Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάλι υποσυνείδητα μηνυματα θα μας στέλνουν οι αλητες μέσω το 5G. Stand Alone, μείνε μόνος δλδ, μακρυα από ανθρώπους, μόνος άνθρωπος ίσον αδύναμος, για να μας κανουν ότι θελουν. Και φυσικα το SA δεν είναι τυχαίο ότι είναι τα αρχικά του SAtan. Εδώ τα μάθατε πρώτοι.

• Like 1
  • Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Θα βαλουν καμια Ν78 η θα μας πουλανε το fake 5G με Ν1 band καμουφλαρισμενη B1 band στην επαρχια? Κλειδωνουμε σε LTE στο router γιατι η Ν1 δεν δινει καθολου ταχυτητα. Μετα μας λενε για 95% καλυψη 5G ουτε δεν ειναι ουτε στο 20% το πραγματικο 5G με N78 σε ολη την Ελλαδα. Τελος παντων. Ας ερθει και το SA να το δουμε και αυτο αν αλλαξει τιποτα με τις ταχυτητες. 

• Like 2
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 minutes ago, Thresh said:

Aν δεν κάνω λάθος, το SA με updates γίνεται, δεν αλλάζουν hardware

Δεν είμαι ειδικός αλλά νομίζω ότι αυτό δεν ισχύει. Επί χρόνια διαβάζω στο Internet πόσο παραπάνω κόστος έχει το SA σε σχέση με το NSA. Επίσης έχω διαβάσει πολλές φορές ότι το πλεονέκτημα του NSA είναι ότι χρησιμοποιεί την υπάρχουσα υποδομή ενώ το SA θέλει κανούργια.

https://www.alepo.com/5g-sa-vs-5g-nsa-what-are-the-differences/

31 minutes ago, Arkin said:

Θα βαλουν καμια Ν78 η θα μας πουλανε το fake 5G με Ν1 band καμουφλαρισμενη B1 band στην επαρχια? Κλειδωνουμε σε LTE στο router γιατι η Ν1 δεν δινει καθολου ταχυτητα. Μετα μας λενε για 95% καλυψη 5G ουτε δεν ειναι ουτε στο 20% το πραγματικο 5G με N78 σε ολη την Ελλαδα. Τελος παντων. Ας ερθει και το SA να το δουμε και αυτο αν αλλαξει τιποτα με τις ταχυτητες. 

Όταν ήμουν στη Vodafone είχε N78 όμως σερνόταν, είχα πάει με το αυτοκίνητο κοντά στις 3 κεραίες της και πάλι πολύ μέτρια κατάσταση. Cosmote εδώ πάει πραγματικά σφαίρα, δεν μιλάω μόνο για την κωμόπολη που κάτω από 400 δεν έχει πέσει ποτέ αλλά ακόμα και σε απομακρυσμένες παραλίες πιάνω N78 από διπλανό νησί και έχω 200+. Υπάρχει κάλυψη παντού εκτός από κάτι γούβες, όποιος το έφτιαξε εδώ έχει κάνει πολύ καλή δουλειά.

Επεξ/σία από elpenor
  • Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
26 minutes ago, elpenor said:

Δεν είμαι ειδικός αλλά νομίζω ότι αυτό δεν ισχύει. Επί χρόνια διαβάζω στο Internet πόσο παραπάνω κόστος έχει το SA σε σχέση με το NSA. Επίσης έχω διαβάσει πολλές φορές ότι το πλεονέκτημα του NSA είναι ότι χρησιμοποιεί την υπάρχουσα υποδομή ενώ το SA θέλει κανούργια.

My bad, τo update εννοούσα για τις συχνότητες της κεραίας κτλπ. Από πίσω θέλει ξεχωριστό core network που είναι και το μεγαλύτερο ζόρι.

6 minutes ago, shadowlike said:

αναρωτιέμαι τι στο καλό να το κάνω το 5g όταν σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας και κάτω από τον Υμηττο έχω σήμα με το ζόρι. 

Χρειάζονται επιπλέον κεραίες, υπάρχουν βαρβάτα κενά με χαμηλά διψήφια Mbps αν όχι μονοψήφια.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kinitos είπε

τελευταια σε αρκετα σημεια δεν λειτουργουν τα ντατα σωστα

Ρε παιδια, εγω πιανω αψογο 5G cosmote σημα.

Spoiler

406927875_1057963312063744_7501355476634

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Zus είπε

Με το μετρό θα κάνουν τίποτα που μπαίνεις μέσα και ειδοποιείς ότι σε κατάπιε η γη πριν ξαναβγείς;

Τραγικό να μην έχει διορθωθεί αυτό εδώ και χρόνια.

2 ώρες πριν, ICE-T είπε

Εδώ ο κόσμος χάνεται και τον ενδιαφέρει τον άλλο αν έχει 5G μέσα στο μετρό και του χάνεται το σήμα 😂😂.

Όχι ότι μπορεί να σου χρειάζεται το ίντερνετ ξέρω γω για κάτι σημαντικό η ότι δεν έχει σήμα και μπορει να πρέπει οπωσδήποτε να μιλήσεις. 2024 πάμε δεν είναι 1988. Εγώ προσωπικά έχω αποβιβαστεί από συρμό και έχω τρέξει έξω απτό σταθμό για να προλάβω πολύ σημαντική κλήση γιατί σε κάποιες δεν πιάνει ούτε στις αποβάθρες.

Επεξ/σία από dhm21911
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Evangelos Anagnostou είπε

Πάλι υποσυνείδητα μηνυματα θα μας στέλνουν οι αλητες μέσω το 5G. Stand Alone, μείνε μόνος δλδ, μακρυα από ανθρώπους, μόνος άνθρωπος ίσον αδύναμος, για να μας κανουν ότι θελουν. Και φυσικα το SA δεν είναι τυχαίο ότι είναι τα αρχικά του SAtan. Εδώ τα μάθατε πρώτοι.

Μασονοσιωνιστες λέσχη Μπίλντερμπεργκ γκέι Μέι σει ξουξουξου 666 ουυυυυ Ελένη Λουκά rulez

Επεξ/σία από void89
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, dhm21911 είπε

Τραγικό να μην έχει διορθωθεί αυτό εδώ και χρόνια.

Όχι ότι μπορεί να σου χρειάζεται το ίντερνετ ξέρω γω για κάτι σημαντικό η ότι δεν έχει σήμα και μπορει να πρέπει οπωσδήποτε να μιλήσεις. 2024 πάμε δεν είναι 1988. Εγώ προσωπικά έχω αποβιβαστεί από συρμό και έχω τρέξει έξω απτό σταθμό για να προλάβω πολύ σημαντική κλήση γιατί σε κάποιες δεν πιάνει ούτε στις αποβάθρες.

υπάρχουν πολλά νεκρά σημεία που είναι εν μέρη φυσιολογικό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οπότε να υποθέσω θα έχουμε καλύτερο latency και ταχύτητες τώρα;
Ή πάλι μαρκετίστικη είναι η ανακοίνωση;

Επεξ/σία από mercast
  • Super Moderators
Δημοσ.
Just now, mercast said:

Οπότε να υποθέσω θα έχουμε καλύτερο latency και ταχύτητες τώρα;

Του χρόνου.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, elpenor είπε

Όταν ήμουν στη Vodafone είχε N78 όμως σερνόταν, είχα πάει με το αυτοκίνητο κοντά στις 3 κεραίες της και πάλι πολύ μέτρια κατάσταση. Cosmote εδώ πάει πραγματικά σφαίρα, δεν μιλάω μόνο για την κωμόπολη που κάτω από 400 δεν έχει πέσει ποτέ αλλά ακόμα και σε απομακρυσμένες παραλίες πιάνω N78 από διπλανό νησί και έχω 200+. Υπάρχει κάλυψη παντού εκτός από κάτι γούβες, όποιος το έφτιαξε εδώ έχει κάνει πολύ καλή δουλειά.

Το Ν78 ειναι το πραγματικο 5G και αν υπαρχει ευρος τοτε οι ταχυτητες αγγιζουν ταβανι εχω δει μεχρι 1.7gb download και 200mb upload κοντα σε κεραια cosmote N78. Το προβλημα ειναι οταν λενε οτι εχουμε 95% καλυψη 5G ενω ειναι ουτε 20% λογο Ν1 band. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Jts είπε

Μπα εμένα τώρα είναι πολύ χειρότερα, στην αρχή δεν είχα θέμα. Κέντρο κοντά εξάρχεια. Λογικά αυξήθηκαν οι χρήστες αλλά δεν επένδυσαν σε NSA.

Δεν είναι θέμα κόσμου, λάθος ρύθμιση έχουν κάνει και τους στέλνει όλους σε μια μπάντα..

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Arkin είπε

Το Ν78 ειναι το πραγματικο 5G και αν υπαρχει ευρος τοτε οι ταχυτητες αγγιζουν ταβανι εχω δει μεχρι 1.7gb download και 200mb upload κοντα σε κεραια cosmote N78. Το προβλημα ειναι οταν λενε οτι εχουμε 95% καλυψη 5G ενω ειναι ουτε 20% λογο Ν1 band. 

Καλά το «πραγματικό» 5g είναι το mmWave και για να δούμε χαμηλά Latencies έχουμε πολλά χρόνια.

Μόλις τώρα, panos- είπε

Δεν είναι θέμα κόσμου, λάθος ρύθμιση έχουν κάνει και τους στέλνει όλους σε μια μπάντα..

Πολύ πιθανό, αν και αυτό θα το ρυθμίζανε σωστά, αν ήταν μόνο αυτό, έχει αρκετό καιρό τώρα

Επεξ/σία από Jts

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...