Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να αλλαξω το καπακι της λεκανης με καινουργιο. Μετρησα απο τη μεση της μια τρυπας μεχρι την αλλη και ειναι 15 εκ. Εχω βρει καπακια που λεει ευρος μεντεσεδων 13 εως 18 εκατοστα. Αυτο σημαινει οτι κανει? Τι αλλο να προσεξω? πρεπει να μετρησω και τιποτε αλλο?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, GerasimosMar1988 είπε

Θελω να αλλαξω το καπακι της λεκανης με καινουργιο. Μετρησα απο τη μεση της μια τρυπας μεχρι την αλλη και ειναι 15 εκ. Εχω βρει καπακια που λεει ευρος μεντεσεδων 13 εως 18 εκατοστα. Αυτο σημαινει οτι κανει? Τι αλλο να προσεξω? πρεπει να μετρησω και τιποτε αλλο?

Ξηλώνεις το παλιό το καθαρίζεις καλά το παίρνεις αγκαλιά και πας σε κατάστημα επιλογής σου και βρίσκεις ένα ίδιο. Εμένα (ακού σύμπτωση τώρα) έσπασε, το έβγαλα πήγα πράκτικερ, τίποτα, πίγα μερλόι μερλίν τίποτα, πήγα στο μαγαζί της γειτονιάς μου μου εξήγησε πως αυτή η λεκάνη παίρνει πολύ συγκεκριμένο καπάκι (καπρι) μου το παρήγγειλε και την επόμενη μέρα πήγα και το πήρα. Καλά τα μεγάλα καταστήματα, αλλά αν δεν ξέρεις ακριβώς τι θες και πας στο ψαχτό δεν βρίσκεις άνθρωπο να σε βοηθήσει.  

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω αλλα δεν με πολυσυγκινει η ιδεα να τρεχω με το καπακι τουαλετας στα χερια σε διαφορα μαγαζια. 😋 

Εμενα ειναι κατι απλο και δε νομιζω να υπαρχει θεμα στην ευρεση. Απλα ηθελα να δω αν οι διαστασεις ειναι ενταξει

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, GerasimosMar1988 είπε

Αφού λεει απο 13 έως 18 και εσένα είναι 15 τότε μια χαρά κάνει.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, GerasimosMar1988 είπε

Ευχαριστω αλλα δεν με πολυσυγκινει η ιδεα να τρεχω με το καπακι τουαλετας στα χερια σε διαφορα μαγαζια. 😋 

Εμενα ειναι κατι απλο και δε νομιζω να υπαρχει θεμα στην ευρεση. Απλα ηθελα να δω αν οι διαστασεις ειναι ενταξει

Κάνε ένα πατρόν του πάνω μέρους της λεκάνης μαζί με τις τρύπες σε ένα μεγάλο κομμάτι χαρτί, το διπλώνεις κι είσαι έτοιμος προς αναζήτηση.

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, GerasimosMar1988 είπε

Δεν εισαι ανθρωπος της περιπετειας 🙃

Δημοσ.

Μπορει το καπακι να μην ηταν το σωστο μηπως να παρει τη λεκανη να ψαξει😂Συνηθως γραφονται οι διαστασεις του καινουργιου οποτε μετρα το παλιο 99% μαλον σου κανει αυτο που βρηκες

• Like 1
Δημοσ.

ναι σου κανει ως προς τις τρυπες

το αλλο που πρεπει να προσεξεις ειναι το οβαλ σχημα μηκος πλατος να ειναι ιδιο με το παλιο για να καθεται σωστα πανω στην λεκανη

• Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, GerasimosMar1988 είπε

Εφόσον τα νούμερα είναι όπως τα λες, ΝΑΙ σου κάνει.

Τα στηρίγματα με τη βίδα περιστρέφονται έκκεντρα κι έτσι μπορούν να καλύψουν ένα εύρος αποστάσεων.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...