Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα . Εχω περάσει από αρκετούς μαστόρους - ηλεκτρολόγους για το συγκεκριμένο πρόβλημα άλλος λέει το ένα άλλος το άλλο σίγουρες λύσεις δε μου δίνουν.

Συγκεκριμένα στην εναλλαγή κρύο ζεστό κάτι χτυπάει μέσα κατά 99,9% το κλαπέτο όπως μου είπαν οι περισσότεροι και όπως πιστεύω και γω το οποίο μάλλον δεν γυρίζει από κρύο σε ζεστό γιατί  στην αρχή έρχεται λίγος χλιαρός αέρας και μετά κρύος. 

Έχει τύχει σε κάποιον κάτι παρόμοιο και αν έχετε κάποιο σωστό και γνώστη μάστορα που να ασχολείται με το πρόβλημα και συγκεκριμένα καλοριφέρ - κλίμα αυτοκινήτων  να προτείνεται δημόσια ή σε π.μ. σε περιοχή της Αττικής Βορειοανατολικά αλλά και αλλού δεν θα με πείραζε.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μου ειχε τυχει ενα τετοιο κουφο στο golf, δεν γυριζε το clima στο κρυο και εβγαζε μονο ζεστη. Eιχε χαλασει ο αισθητηρας θερμοκρασιας που ειναι στον προφυλακτηρα καπου και εδειχνε -20C, οποτε δεν εβγαζε ποτε κρυο το clima. Οποτε τσεκαρε αν οι θερμοκρασιες που σου δειχνει ειναι σωστες. Θα το ειχες δει βεβαια, αλλα ποτε δεν ξερεις.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, bill999r είπε

Clima Michailidis

21 0201 1733

https://maps.app.goo.gl/STD2WiAzPS86T5oHA

Από τους πιο γρήγορους και οικονομικούς μάστορες. 

Ευχαριστώ θα πάρω τηλέφωνο.

1 ώρα πριν, SagoniasSlutRos είπε

Μου ειχε τυχει ενα τετοιο κουφο στο golf, δεν γυριζε το clima στο κρυο και εβγαζε μονο ζεστη. Eιχε χαλασει ο αισθητηρας θερμοκρασιας που ειναι στον προφυλακτηρα καπου και εδειχνε -20C, οποτε δεν εβγαζε ποτε κρυο το clima. Οποτε τσεκαρε αν οι θερμοκρασιες που σου δειχνει ειναι σωστες. Θα το ειχες δει βεβαια, αλλα ποτε δεν ξερεις.

Δεν έχω κλίμα απλό αιρκοντίσιον έχω (κρύο-ζεστό) χειροκίνητα.

Από opel μου είπαν για κάποιο μοτεράκι (ανακύκλωσης-κλαπέτου το ονόμασε) η opel δεν το έχει είναι μοντέλο 2005 και αυτά τα μοτεράκια η opel τα αλλάζει σαν τα πουκάμισα ακόμη και σε ίδια μοντέλα δεν είναι ίδια.Έφαγα τα μεταχειεισμένα ψάχνοντάς το με κωδικούς και χτες πέτυχα ένα ίδιο στα Τρίκαλα.😜 Το παρήγγειλα 40 ευρώ συν μεταφορικά και το περιμένω μάλλον μετα τα Χριστούγεννα. Αν δεν γίνει τίποτε πάω για Μιχαηλίδη που πρότεινε ο από πάνω συμφουρμίτης.

Μέχρι τότε χοντρό μπουφάν όταν κάνει κρύο.🤣

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Ευχαριστώ θα πάρω τηλέφωνο.

Δεν έχω κλίμα απλό αιρκοντίσιον έχω (κρύο-ζεστό) χειροκίνητα.

Από opel μου είπαν για κάποιο μοτεράκι (ανακύκλωσης-κλαπέτου το ονόμασε) η opel δεν το έχει είναι μοντέλο 2005 και αυτά τα μοτεράκια η opel τα αλλάζει σαν τα πουκάμισα ακόμη και σε ίδια μοντέλα δεν είναι ίδια.Έφαγα τα μεταχειεισμένα ψάχνοντάς το με κωδικούς και χτες πέτυχα ένα ίδιο στα Τρίκαλα.😜 Το παρήγγειλα 40 ευρώ συν μεταφορικά και το περιμένω μάλλον μετα τα Χριστούγεννα. Αν δεν γίνει τίποτε πάω για Μιχαηλίδη που πρότεινε ο από πάνω συμφουρμίτης.

Μέχρι τότε χοντρό μπουφάν όταν κάνει κρύο.🤣

Δεν μπορείς να το αποσυνδέσεις και να το γυρίσεις στο ζεστό με το χέρι; 

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Δεν μπορείς να το αποσυνδέσεις και να το γυρίσεις στο ζεστό με το χέρι; 

προσπάθησα αλλά για να φτάσω στο κλαπέτο που το ακούω να χτυπάει όταν γυρίζω το κουμπί πρέπει να βγει ταμπλώ και εκεί θέλει αρκετές γνωσεις . Από βίντεο έχω φτάσει μέχρι ένα σημείο αλλά πιο πέρα δεν υπάρχει άλλο βίντεο. Αυριο αν έχει καλή μερα που έχω χρόνο θα κάνω ακόμη μία προσπάθεια μήπως καταφέρω αυτό που λες.

Μέχρι εδώ εχω πάει αλλα παραπέρα δεν βρισκω

https://www.youtube.com/watch?v=dlDwtDnJ5UM

Δημοσ.

αρχικα επρεπε να δοκιμασεις  μηπως ειναι οντως βουλωμενο το ψυγειο καλοριφερ        τερμα καλοριφερ μεσα   μεγαλη βολτα με πολυ υψηλες στροφες   η με νεκρα το ιδιο εαν δεις διαφορα και βγαλει  περισσοτερο ζεστο αερα  σημαινει οτι ειναι βουλωμενο το ψυγειο καλοριφερ   , πας και στο καθαριζουν η το κανεις μονος σου  εαν γνωριζεις την διαδικασια.     αλλα με τα δεδομενα που μας δινεις ,  ενω βγαζει στην αρχη χλιαρο και μετα στο γυρναει σε κρυο , δεν κανει για βουλωμενο   ψυγειο   , μαλλον  ειναι   το "ηλεκτρικο κλαπετο"

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, salvador_ είπε

αρχικα επρεπε να δοκιμασεις  μηπως ειναι οντως βουλωμενο το ψυγειο καλοριφερ        τερμα καλοριφερ μεσα   μεγαλη βολτα με πολυ υψηλες στροφες   η με νεκρα το ιδιο εαν δεις διαφορα και βγαλει  περισσοτερο ζεστο αερα  σημαινει οτι ειναι βουλωμενο το ψυγειο καλοριφερ   , πας και στο καθαριζουν η το κανεις μονος σου  εαν γνωριζεις την διαδικασια.     αλλα με τα δεδομενα που μας δινεις ,  ενω βγαζει στην αρχη χλιαρο και μετα στο γυρναει σε κρυο , δεν κανει για βουλωμενο   ψυγειο   , μαλλον  ειναι   το "ηλεκτρικο κλαπετο"

Ψυγείο δοκίμασα όπως λές δεν είναι βουλωμένο.Τελικά κατά 99.9% είναι το ηλεκτρικό κλαπέτο κολημένο στον κρύο αέρα και δεν γυρίζει στο ζεστό. Έχω το ίδιο πρόβλημα χτύπο όπως εδω , κολλημένο και δεν κινείται γιατί μάλλον κάτι έχει σπάσει πλαστικό γραναζάκι όπως και σε αυτόν, ο οποίος δείχνει το πρόβλημα με το μοτέρ ανακύκλωσης κλαπέτου στην αρχή και μετά το 6.40. Ξενόγλωσσο δεν ξέρω τη γλώσσα (κάτι Ανατολική Ευρώπη μου βγάζει)  αλλά ήμουν τυχερός γιατί το βίντεο ξεκινάει με τον ίδιο χτύπο που κάνει το δικό μου. Αλλιώς δεν θα το έβλεπα.Αυριο θα δοκιμάσω να το βγάλω και βλέπουμε.

https://www.youtube.com/watch?v=7mzu_LTcxJg

Αυτός δεν βρήκε ίδιο μοτεράκι ούτε στην opel που δεν το έχει πήρε από ένα ρενο μεγκαν που ταίριαζε το κουτί και η φίσα και έκανε αλχημείες να το ταιριάσει. Δεν είμαστε μόνο εμείς οι έλληνες της πατέντας.🤣 Εγώ βρήκα ένα ίδιο ακριβώς με το δικό μου μεταχειρισμένο στα Τρίκαλα μου είπε ότι το δοκίμασε και δουλεύει το παρήγγειλα 40+7 μεταφορικά και το περιμένω μετά τα Χριστούγεννα.Να δω πως θα το αλλάξω γιατί είναι σε σημείο αστα να πάνε που δε σου δίνει χέρι για τις βίδες που το στηριζουν.

Τελικά το youtube μπορεί να σου λύσει πολλά προβλήματα.👍

• Like 3
Δημοσ.

Γηράσκω αεί διδασκόμενος 😝

Αν και εσείς πιο νέοι θα το ξέρετε  αλλα λέω μήπως του ξέφυγε κανενός χτυπάω με τον κωδικό γκούγκλη και μου βγάζει αρκετά μεταχειρισμένα μέσω ebay με τιμές 30-35 ευρώ. Δεν με πειράζει αρκεί που το βρήκα απλά το γράφω έτσι για τυχόν αναζήτηση θυμηθείτε και αυτό.

https://www.ebay.co.uk/itm/296051487702?_trkparms=amclksrc%3DITM%26aid%3D1110006%26algo%3DHOMESPLICE.SIM%26ao%3D1%26asc%3D20200818143230%26meid%3D4a8c155d5e574c70a4b75d1d45137848%26pid%3D101224%26rk%3D1%26rkt%3D5%26sd%3D115936373382%26itm%3D296051487702%26pmt%3D1%26noa%3D1%26pg%3D4429486%26algv%3DDefaultOrganicWebV9BertRefreshRanker&_trksid=p4429486.c101224.m-1

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, papoys1 είπε

Γηράσκω αεί διδασκόμενος 😝

Αν και εσείς πιο νέοι θα το ξέρετε  αλλα λέω μήπως του ξέφυγε κανενός χτυπάω με τον κωδικό γκούγκλη και μου βγάζει αρκετά μεταχειρισμένα μέσω ebay με τιμές 30-35 ευρώ. Δεν με πειράζει αρκεί που το βρήκα απλά το γράφω έτσι για τυχόν αναζήτηση θυμηθείτε και αυτό.

https://www.ebay.co.uk/itm/296051487702?_trkparms=amclksrc%3DITM%26aid%3D1110006%26algo%3DHOMESPLICE.SIM%26ao%3D1%26asc%3D20200818143230%26meid%3D4a8c155d5e574c70a4b75d1d45137848%26pid%3D101224%26rk%3D1%26rkt%3D5%26sd%3D115936373382%26itm%3D296051487702%26pmt%3D1%26noa%3D1%26pg%3D4429486%26algv%3DDefaultOrganicWebV9BertRefreshRanker&_trksid=p4429486.c101224.m-1

Φαντάζομαι το https://opel.7zap.com/el/car/ που έχει τα ανταλλακτικά το ξέρεις. 

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Φαντάζομαι το https://opel.7zap.com/el/car/ που έχει τα ανταλλακτικά το ξέρεις. 

όχι δεν το ήξερα και το έβαλα στο αρχείο για μελλοντική χρήση , αλλά μερικά ανταλλακτικά όπως το συγκεκριμένο και στην οπελ δεν το έβρισκα.Έψαχνα ανακύκλωση που έχω βρει άλλες φορές αλλά ήταν δύσκολο επειδή το αυτοκίνητό μου είναι το απλό 16βάλβιδο το οποίο πούλησε λίγο επειδή όταν το πήρα (2005) λεφτά υπήρχαν με τη σέσουλα 😝 και οι περισσότεροι αγόραζαν τα πιο πλούσια μοντέλα.

Σήμερα λέω να βγάλω το δικό μου έτσι κι αλλιώς άχρηστο είναι και το έχω αποσυνδέσει γιατί χτυπάει.Θα ανοίξω να δω τα εσωτερικά του και θα ενημερώσω.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, papoys1 είπε

και μου βγάζει αρκετά μεταχειρισμένα μέσω ebay με τιμές 30-35 ευρώ.

Αγορά από το ebay.uk, σημαίνει ότι αν έρθουν από Αγγλία, εκτός από μτφ πληρώνεις και τελωνείο. Να το προσέχεις όταν παραγγέλνεις.

Αν και αυτό που έβαλες έρχεται από Λιθουανία αλλά και πάλι τα μτφ κοστίζουν κάτι λιγότερο από την αξία του ανταλλακτικού. 

• Like 1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, papoys1 είπε

όχι δεν το ήξερα και το έβαλα στο αρχείο για μελλοντική χρήση , αλλά μερικά ανταλλακτικά όπως το συγκεκριμένο και στην οπελ δεν το έβρισκα.Έψαχνα ανακύκλωση που έχω βρει άλλες φορές αλλά ήταν δύσκολο επειδή το αυτοκίνητό μου είναι το απλό 16βάλβιδο το οποίο πούλησε λίγο επειδή όταν το πήρα (2005) λεφτά υπήρχαν με τη σέσουλα 😝 και οι περισσότεροι αγόραζαν τα πιο πλούσια μοντέλα.

Σήμερα λέω να βγάλω το δικό μου έτσι κι αλλιώς άχρηστο είναι και το έχω αποσυνδέσει γιατί χτυπάει.Θα ανοίξω να δω τα εσωτερικά του και θα ενημερώσω.

Βρίσκεις το νούμερο του ανταλλακτικού και το γκουγκλάρεις.

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Αγορά από το ebay.uk, σημαίνει ότι αν έρθουν από Αγγλία, εκτός από μτφ πληρώνεις και τελωνείο. Να το προσέχεις όταν παραγγέλνεις.

Αν και αυτό που έβαλες έρχεται από Λιθουανία αλλά και πάλι τα μτφ κοστίζουν κάτι λιγότερο από την αξία του ανταλλακτικού. 

Ναι το είδα αλλά εμένα στο σημείο που είμαι να μην έχω ζεστό αέρα το πλήρωνα όσο όσο αρκεί να το βρω. Κατι παρόμοια στο autodod τα είχε 100 και πάνω. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...