georgepoyl Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Πρόσφατα αγόρασα μια Nvidia Geforce gt 710. Την τοποθέτησα στην μητρική μου και κάθε φορά που άνοιγα τον υπολογιστή μου έκανε 4 μπιπ, αργούσε να ανοίξει και κάποιες φορές μετά από τα μπιπ βγαζε μια μαύρη οθόνη. Η μητρική μου είναι Gigabyte GA-H77-DS3H. Έχω αλλάξει τις θέσεις των RAM, δοκίμασα να αλλάξω την θέση της GPU, έκλεισα την ρύθμιση για CSM support στο BIOS. Τίποτα από αυτά δεν δούλεψαν. Επίσης στο BIOS μπόρεσα να μπω μόνο όταν είχα βγάλει την κάρτα γραφικών και έκανε 1 μπιπ.
PC_Science_Lefkada Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Απεγκατέστησε τον παλιούς driver, με το DDU μέσω safe mode. Οδηγίες για το πως αυτό γίνεται θα βρεις σε αυτό το νήμα: Κάνε τη διαδικασία δύο φορές, μία για κάρτες γραφικών της nvidia και μια για κάρτες της amd. Μετά κάνε τερματισμό, βάλε την gt710 και δες αν τώρα παίρνεις 1 μπιπ κάθε φορά.
Λύση Dark_Nightfall Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Λύση Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Στις 21/12/2023 στις 3:46 ΜΜ, georgepoyl είπε Πρόσφατα αγόρασα μια Nvidia Geforce gt 710. Την τοποθέτησα στην μητρική μου και κάθε φορά που άνοιγα τον υπολογιστή μου έκανε 4 μπιπ, αργούσε να ανοίξει και κάποιες φορές μετά από τα μπιπ βγαζε μια μαύρη οθόνη. Η μητρική μου είναι Gigabyte GA-H77-DS3H. Έχω αλλάξει τις θέσεις των RAM, δοκίμασα να αλλάξω την θέση της GPU, έκλεισα την ρύθμιση για CSM support στο BIOS. Τίποτα από αυτά δεν δούλεψαν. Επίσης στο BIOS μπόρεσα να μπω μόνο όταν είχα βγάλει την κάρτα γραφικών και έκανε 1 μπιπ. 1) Έχει πρόβλημα η κάρτα (την δοκιμάζεις αλλού) 2) Έχει πρόβλημα η μητρική , το slot (έχεις άλλη κάρτα για δοκιμή; ) 3) Ασυμβατότητα (τι bios φοράει η μητρική σου , βάλε το τελευταίο αν δεν το έχεις ήδη και ξαναδοκίμασε.)
Crybal Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Κατα 90% ειναι προβλημα της καρτας γραφικων.Με βαμβακι και οινοπνευμα τριψε γερα τις επαφες της καρτας γραφικών.
Aris_ Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 αν την πηρες μεταχειρο (πιθανοτα... δεν το εξηγεις) την δοκιμασες οτι δουλευει πριν την παρεις ? αν ειναι καινουργια εγγυηση και αλλαγη η επιστροφη στο καταστημα
georgepoyl Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Στις 22/12/2023 στις 8:01 ΜΜ, Dark_Nightfall είπε 1) Έχει πρόβλημα η κάρτα (την δοκιμάζεις αλλού) 2) Έχει πρόβλημα η μητρική , το slot (έχεις άλλη κάρτα για δοκιμή; ) 3) Ασυμβατότητα (τι bios φοράει η μητρική σου , βάλε το τελευταίο αν δεν το έχεις ήδη και ξαναδοκίμασε.) Δοκίμασα την κάρτα μου αλλού και δούλευε κανονικά. Άλλαξα την κάρτα αυτή με την κάρτα που χρησιμοποιούσε ο αδερφός μου, gt 630 πιο συγκεκριμένα, και δουλεύει κανονικά. Από ότι κατάλαβα μπορεί να μην είναι συμβατή η gt 710 με την μητρική μου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα