Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 24/12/2023 στις 8:07 ΠΜ, papoys1 είπε

Γηράσκω αεί διδασκόμενος 😝

Αν και εσείς πιο νέοι θα το ξέρετε  αλλα λέω μήπως του ξέφυγε κανενός χτυπάω με τον κωδικό γκούγκλη και μου βγάζει αρκετά μεταχειρισμένα μέσω ebay με τιμές 30-35 ευρώ. Δεν με πειράζει αρκεί που το βρήκα απλά το γράφω έτσι για τυχόν αναζήτηση θυμηθείτε και αυτό.

https://www.ebay.co.uk/itm/296051487702?_trkparms=amclksrc%3DITM%26aid%3D1110006%26algo%3DHOMESPLICE.SIM%26ao%3D1%26asc%3D20200818143230%26meid%3D4a8c155d5e574c70a4b75d1d45137848%26pid%3D101224%26rk%3D1%26rkt%3D5%26sd%3D115936373382%26itm%3D296051487702%26pmt%3D1%26noa%3D1%26pg%3D4429486%26algv%3DDefaultOrganicWebV9BertRefreshRanker&_trksid=p4429486.c101224.m-1

Έλα ρε παππού, πολύ άνετο σε βλέπω στις παραγγελίες, που είναι ο γνήσιος παππούς; Με πατέντα μπορείς να τα επισκευάσεις, πλαστικά γρανάζια έχουν μέσα.
Βλέπω εφιάλτες με αυτά τα Valeo made in china τα ίδια έχει το δικό μου (Δεν είναι Opel)  μαζί με ένα ιταλικό κλίμα κοντρόλ που έχουν βάλει (δεν είναι ιταλικό αυτοκίνητο...) που τα γυρίζει όποτε θέλει ακόμα και κλειστό να είναι το κλιμα.. Πάλι καλά φτάνω άνετα με το χέρι τα ντιζάκια και τα ξεκολλάω.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, meletis_m είπε

@papoys1

Το κωδικό ανταλλακτικού το γνωρίζουμε ?

Αυτό που ανέβασε ο Ukforthemoment  είναι. Το έβγαλα σήμερα με τη βοήθεια του γιου γιατί είναι σε πολύ αναποδο μέρος. Τα πλαστικά γραναζάκια που ανέφερε ο Klausx έχουν γινει κομμάτια μέσα και είχε φρακάρει (κινέζικα) . Το βρήκα Τρίκαλα το παρληγγειλα μετα τα χριστούγεννα το περιμένω. Θα το άφηνα έτσι αλλα χτυπούσε συνέχεια και μου έσπαζε τα νεύρα.🤣

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, papoys1 είπε

χτυπούσε συνέχεια

Δυστυχώς έτσι κάνουν σε όλα τα , Vectra c.

Δεν πειράζει, τουλάχιστον δεν είναι ακριβή ζημιά.

• Like 1
Δημοσ.

@papoys1

58 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Μοτέρ κλαπέτου ανακύκλωσης . 

Κωδικό έχει 13192013 ( γνήσιο ) με τιμή 282 € .

Ωστόσο το βγάζει και η Valeo με κωδικό 515126 ~ 70€ .

Θέλει ψάξιμο εάν υπάρχει εδώ Ελλάδα , καθώς η Opel έχει καταργήσει αρκετα ανταλλακτικα για  μοντέλα πρίν του 2010 

Το ίδιο ανταλλακτικό φοράει και το Saab 9-3 από 2002 .

Δημοσ.

Υπάρχει απο 11€ απο Λιθουανία  https://autopublic.org/en/carpart/006972t-opel-vectra-c-interior-shoulder-valve-motor-AP1623325298

£32 απο Κίνα https://www.aliexpress.com/i/4000614480476.html 

€29 απο Ιταλία https://www.neryuscarparts.com/en/mechanical-parts/suitcase/motor-heating-box-83540.html

Και μόλις μου ήρθε προσφορά απο  ebay

eBay

Because you viewed this item, here’s a special offer.

A few other interested buyers also received this offer – it won’t last long. Hurry and take advantage right away.
Offer: £19.79
Review offer

SITE_EMAIL_Tag.png Discount
10%
SITE_EMAIL_Hotness.png Offer valid
48h
SITE_EMAIL_Profile.png ovoko-rrr(29,545)
eBay Top-rated Seller
Message from ovoko-rrr:
Here's your chance to get this item at a great price!

Opel Vectra C 2006 Air heater flap actuator motor 006972T LIT9694

Item ID: 296051487702
Buy it now price: £21.99
Your offer: £19.79
Offer expires: 27-Dec 20:53:45 GMT
Seller: ovoko-rrr(29,545)
Review offer
View item

• Like 3
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Υπάρχει απο 11€ απο Λιθουανία  https://autopublic.org/en/carpart/006972t-opel-vectra-c-interior-shoulder-valve-motor-AP1623325298

£32 απο Κίνα https://www.aliexpress.com/i/4000614480476.html 

€29 απο Ιταλία https://www.neryuscarparts.com/en/mechanical-parts/suitcase/motor-heating-box-83540.html

Και μόλις μου ήρθε προσφορά απο  ebay

eBay

Because you viewed this item, here’s a special offer.

A few other interested buyers also received this offer – it won’t last long. Hurry and take advantage right away.
Offer: £19.79
Review offer

SITE_EMAIL_Tag.png Discount
10%
SITE_EMAIL_Hotness.png Offer valid
48h
SITE_EMAIL_Profile.png ovoko-rrr(29,545)
eBay Top-rated Seller
Message from ovoko-rrr:
Here's your chance to get this item at a great price!

Item ID: 296051487702
Buy it now price: £21.99
Your offer: £19.79
Offer expires: 27-Dec 20:53:45 GMT
Seller: ovoko-rrr(29,545)
Review offer
View item

Ελλάδα είχε δύο στο ιντερνετ αυτό που πήρα εγω από Τρίκαλα και ένα βλέπω στις Σέρρες. Ενδεχομένως σε ανακυκλώσεις υπάρχουν και άλλα,  αλλα δεν κάθονται να ανεβάσουν ψιλολόγια και πρέπει να έχεις τύχη να τα πετύχεις.Δεν ήξερα καλά πως να το ψάξω στο εξωτερικό. Εδώ που άνοιξα το θέμα έμαθα αρκετά από σάς γιαυτό λέω ότι η γνώση είναι καλό να μοιράζεται δωρεάν. Καρακινεζιά το άνοιξα  ψεύτικα πλαστικά γραναζάκια και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχει τόσα. Μία απλή κίνηση κάνει κινώντας ένα ελαφρύ πλαστικό καπακάκι το οποίο κλείνει ή ανοίγει τον αεραγωγό από  τον εξωτερικό αέρα εκεί που τα αυτοκίνητα έχουν το φίλτρο καμπίνας από την έξω πλευρά. Θα μπορούσε τη δουλειά να κάνει ένα γραναζάκι αλλά έχουν τέσσερα οι κινέζοι μάλλον να χαλάει πιο εύκολα😝

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, papoys1 είπε

Ελλάδα είχε δύο στο ιντερνετ αυτό που πήρα εγω από Τρίκαλα και ένα βλέπω στις Σέρρες. Ενδεχομένως σε ανακυκλώσεις υπάρχουν και άλλα,  αλλα δεν κάθονται να ανεβάσουν ψιλολόγια και πρέπει να έχεις τύχη να τα πετύχεις.Δεν ήξερα καλά πως να το ψάξω στο εξωτερικό. Εδώ που άνοιξα το θέμα έμαθα αρκετά από σάς γιαυτό λέω ότι η γνώση είναι καλό να μοιράζεται δωρεάν. Καρακινεζιά το άνοιξα  ψεύτικα πλαστικά γραναζάκια και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχει τόσα. Μία απλή κίνηση κάνει κινώντας ένα ελαφρύ πλαστικό καπακάκι το οποίο κλείνει ή ανοίγει τον αεραγωγό από  τον εξωτερικό αέρα εκεί που τα αυτοκίνητα έχουν το φίλτρο καμπίνας από την έξω πλευρά. Θα μπορούσε τη δουλειά να κάνει ένα γραναζάκι αλλά έχουν τέσσερα οι κινέζοι μάλλον να χαλάει πιο εύκολα😝

Αν βρεις σε ανακύκλωση ότι έχουν όλο το αμάξι μπορείς να τους ρωτήσεις αν υπάρχει το σύστημα που θες.

• Like 1
Δημοσ.

Το είχα πάθει στο colt μοτερακη ανακύκλωσης κλαπετου νωμιζω λεγόταν, σε μένα απλά λίγο βγήκε βύσμα από την θέση την θέση του και από 4 επαφές 3 ακουμπούσαν, ευτιχος σε αυτό το κομμάτι υπήρχε πρόσβαση βγάζοντας το ντουλαπάκι, και πήρε 10 λεπτά όλη η δουλειά σε άλλα αμάξια είναι τέρμα μέσα και μόνο η εργασία θα κάνει τρελό πόσο

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, papoys1 είπε

Πολυ πραμα και δω ΤΣΙΒΟΛΑΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

https://www.vrisko.gr/details/adc_0_4j46_05g5272aj_d7a0jaicf7c

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε

Πολυ πραμα και δω ΤΣΙΒΟΛΑΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

https://www.vrisko.gr/details/adc_0_4j46_05g5272aj_d7a0jaicf7c

Έχει σε πολλά σημεία ανακύκλωση και βρίσκεις πολλά πράγματα αν το ψάξεις.. Το θέμα όμως είναι ότι να βρεις ακριβώς μοντέλο αλλα και χρονολογία 1ης κυκλοφορίας γιατί π.χ. στο ίδιο αυτοκίνητο το 2005 να εβαζαν ένα και και στο ίδιο αυτοκίνητο το 2006 να είχε διαφορετικό. opel vectra έχουν πολλά αλλά πρέπει να πας με κωδικό ανταλλακτικού να δεις αν ταιριάζει στο δικό σου.

Από τη Λαυρίου στην Κερατέα στο Λιβανό πήρα δύο καθίσματα για μπροστά. Αυτά ηταν από διαφορετικό μοντέλο αλλά τα καθίσματα είναι ίδια.Ειχαν χαλάσει τα δικά μου το ένα είχε σκιστεί μάλιστα και μου ζητούσαν 160 με 200 ευρώ οι ταπετσέρηδες για επισκευή. Βρήκα δύο πολύ καλά εκεί με 100 ευρώ και τα άλλαξα. Ευκολο είναι. Επειδή πιάνουν τα χέρια μου εφτιαξα τα άλλα δύο και τα έβαλα στο car για πούλημα 100 ευρώ.🤣 ότι πάρω.

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, papoys1 είπε

Με τα μεταχειρισμένα είναι ρίσκο αλλά δεν νομίζω να υπάρχουν καινούρια.

Εμένα έχει δύο μαζί σε μία βάση, το ένα ελέγχει ζεστό / κρύο για το κλίμα και το άλλο κατεύθυνση αέρα, πάλι καλά στην ανακύκλωση έχουν βάλει άλλη μάρκα μοτεράκι πολύ αξιόπιστο, ίσως γιατί πρέπει να λύσεις ταμπλό κτλ για να το αλλάξεις. Πάω για ΚΤΕΟ το καλοκαίρι και βάζουν το κλίμα μπροστά(μην ζεσταθούν...) πατώντας ότι κουμπί βρουν... άρχισαν τα τακ τακ ασταμάτητα μου δίνουν το κλειδί και μου λέει ο σαΐνης ελεγκτής "Κάποιο ρελε κάνει θόρυβο" άστα να πάνε... Την επόμενη θα είμαι προετοιμασμένος ότι μου το χάλασαν να ψάχνουν μοτεράκια 🤣

Δημοσ.
Στις 24/12/2023 στις 8:07 ΠΜ, papoys1 είπε

Γηράσκω αεί διδασκόμενος 😝

Αν και εσείς πιο νέοι θα το ξέρετε  αλλα λέω μήπως του ξέφυγε κανενός χτυπάω με τον κωδικό γκούγκλη και μου βγάζει αρκετά μεταχειρισμένα μέσω ebay με τιμές 30-35 ευρώ. Δεν με πειράζει αρκεί που το βρήκα απλά το γράφω έτσι για τυχόν αναζήτηση θυμηθείτε και αυτό.

https://www.ebay.co.uk/itm/296051487702?_trkparms=amclksrc%3DITM%26aid%3D1110006%26algo%3DHOMESPLICE.SIM%26ao%3D1%26asc%3D20200818143230%26meid%3D4a8c155d5e574c70a4b75d1d45137848%26pid%3D101224%26rk%3D1%26rkt%3D5%26sd%3D115936373382%26itm%3D296051487702%26pmt%3D1%26noa%3D1%26pg%3D4429486%26algv%3DDefaultOrganicWebV9BertRefreshRanker&_trksid=p4429486.c101224.m-1

Καλημέρα και χρόνια πολλά , σαν πρώην κάτοχος Vectra C , αυτό που έχω να σας πω είναι πως είναι ξεκάθαρα χαλασμένο το μοτεράκι πίσω από τον επιλογέα κρύο / ζεστό , μία κλασσική περίπτωση για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο . 

Θα μάθετε να ζείτε μ' αυτό συν κάποια άλλα , αν θέλετε μία αναζήτηση στο δίκτυο θα σας οδηγήσει σε έναν επισκευαστή στην Αγγλία , ο οποίος αναλαμβάνει με κάποιο κόστος να αποκαταστήσει μόνιμα και διά παντός αυτό το εξάρτημα . Δεν θυμάμαι πόσα χρήματα ζητούσε , πάντως ήταν πάνω κάτω στο 200αρι και βάλε που κοστίζει το ανταλλακτικό , το οποίο κι' αυτό με την σειρά του δεν βρίσκεται εύκολα .

Αν θελήσετε , στο φόρουμ του Vectra - C στην Αγγλία , όπου είμαι ακόμη γραμμένος μπορούν να σας βοηθήσουν αρκετά μ' αυτό συν ότι άλλο προκύψει . Το ίδιο κι' εγώ , ο οποίος εγκατέλειψα ένα κατά τ' άλλα πολύ καλό αυτοκίνητο + / - σε ότι αφορά την λέξη καλό .

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, babisskg είπε

Καλημέρα και χρόνια πολλά , σαν πρώην κάτοχος Vectra C , αυτό που έχω να σας πω είναι πως είναι ξεκάθαρα χαλασμένο το μοτεράκι πίσω από τον επιλογέα κρύο / ζεστό , μία κλασσική περίπτωση για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο . 

Θα μάθετε να ζείτε μ' αυτό συν κάποια άλλα , αν θέλετε μία αναζήτηση στο δίκτυο θα σας οδηγήσει σε έναν επισκευαστή στην Αγγλία , ο οποίος αναλαμβάνει με κάποιο κόστος να αποκαταστήσει μόνιμα και διά παντός αυτό το εξάρτημα . Δεν θυμάμαι πόσα χρήματα ζητούσε , πάντως ήταν πάνω κάτω στο 200αρι και βάλε που κοστίζει το ανταλλακτικό , το οποίο κι' αυτό με την σειρά του δεν βρίσκεται εύκολα .

Αν θελήσετε , στο φόρουμ του Vectra - C στην Αγγλία , όπου είμαι ακόμη γραμμένος μπορούν να σας βοηθήσουν αρκετά μ' αυτό συν ότι άλλο προκύψει . Το ίδιο κι' εγώ , ο οποίος εγκατέλειψα ένα κατά τ' άλλα πολύ καλό αυτοκίνητο + / - σε ότι αφορά την λέξη καλό .

καλημερα και χρόνια πολλά. Νάσαι καλά φίλε σε ευχαριστώ πολύ πέραν από το μοτεράκι κλαπέτου που είναι σιγουρα κολημένο ακούω ήχο και από το συγκεκριμένο σημείο πίσω από τον επιλογέα κρύο-ζεστό άρα έχω και κει πρόβλημα.

Για Αγγλία δεν με βλέπω γιατί δεν το έχω καθόλου με τη γλώσσα οπότε πως να συννενοηθώ άσε που όπως λες είναι σε δύσκολο σημείο. Αλλάζω το άλλο που είναι πιο εύκολο και θα το κάνω μόνος , τουλάχιστον να μπορώ να κλείσω τον εξωτερικό αέρα και από κει και πέρα θα δω τι θα κάνω. Ρωτώντας αν πέσω σε κανένα μάστορα εδώ που να ασχολείται με κάποιο λογικό ποσό θα το κάνω γιατί το αμαξάκι είναι αστέρι το έχω και υγραέριο και έχω σωθεί από θέμα καυσίμου. Πιο φτηνό και από ηλεκτρικό μου βγαίνει.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...