Dimitrioskrssas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπέρα! κοίταζα κάρτες γραφικών από aliexpress, έχει κανείς εμπειρία;? Ναι ξέρω ότι έχει ρίσκο έχω διαβάσει ήδη της αξιολογήσεις κι άλλα reviews, απλώς αυτό καιρό ασχολούμαι με pc build και για να ρίξω το κόστος θα πρέπει να πάω σε λίγο πιο φθηνές λύσεις Ναι ξέρω ότι οι τιμές στην ελλάδα είναι παρόμοιες αλλά η κάθε φορά είναι ταλαιπωρία για να βρεις το κατάλληλο deal....
Λύση Billator Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Λύση Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 18 λεπτά πριν, Dimitrioskrssas είπε Καλησπέρα! κοίταζα κάρτες γραφικών από aliexpress, έχει κανείς εμπειρία;? Ναι ξέρω ότι έχει ρίσκο έχω διαβάσει ήδη της αξιολογήσεις κι άλλα reviews, απλώς αυτό καιρό ασχολούμαι με pc build και για να ρίξω το κόστος θα πρέπει να πάω σε λίγο πιο φθηνές λύσεις Ναι ξέρω ότι οι τιμές στην ελλάδα είναι παρόμοιες αλλά η κάθε φορά είναι ταλαιπωρία για να βρεις το κατάλληλο deal.... Μπορείς να ξεκινήσεις το διάβασμα εδώ: Τα παιδιά γράφουν αρκετά για το τι παίζει.
Dimitrioskrssas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Ναι πάτησα εδώ πέρα στην αναζήτηση αλλά δεν μου έβγαλε τίποτα ευχαριστώ πάντως για την ενημέρωση! 34 λεπτά πριν, Billator είπε Μπορείς να ξεκινήσεις το διάβασμα εδώ: Τα παιδιά γράφουν αρκετά για το τι παίζει. Τι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα