GIOVINCO Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπερα. Υπαρχει καποιο ειδος ακουστικων που 1) να ειναι πολυ ανετα γιατι τα θελω για υπνο 2) να εχουν πληρη απομονωση ηχων ετσι ωστε να μπορω να κοιμηθω στη μπανανια που ζουμε? Θελω να απομονωνουν γαβγισματα και φωνες που ακουγονται απο αλλα διαμερισματα σε πολυκατοικια ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΟ, καπου ειχα διαβασει οτι το noise canceling δεν βοηθαει σε αυτους τους ηχους, δεν θελω να δωσω πολλα λεφτα και να μην κανω τη δουλεια μου. θελω 95% αν οχι ΠΛΗΡΗΣ απομονωση Δεν με ενδιαφερουν τα ξυπνητηρια γιατι ξυπναω μονος μου. Δεν βαζω οριο στην τιμη, αν κανουν τη δουλεια δινω οσα-οσα. Ευχαριστω. Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2023 από GIOVINCO
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Για να πάρεις μια ιδέα,δεν έχω καμιά εμπειρία απο αυτά. https://www.zdnet.com/article/best-headphones-for-sleeping/ 1
GIOVINCO Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Τα εχω δει τα reviews απλα θα ηθελα καποιον με προσωπικη εμπειρια, ειδικα επειδη απο οτι εχω καταλαβει μαλλον πρεπει να τα παραγγειλω απο εξωτερικο. Σ ευχαριστω παντως
Nabuko Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, GIOVINCO είπε Καλησπερα Γιατί όχι ωτοασπίδες? Θέλεις ακουστικά γιατί βλέπεις youtube ή ακούς μουσική για να σε παίρνει ο ύπνος? Ή θέλεις να ακούς ήχους θάλασσας, βροχής ή white noise? Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2023 από Nabuko
gorge18 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, GIOVINCO είπε Καλησπερα. Υπαρχει καποιο ειδος ακουστικων που 1) να ειναι πολυ ανετα γιατι τα θελω για υπνο 2) να εχουν πληρη απομονωση ηχων ετσι ωστε να μπορω να κοιμηθω στη μπανανια που ζουμε? Θελω να απομονωνουν γαβγισματα και φωνες που ακουγονται απο αλλα διαμερισματα σε πολυκατοικια ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΟ, καπου ειχα διαβασει οτι το noise canceling δεν βοηθαει σε αυτους τους ηχους, δεν θελω να δωσω πολλα λεφτα και να μην κανω τη δουλεια μου. θελω 95% αν οχι ΠΛΗΡΗΣ απομονωση Δεν με ενδιαφερουν τα ξυπνητηρια γιατι ξυπναω μονος μου. Δεν βαζω οριο στην τιμη, αν κανουν τη δουλεια δινω οσα-οσα. Ευχαριστω. Εχω σταμπαρει αυτα https://www.skroutz.gr/s/38869483/Travel-Music-Eye-Cover-Maska-Ypnou-Polyesteriki-me-Ensomatomena-Bluetooth-Akoustika-Gri-101219.html αλλα μαλλον πως καλο noise canceling δε νομιζω να εχουν.
GIOVINCO Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 21 ώρες πριν, Nabuko είπε Γιατί όχι ωτοασπίδες? Θέλεις ακουστικά γιατί βλέπεις youtube ή ακούς μουσική για να σε παίρνει ο ύπνος? Ή θέλεις να ακούς ήχους θάλασσας, βροχής ή white noise? Αν υπαρχουν ωτοασπιδες που να κανουν δουλεια και να ειναι ανετες, δεν εχω θεμα. Απλα νομιζω πως επειδη βασιζονται μονο στην καλυψη (και δεν εχουν anc κλπ) δεν θα ειναι ανετες.
Nabuko Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 38 λεπτά πριν, GIOVINCO είπε Αν υπαρχουν ωτοασπιδες που να κανουν δουλεια και να ειναι ανετες, δεν εχω θεμα. Απλα νομιζω πως επειδη βασιζονται μονο στην καλυψη (και δεν εχουν anc κλπ) δεν θα ειναι ανετες. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα είναι πιο άνετες από ακουστικά. Και πολύ καλύτερες για την υγεία των αυτιών σου. Tο μόνο ίσως πρόβλημα είναι ότι (όπως και στα ακουστικά) πας με τη μέθοδο trial and error 1
GIOVINCO Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, Nabuko είπε Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα είναι πιο άνετες από ακουστικά. Και πολύ καλύτερες για την υγεία των αυτιών σου. Tο μόνο ίσως πρόβλημα είναι ότι (όπως και στα ακουστικά) πας με τη μέθοδο trial and error Σ'ευχαριστω θα το ψαξω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα