Προς το περιεχόμενο

Η νέα οθόνη LG UltraGear 32GS95UE (OLED) διαθέτει το χαρακτηριστικό Dual-Hz

polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η νέα οθόνη UltraGear 32GS95UE τεχνολογίας OLED της LG διαθέτει δύο λειτουργίες ανάλυσης/ρυθμού ανανέωσης που αλλάζουν με το πάτημα ενός κουμπιού.

Πιο συγκεκριμένα, η LG παρουσίασε πρόσφατα μία νέα οθόνη, που είναι η πρώτη που διαθέτει το καινοτομικό χαρακτηριστικό «Dual-Hz».

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Κορεάτικης εταιρείας, η συγκεκριμένη οθόνη παρέχει υποστήριξη για δύο διαφορετικές αναλύσεις και ρυθμούς ανανέωσης, 4K (3840 x 2160 pixels) στα 240Hz και Full HD (1920 x 1080 pixels) στα 480Hz και μπορεί εύκολα να εναλλάσσεται μεταξύ των δύο συγκεκριμένων λειτουργιών με το πάτημα ενός κουμπιού.

LG-OLED-LINEUP-3.jpg

Η οθόνη, διαθέτει λοιπόν ένα ειδικό κουμπί άμεσης πρόσβασης που επιτρέπει στους παίκτες να εφαρμόζουν τον βέλτιστο συνδυασμό ανάλυσης και ρυθμού ανανέωσης, ανάλογα με το παιχνίδι που παίζουν. Η LG συνιστά τη λειτουργία Full HD/ 480Hz σε παιχνίδια shooter με καταιγιστική δράση και ρυθμό και τη λειτουργία 4K/ 240Hz σε περισσότερο «χαλαρά» παιχνίδια περιπέτειας ή στρατηγικής κ.ά.

Η νέα LG UltraGear 32GS95UE διαθέτει πάνελ τεχνολογίας OLED, το οποίο επιδεικνύει χρόνο απόκρισης μόλις 0,03 ms (GtG) και υποστηρίζει το 98,5% του χρωματοχώρου DCI-P3 με λόγο αντίθεσης 1.500.000:1.  

LG-OLED-LINEUP-6.jpg

Επιπλέον, διαθέτει πιστοποίηση VESA DisplayHDR True Black 400 και είναι συμβατή τόσο με τη τεχνολογία NVIDIA G-SYNC όσο και με τη τεχνολογία AMD FreeSync Premium Pro. Οι επιλογές συνδεσιμότητας περιλαμβάνουν δύο θύρες HDMI 2.1 και μία DisplayPort 1.4. Εκτός από τη ναυαρχίδα, η LG παρουσίασε και άλλα πέντε μοντέλα με πάνελ τεχνολογίας OLED, τα οποία υποστηρίζουν αναλύσεις 3440 x 1440 pixels ή 2560 x 1440 pixels ανάλογα με την αναλογία διαστάσεων. Αναλυτικές προδιαγραφές για όλα τα μοντέλα παρέχονται παρακάτω.

LG OLED MONITORS.png

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλη φαση το gaming σε τοσο υψηλα refresh rates ... οι υποψηφιες για coil whine καρτες θα κανουν παρτυ.

Θα παιζεις competitive και οι γειτονες θα νομιζουν πως εχεις τρομερο προβλημα με τα κουνουπια!!

• Like 3
  • Confused 1
  • Haha 1

Πολυ ωραίες οθόνες. Κρίμα θα είναι πανάκριβες. Και ένα πράμα που δεν μαρέσει καθόλου είναι το πόσο μεγάλο curve βάζουνε στις Ultrawide ακόμα και στην 34inch. Οι παλιες 1080p και 1440p ήτανε μία χαρά με το μικρό curve τους. Και ακόμα παραμένει το πρόβλημα του Burn in το οποίο είναι θέμα αμα έχεις άσπρες επιφάνειες ανοιχτές για μεγάλο χρονικό διάστημα, Word, google, excel, κλπ. - Με λίγα λόγια πολύ ακριβό gaming μόνο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διάβασα ότι οι τιμές θα ανακοινωθούν Ιανουάριο ξέρουμε ποτέ θα κυκλοφορήσουν Ελλάδα ; 

Type c θα έχουν με power supply γιατί δεν το διάβασα αν δεν έχουν απλά τραγικοί !

Επεξ/σία από farcry33

Κατι τετοιο ψαχνω, αν και θα ημουν ευχαριστημενος στα 120Hz.

αλλιωστε σε 2160p δεν βγαζεις τοσα fps εκτος κι αν εχεις 4090 και παιζεις dota.

3 hours ago, Retromaniac said:

H 32αρα και η 27ρα φαίνονται πολύ καλές... Η τιμή όμως για την 32 θα είναι 1000ρικο

27¨ αν θα ειναι στο χιλιαρικο και αν..

12 λεπτά πριν, kbaerorotatex είπε

27¨ αν θα ειναι στο χιλιαρικο και αν..

2 ώρες πριν, starmanwarz είπε

Αισιοδοξο σε βρισκω...

Είχε πέσει στα 768 πρόσφατα το υπάρχων μοντέλο, πάντως. Τώρα ανέβηκε πάλι λόγω Χριστουγέννων..

• Like 1

5 ώρες πριν, Georgios Pappas είπε

Πολυ ωραίες οθόνες. Κρίμα θα είναι πανάκριβες. Και ένα πράμα που δεν μαρέσει καθόλου είναι το πόσο μεγάλο curve βάζουνε στις Ultrawide ακόμα και στην 34inch. Οι παλιες 1080p και 1440p ήτανε μία χαρά με το μικρό curve τους. Και ακόμα παραμένει το πρόβλημα του Burn in το οποίο είναι θέμα αμα έχεις άσπρες επιφάνειες ανοιχτές για μεγάλο χρονικό διάστημα, Word, google, excel, κλπ. - Με λίγα λόγια πολύ ακριβό gaming μόνο.

Το ξές οτι ακόμα και το word έχει dark mode ε;

• Like 1

13 ώρες πριν, therion13 είπε

Το ξές οτι ακόμα και το word έχει dark mode ε;

Ναι αλλα τι θα γίνει? Θα τρέχουμε να τα βάζουμε όλα σε dark mode επειδή το Oled Εχει θέμα? Ποσα χρόννια έχουμε οθόνες και δουλευανε μια χαρά? Ακόμα έχω την CRT οθόνη μου απο τα windows 3.1 που δουλεύει και είχε πολλα χρόννια χρήσης. Αυτή η μόδα με τα Oled εχει καταντήσει αηδία. Η TN οθόνες που πάνε να τις καταργήσουνε επίσης ήτανε πάντα πιο εύκολες στην χρήση για ανθρώπους που έχουνε πρόβλημα, ζαλάδες και πονοκεφάλους με οθόνες. Δεν λέω όμορφες οι οθονες οι Oled αλλα άμα είναι να κοστίζει 3 μίσθους και να μου καίγετε σε έναν χρόνο, όχι ευχαριστώ.

• Thanks 1
  • Confused 1

1 ώρα πριν, Georgios Pappas είπε

Ναι αλλα τι θα γίνει? Θα τρέχουμε να τα βάζουμε όλα σε dark mode επειδή το Oled Εχει θέμα? Ποσα χρόννια έχουμε οθόνες και δουλευανε μια χαρά? Ακόμα έχω την CRT οθόνη μου απο τα windows 3.1 που δουλεύει και είχε πολλα χρόννια χρήσης. Αυτή η μόδα με τα Oled εχει καταντήσει αηδία. Η TN οθόνες που πάνε να τις καταργήσουνε επίσης ήτανε πάντα πιο εύκολες στην χρήση για ανθρώπους που έχουνε πρόβλημα, ζαλάδες και πονοκεφάλους με οθόνες. Δεν λέω όμορφες οι οθονες οι Oled αλλα άμα είναι να κοστίζει 3 μίσθους και να μου καίγετε σε έναν χρόνο, όχι ευχαριστώ.

Εγώ πάντως va panel εχω και ολα τα εχω σε σκούρο. Μ'αρέσει και τα βάζω σε ολα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...