Glikos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Είδα σήμερα αυτήν την προσφορά στο app που δίνει δωρεάν unlimited data για 10 μέρες. Αν τυχόν παίζει καιρό και έχει ανεβεί ήδη ας διαγραφεί το νήμα. 1 1
giorginho Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Εδω και καμια βδομαδα και βαλε και μεχρι χθες/σημερα το πρωι μου εδινε 7 μερες απεριοριστα σαν "xmas free offer", τωρα οντως το αλλαξε σε 10 μερες..! Ακομα δεν εχω βαλει ουτε το 7ημερο ουτε το 10ημερο, να δω αν θα γινει 30ημερο 😋
Striker4 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Έχετε ιδεα αν μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε χώρες ευρωπαϊκής ένωσης; Η τι χρειάζεται να ενεργοποιηθεί από ρυθμίσεις συσκευής;
Antretng Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 14 λεπτά πριν, Striker4 είπε Έχετε ιδεα αν μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε χώρες ευρωπαϊκής ένωσης; Η τι χρειάζεται να ενεργοποιηθεί από ρυθμίσεις συσκευής; Απεριοριστο σιγουρα δεν θα ειναι ευρωπη. Στη καλυτερη ισως σου δινει ενα ικανοποιητικο αριθμο GB.
txcellas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Σήμερα μου τελειώνουν οι 7 μέρες unlimited. Μπορεί να ενεργοποιηθεί και αυτή η προσφορά; Ξέρετε;
grayden Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Η ανανέωση εντός 30 ημερών δεν ισχύει (τουλάχιστον όχι για όλους) μιας και είχα κάνει 5/11 και μου το έδωσε κανονικά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα