζήτησαν τα λεφτά τους πίσω...Δυστυχώς ή ευτυχώς το όνομα σε ένα συγκρότημα μετράει πολύ......
Godfath3r Δημοσ. 26 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2004 Morgoth symfwnw mazi sou kai epektinw sto oti o ka8enas mousikos einai anantikatastatos...To oudeis anantikatastatos mporei na isxyei alla oxi kai sthn mousikh!!! H mousikh einai entelws ypokeimeniko pragma kai etsi otan sou aresei kati sou aresei akrivws opws einai.Mporei kati pou einai eksisou kalo,texniko 'h otidhpote na mhn sou aresei! Kati tetoio symvainei kai me ton Morisson kai tous Doors. Opws kai me opoiodhpote sygrothma! Thn kalyterh douleia thn kanane oi audioslave (x-Rage against the machine) pou otan meinane xwris ton De la rocha alaksane onoma... Twra 8a mou peis poios 8a mporouse na "xrhshmopoihsei" to onoma Doors kai den 8a to ekane. Aneksarthta se poio vwmo (tou xrhmatos, ths ka*las) 8a 8ysiaze kapoia pragmata!Allo kapelo...
morgoth Δημοσ. 26 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2004 Σαφέστατα κάνανε πολύ καλά οι audioslave και δεν συνέχισαν σαν rage against the machine(δεν ξέρω αν μπορούσαν κιόλας!).Έτσι αντιμετωπίστηκαν σαν νέο συγκρότημα χωρίς ενα ''βαρύ παρελθόν'' να τους ακολουθεί! Όπως αυτοί οι Doors που θα έχουν πάντα το πάρα πολύ καλό παρελθόν να τους κυνηγάει...
Haros Δημοσ. 27 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2004 Ektos omws apo auto nomizw oti etsi ki allios allaxane mousiko prosanatolismo kai htan enas logos pou den tairiaze na krathsoun to onoma rage against the machine...
Godfath3r Δημοσ. 27 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2004 Polloi exoun alaksei mousiko prosanatolismo xwris na alaksoun to onoma ths mpantas (vlepe anathema,paradise lost, metallica k.a.). Alla mesa apo to oti den alazoun onoma katalavainoume oti h mousikh den einai mia tampela. Kai eksallou kapoia pragmata allazoun kai ws an8rwpous mas ephreazoun. Epomenws einai logikotato na allazei o mousikos prosanatolismos mias mpantas pou paizei mousikh arketa xronia!!!
Haros Δημοσ. 28 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2004 Popo anathema... Ponemenh istoria.. Ti mou thymises
Godfath3r Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 nai ontws...Alla entaksei kai twra paizoun kalh mousikh.Gia mena einai san na exei allaksei to sygrothma.An oloi to antimetwpizame etsi den 8a yphrxane oi megales diamaxes kai oi tampeles!Anyway,mhn ginomaste off topic...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.