juanito1 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Καλημέρα στην παρέα! Ενδιαφέρομαι να προχωρήσω με το My Alpha Quick Loan για ένα ποσό γύρω στα 3.000€, καθώς μου έχουν σκάσει κάποια απρόοπτα. Ως κάτοχος μισθοδοσίας στην Alpha, έχω μειωμένο επιτόκιο από 15,00% σε 12,00%. Η ερώτησή μου είναι η εξής: Δεδομένου ότι η αίτηση γίνεται online - ψηφιακά, γνωρίζει κάποιος που έχει ήδη κάνει τη διαδικασία αν αποστέλλεται κάποιο χαρτί στη διεύθυνση κατοικίας ή εργασίας για υπογραφή ή ενημέρωση για τη λήψη του δανείου ή αν θα πρέπει να επισκεφθώ την τράπεζα? Θα εκτιμούσα την όποια απάντησή σας.
elgol Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Αν γινεται μεσω web banking θα το δεις εκει το πιθανοτερο ομως σιγουρος δεν ειμαι
juanito1 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπέρα σας, Έχει κάποιος άποψη για το θέμα αυτό? Σας ευχαριστώ.
Aristidis_Halkidis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 42 λεπτά πριν, juanito1 είπε Καλησπέρα σας, Έχει κάποιος άποψη για το θέμα αυτό? Σας ευχαριστώ. Το πήρα πριν 2 μήνες για το ποσό των 900 ευρώ. Όλα τα έκανα μέσω web bank και όντως σε 5 λεπτά είχα τα λεφτά στο λογαριασμό. Σου έρχεται μόνο κάθε μήνα ένα χαρτί με το ποσό που σου απομένει, τίποτα άλλο. Δε χρειάζεται να κάνεις κάτι παραπάνω από το να μπεις στην εφαρμογή και σε 5 λεπτα θα τα έχεις.
im2004 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Εχω πάρει ένα τέτοιο δάνειο, όλα έγιναν ηλεκτρονικά και αν θέλεις δε σου στέλνουν statement στο σπιτι, ορίζεται απο τις ρυθμίσεις. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα