GerasimosMar1988 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Θελω να αλλαξω το καπακι της λεκανης με καινουργιο. Μετρησα απο τη μεση της μια τρυπας μεχρι την αλλη και ειναι 15 εκ. Εχω βρει καπακια που λεει ευρος μεντεσεδων 13 εως 18 εκατοστα. Αυτο σημαινει οτι κανει? Τι αλλο να προσεξω? πρεπει να μετρησω και τιποτε αλλο?
fmarkos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, GerasimosMar1988 είπε Θελω να αλλαξω το καπακι της λεκανης με καινουργιο. Μετρησα απο τη μεση της μια τρυπας μεχρι την αλλη και ειναι 15 εκ. Εχω βρει καπακια που λεει ευρος μεντεσεδων 13 εως 18 εκατοστα. Αυτο σημαινει οτι κανει? Τι αλλο να προσεξω? πρεπει να μετρησω και τιποτε αλλο? Ξηλώνεις το παλιό το καθαρίζεις καλά το παίρνεις αγκαλιά και πας σε κατάστημα επιλογής σου και βρίσκεις ένα ίδιο. Εμένα (ακού σύμπτωση τώρα) έσπασε, το έβγαλα πήγα πράκτικερ, τίποτα, πίγα μερλόι μερλίν τίποτα, πήγα στο μαγαζί της γειτονιάς μου μου εξήγησε πως αυτή η λεκάνη παίρνει πολύ συγκεκριμένο καπάκι (καπρι) μου το παρήγγειλε και την επόμενη μέρα πήγα και το πήρα. Καλά τα μεγάλα καταστήματα, αλλά αν δεν ξέρεις ακριβώς τι θες και πας στο ψαχτό δεν βρίσκεις άνθρωπο να σε βοηθήσει. 1
GerasimosMar1988 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Ευχαριστω αλλα δεν με πολυσυγκινει η ιδεα να τρεχω με το καπακι τουαλετας στα χερια σε διαφορα μαγαζια. 😋 Εμενα ειναι κατι απλο και δε νομιζω να υπαρχει θεμα στην ευρεση. Απλα ηθελα να δω αν οι διαστασεις ειναι ενταξει
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 45 λεπτά πριν, GerasimosMar1988 είπε Θελω να αλλαξω το καπακι της λεκανης με καινουργιο. Μετρησα απο τη μεση της μια τρυπας μεχρι την αλλη και ειναι 15 εκ. Εχω βρει καπακια που λεει ευρος μεντεσεδων 13 εως 18 εκατοστα. Αυτο σημαινει οτι κανει? Τι αλλο να προσεξω? πρεπει να μετρησω και τιποτε αλλο? Αφού λεει απο 13 έως 18 και εσένα είναι 15 τότε μια χαρά κάνει. 1
derorist Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, GerasimosMar1988 είπε Ευχαριστω αλλα δεν με πολυσυγκινει η ιδεα να τρεχω με το καπακι τουαλετας στα χερια σε διαφορα μαγαζια. 😋 Εμενα ειναι κατι απλο και δε νομιζω να υπαρχει θεμα στην ευρεση. Απλα ηθελα να δω αν οι διαστασεις ειναι ενταξει Κάνε ένα πατρόν του πάνω μέρους της λεκάνης μαζί με τις τρύπες σε ένα μεγάλο κομμάτι χαρτί, το διπλώνεις κι είσαι έτοιμος προς αναζήτηση. 1
Seldon68 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, GerasimosMar1988 είπε Ευχαριστω αλλα δεν με πολυσυγκινει η ιδεα να τρεχω με το καπακι τουαλετας στα χερια σε διαφορα μαγαζια. 😋 Δεν εισαι ανθρωπος της περιπετειας 🙃
elgol Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Μπορει το καπακι να μην ηταν το σωστο μηπως να παρει τη λεκανη να ψαξει😂Συνηθως γραφονται οι διαστασεις του καινουργιου οποτε μετρα το παλιο 99% μαλον σου κανει αυτο που βρηκες 1
georgiouu Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 ναι σου κανει ως προς τις τρυπες το αλλο που πρεπει να προσεξεις ειναι το οβαλ σχημα μηκος πλατος να ειναι ιδιο με το παλιο για να καθεται σωστα πανω στην λεκανη 1
haris_216 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 16 ώρες πριν, GerasimosMar1988 είπε Θελω να αλλαξω το καπακι της λεκανης με καινουργιο. Μετρησα απο τη μεση της μια τρυπας μεχρι την αλλη και ειναι 15 εκ. Εχω βρει καπακια που λεει ευρος μεντεσεδων 13 εως 18 εκατοστα. Αυτο σημαινει οτι κανει? Τι αλλο να προσεξω? πρεπει να μετρησω και τιποτε αλλο? Εφόσον τα νούμερα είναι όπως τα λες, ΝΑΙ σου κάνει. Τα στηρίγματα με τη βίδα περιστρέφονται έκκεντρα κι έτσι μπορούν να καλύψουν ένα εύρος αποστάσεων. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα