Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά

Στην Αθήνα μπορούμε να βρούμε κάπου παιδικά παπούτσια μαιμουδιαρικα;μη μου πείτε γενικά περιοχή αν γίνεται πιο συγκεκριμένα οδό η κάτι τέτοιο.

Ευχαριστώ 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Hamurabi είπε

Καλησπέρα παιδιά

Στην Αθήνα μπορούμε να βρούμε κάπου παιδικά παπούτσια μαιμουδιαρικα;μη μου πείτε γενικά περιοχή αν γίνεται πιο συγκεκριμένα οδό η κάτι τέτοιο.

Ευχαριστώ 

Πόσο παιδικά ? Τι νούμερα δλδ? Λεωφ. Ελευθερίου Βενιζέλου, Αγία Βαρβάρα γεμάτο μαγαζιά με μαϊμού μετά το πρακτικερ 

• Like 1
Δημοσ.

ενώ να δώσεις ένα Χ ποσό για αμφιβόλου ποιότητας παπούτσια που θα κάνουν κακο στο παιδί (εσρφ και για το λιγο διάστημα που θα τα φοράει) δε θα είναι κρίμα. 

Πήγαινε σε ένα εκπτωτικό και πάρε ένα επώνυμο μοντέλο που μπορείς. 

• Like 3
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Hamurabi είπε

Δεν είμαι νονος πατέρας είμαι. Αν δώσω 150 ευρώ για παπούτσι που σε 3 μήνες δε θα του κάνει,κρίμα δε θα είναι;

Γιατί 150? στο site της Νike μπορείς να βρεις και με 30 και με 40 ευρώ

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Γιατί 150? στο site της Νike μπορείς να βρεις και με 30 και με 40 ευρώ

Γιστι θέλει συγκεκριμένο μοντέλο ρε αδερφέ 

20 λεπτά πριν, d_gkal είπε

ενώ να δώσεις ένα Χ ποσό για αμφιβόλου ποιότητας παπούτσια που θα κάνουν κακο στο παιδί (εσρφ και για το λιγο διάστημα που θα τα φοράει) δε θα είναι κρίμα. 

Πήγαινε σε ένα εκπτωτικό και πάρε ένα επώνυμο μοντέλο που μπορείς. 

Αδερφέ πρώτον θέλει ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟ  παπούτσι που κάνει τόσα και δεύτερον κάποιοι μεγαλώσαμε φορώντας παπούτσια με πάτους από ξύλο και δε πάθαμε τίποτα. δε θα πάθει κανείς τίποτα φορώντας διάσπαρτα 2νφορεςντξ βδομάδα ένα παπούτσι για 3 μήνες. Σύνολο 24νφορες δηλαδή. Έχει κ άλλα παπούτσια δεν θα κοιμάται κ. Θα ξυπνάει με ένα ζευγάρι.

Μην τρελαθουμε.

Εντάξει παιδιά ευχαριστώ ας κλείσει το τοπικ μια ερώτηση εκανα,απαντήθηκε δε χρειάζεται να φιλοσοφισουμε πολύ .

Επίσης καλό είναι πριν ξεκινήσετε τη φιλοσοφία κάποιοι να σκέφτεστε ότι δεν είναι όλα θεωρία και μέλι γάλα. Τη περίπτωση νσνεχω άλλα δύο παιδιά κ να θέλουν και τα αλλα δύο το ίδιο (σύνολο 450 ευρώ περνάει από κανενός το μυαλό?)

Μέσα σε αυτό βάλτε πόσο είναι ο μέσος μισθός και νομίζω δε χρειάζεται περισσότερη συζήτηση.

Καλό βράδυ και καλές γιορτές. 

Επεξ/σία από Hamurabi
  • Like 8
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ξέρω φίλε μου. είμαι εδώ απο το 2002. 22 χρόνια δεν τα λες και λίγα.

Όπως κ ναχει χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανέναν καλό είναι οι νεότερες ηλικίες εδώ μεσα να έχουν κατά νου ότι όταν μιλάνε με κάποιον μπορεί να έχει την ηλικία του πατέρα τους όποτε να αποφεύγονται ειρωνίες και σχετικά σχόλια και να κατανοούν ότι είναι αλλιώς να είσαι φοιτητής και να τρως απτά λεφτά του μπαμπά, αλλιώς να είσαι 25αρησ να δουλεύεις κ όλα σου τα λεφτά να τα δίνεις σε κάρτες γραφικών και αλλιώς να πρέπει να ζήσεις με έναν μισθό 4 και 5 άτομα.

Και πάλι καλές γιορτές σε όλους και σε αποφεύγουμε λογομαχίες και τοξικοτητες τουλάχιστον για αυτες τις άγιες μέρες.

Επεξ/σία από Hamurabi
  • Like 3
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Hamurabi είπε

Το ξέρω φίλε μου. είμαι εδώ απο το 2002. 22 χρόνια δεν τα λες και λίγα.

Όπως κ ναχει χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανέναν καλό είναι οι νεότερες ηλικίες εδώ μεσα να έχουν κατά νου ότι όταν μιλάνε με κάποιον μπορεί να έχει την ηλικία του πατέρα τους όποτε να αποφεύγονται ειρωνίες και σχετικά σχόλια και να κατανοούν ότι είναι αλλιώς να είσαι φοιτητής και να τρως απτά λεφτά του μπαμπά, αλλιώς να είσαι 25αρησ να δουλεύεις κ όλα σου τα λεφτά να τα δίνεις σε κάρτες γραφικών και αλλιώς να πρέπει να ζήσεις με έναν μισθό 4 και 5 άτομα.

Και πάλι καλές γιορτές σε όλους και σε αποφεύγουμε λογομαχίες και τοξικοτητες τουλάχιστον για αυτες τις άγιες μέρες.

Το ποιό σωστό θα ήταν να εξηγήσεις στα παιδιά σου την κατάσταση και να μάθουν να απλώνουν τα πόδια τους μέχρι εκεί που φτάνει το πάπλωμα.
Δύσκολο μεν αλλά εφικτό, έτσι μεγάλωσα τα δικά μου και παρόλο που είχαν απαιτήσεις, παιδιά είναι σητν τελική, δεν χρειάστηκε να καταφύγουμε σε φθηνές απομιμήσεις.

Από το να φορέσει το παιδί αμφιβόλου ποιότητας παπούτσι στην φάση της ανάπτυξης που είναι, χίλιες φορές καλύτερα να πάρει μία φθηνότερη επώνυμη μάρκα, υπάρχουν επιλογές.
Και επιπλέον μπορείς να κοιτάξεις σε στοκατζίδικα που έχουν πολλά παλιότερα ακριβά μοντέλα σε μειωμένες τιμές.

Καλές γιορτές.

• Like 4
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...