Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανα μια άσχετη παραγγελία μέσω Σκρουτζ και μου έστειλαν την εξής προσφορά. 5€ κουπόνι για σούπερ μάρκετ (My Market, e-fresh) με τον κωδικό GROCERIES για αγορά 25€ και άνω.

• Like 5
Δημοσ.

Εμένα δεν μου είχαν στείλει τίποτα αλλά το δοκιμασα και περνάει κανονικά . Ευχαριστούμε!!

• Like 2
Δημοσ.
7 minutes ago, dimigar said:

Μπα.. σου χρεώνει και 2 € μεταφορικά.. Καλύτερα να τα πάρω μόνος μου..

Άρα με το κουπόνι έχεις 3 ευρώ κέρδος . Τι σε χάλασε ? Προτιμάς να πας να τα πάρεις και να πληρώσεις και 3 ευρώ παραπάνω ? 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, VagTz είπε

Άρα με το κουπόνι έχεις 3 ευρώ κέρδος . Τι σε χάλασε ? Προτιμάς να πας να τα πάρεις και να πληρώσεις και 3 ευρώ παραπάνω ? 

Είναι το ίδιο τιμές skroutz με φυσικό κατάστημα; 

Δημοσ.
1 minute ago, feelihipo said:

Δεν το έχω τσεκαρει προσωπικά αλλά έτσι διαφημίζουν ..ίδιες τιμες και ίδιες προσφορές 

• Thanks 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, stelaras12 είπε

Έκανα μια άσχετη παραγγελία μέσω Σκρουτζ και μου έστειλαν την εξής προσφορά. 5€ κουπόνι για σούπερ μάρκετ (My Market, e-fresh) με τον κωδικό GROCERIES για αγορά 25€ και άνω.

Στα 25 ευρώ εκτός από το κουπόνι -5 ευρώ έχει +2 ευρώ μεταφορικά. Πιστεύω ότι πρέπει να γραφτεί στον τίτλο.

• Moderators
Δημοσ.
15 ώρες πριν, VagTz είπε
15 ώρες πριν, dimigar είπε

Μπα.. σου χρεώνει και 2 € μεταφορικά.. Καλύτερα να τα πάρω μόνος μου..

Φανταζομαι οτι χρεωνουν και σακουλες, δεν ξερω και αν εχει και καποιο κοστος υπηρεσιας οπως εχει πχ μεσω wolt.

Επομενως με τα λιγοτερα απο 3 ευρω εκπτωση στην ελαχιστη των 25+, εχουμε πραγματι προσφορα με βαση το "10%" εκπτωσης μεν, οριακη δε.

Δημοσ.

Εαν ειστε skroutz plus παιρνεται 5 ευρω σε ποντους για αγορα ανω των 60 , συνδιαζονται και εχετε δωρεαν μεταφορικα . 

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.
15 ώρες πριν, feelihipo είπε

Απο ο,τι ειχε γραψει μελος στο θεμα του 10αρικου , ελεγε πως δεν ισχυουν τα 1+1 που εχει το καταστημα. Επισης κατι που βλεπω εγω, ειναι οτι στο σκρουτζ σε προιον που θα μπορουσε να με ενδιαφερει, σε αφηνει να παρεις μονο 1 τεμαχιο, κατι που φυσικα δεν ισχυει ουτε στο eshop του μαγαζιου ουτε στο φυσικο. 

Ας εβαζαν τουλαχιστον 2-3 οριο, 1;;; Σαν να μου λεει, παρε απο αλλου. Οκ, απο αλλου θα παρω. 😛 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καινούριο είναι αυτό με τη  παραγγελία από σούπερ μάρκετ μέσω σκρουτζ;

Μπορούμε και τις 2 προσφορές να χρησιμοποιήσουμε? 

(Αυτή με τα 5 ευρώ και αυτή με τα μεταφορικά άνω των 60;)

Επεξ/σία από txcellas
Δημοσ.

Γιατι απο αλλα καταστηματα εχει δωρεαν αποστολη απο 20ευρω αλλα στο σουπερ μαρκετ θελει πολυ παραπανω για δωρεαν αποστολη;
Γιαυτο δεν βαλαμε το Skroutz plus;

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, safridia είπε

Γιατι απο αλλα καταστηματα εχει δωρεαν αποστολη απο 20ευρω αλλα στο σουπερ μαρκετ θελει πολυ παραπανω για δωρεαν αποστολη;
Γιαυτο δεν βαλαμε το Skroutz plus;

Αυτό μου το κάνε κ ένα κατάστημα που παραγγειλα pazle με 60 ευρώ μου έκανε 5 ευρώ δώρο κ ήταν σχεδόν 7 τα μεταφορικά, 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...