Petran267 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπέρα θέλω να ρωτήσω γιατί είμαι καινούργιος στην φάση με τα αυτοκίνητα για αρχή έχω ένα audi a4 1600 κυβικά το οποίο ήταν του πατέρα μου και μου το έδωσε θέλω να αλλάξω μηχανή γιατί έχει πολλά χιλιόμετρα το αμάξι γίνεται να βάλω παραπάνω κυβικά δηλαδή να αντικαταστήσω την μηχανή με μια που είναι 1800 κυβικά.Επισης θέλω να αλλάξω την εξωτερική εμφανιση του αυτοκινήτου μπορω να αλλάξω όλο το αμάξωμα με άλλο και αν ναι που μπορώ να βρω για να αγοράσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctorkostis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Να το βάλεις σε μια αγγελία να το πουλήσεις όσο πιάσει και με όσα χρήματα διαθέτεις να πάρεις ένα άλλο. Αυτό που προτείνεις έχεις υψηλά ποσοστά ρίσκου να γίνει μέτρια/κακή δουλειά, το αυτοκίνητο το παντρεύεσαι μετά και δεν πουλιέται με τίποτα και φυσικά τα ανταλλακτικά και η εργασία θα κοστίσουν πολύ παραπάνω από την αξία που θα έχει το αυτοκίνητο όταν τελειώσεις με το project. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 36 λεπτά πριν, Petran267 είπε Καλησπέρα θέλω να ρωτήσω γιατί είμαι καινούργιος στην φάση με τα αυτοκίνητα για αρχή έχω ένα audi a4 1600 κυβικά το οποίο ήταν του πατέρα μου και μου το έδωσε θέλω να αλλάξω μηχανή γιατί έχει πολλά χιλιόμετρα το αμάξι γίνεται να βάλω παραπάνω κυβικά δηλαδή να αντικαταστήσω την μηχανή με μια που είναι 1800 κυβικά.Επισης θέλω να αλλάξω την εξωτερική εμφανιση του αυτοκινήτου μπορω να αλλάξω όλο το αμάξωμα με άλλο και αν ναι που μπορώ να βρω για να αγοράσω; Θες να αλλάξεις την μηχανή και το αμάξωμα,πούλατο και πάρε αυτό που έχεις στο μυαλό. Γιατί αυτό που θες να κάνεις με το αμάξωμα δεν γίνεται,εκτός αν το θες για άρμα στον καρνάβαλο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Moderators Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Petran267 είπε Καλησπέρα θέλω να ρωτήσω γιατί είμαι καινούργιος στην φάση με τα αυτοκίνητα για αρχή έχω ένα audi a4 1600 κυβικά το οποίο ήταν του πατέρα μου και μου το έδωσε θέλω να αλλάξω μηχανή γιατί έχει πολλά χιλιόμετρα το αμάξι γίνεται να βάλω παραπάνω κυβικά δηλαδή να αντικαταστήσω την μηχανή με μια που είναι 1800 κυβικά.Επισης θέλω να αλλάξω την εξωτερική εμφανιση του αυτοκινήτου μπορω να αλλάξω όλο το αμάξωμα με άλλο και αν ναι που μπορώ να βρω για να αγοράσω; Υπό προϋποθέσεις μπορείς να αλλάξεις με μεγαλύτερη μηχανή Για το αμάξωμα αν έχεις πολλά περίσσια λεφτά γίνεται μεν αλλά καλύτερα πουλά το πάρε άλλο Μία πιο οικονομική λύση είναι κάποιο body kit ίσως αλλά και αυτό θέλει λεφτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Και τι θα κρατήσεις το τιμόνι μόνο για το playstation 😁 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Πες ότι αλλάζεις μηχανή, ξέρεις πόσα χιλιόμετρα θα έχει αυτή που θα βάλεις? Ξέρεις πως είναι εσωτερικά η μηχανή (πιστονια, ελατήρια, φλατζες κλπ) και ότι δεν θα χρειαστεί καμία επισκευή μετά από 1000-2000 χλμ? Θα έχεις δώσει δλδ 1.5-2.000€ για αλλαγή και μπορεί να σου βγάλει άλλα τόσα μετά. Ή κράτα το όπως είναι και όσο σου βγάλει με μέτρια συντήρηση, ή πουλα το και πάρε άλλο να σου αρέσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Αν είναι ίδια κυβικά δεν έχεις πρόβλημα. Αν είναι μεγαλύτερη πρέπει να δηλωθεί στο Υπουργείο χαρτιά βαβούρα ελεγχος. Να αλλαξεις και αμάξωμα!!!!!!!!!!!!! Παράξενο μπας και έχεις βρει κανενα κομμένο και θες να μεταφέρεις την άδεια;;;; Δώστο και αγόρασε αυτό που θες να έχεις το κεφαλι σου ήσυχο. Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2023 από papoys1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Άλλη μηχανή δηλώνεται εύκολα αν το αυτοκίνητο έβγαινε από το εργοστάσιο με τη νέα (π.χ. σε άλλη, πιο ακριβή έκδοση). Αν όχι, και θέλεις να βάλεις κάτι άκυρο, καλή τύχη. Και υπομονή. Θα σου χρειαστούν και τα δύο. "Αμάξωμα" ν' αλλάξεις τι ακριβώς; Τα panel; Οκ, αλλάζουν. Αλλά όλα; Και αν το κάνεις, με τι στόχο θα το κάνεις; Να πετύχεις τι πράγμα; Αν είναι τόσο διαλυμένο που θέλουν τα πάντα απ' έξω αντικατάσταση, στείλτο γι' ανταλλακτικά. Θέλεις πολλά λεφτά για να το συνεφέρεις. Αν θες ν' αλλάξεις εμφάνιση, πάλι θα δώσεις ένα σκασμό λεφτά, για να πετύχεις τι; Να'χεις πάλι ένα πολύ παλιό και πιθανότατα σε άσχημη κατάσταση αυτοκίνητο, απλά με νέα φτερά; Βασικά, ό,τι και να θέλεις να πετύχεις, θα σου βγει φθηνότερα να το πουλήσεις όπως είναι και να πάρεις κάτι άλλο, πιο κοντά σε αυτό που όντως θέλεις. Οι εποχές που ξηλώναμε - ράβαμε στ' αυτοκίνητα έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Μη ψάχνεις για μπελάδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zulualert Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Sky is the limit, πόσα χρήματα έχεις στο μυαλό σου και ποιος είναι ο σκοπός σου? οικονομικά τέτοιες δουλειές δεν γίνονται, θέλεις καλό μηχανικό όπου ξέρει την δουλειά του και υπομονή, το έχω κάνει για καθημερινό όχημα σωστή μετατροπή με εργοστασιακή διαχείριση δίλιτρο ατμοσφαιρικό, με πρόγραμμα εκκεντροφόρους εξάτιμιση, όπου έγινε αλλαγή κιητήρα, μετάδοσης, αναρτήσεις κοπλέ (ψαλίδια, ζαμφόρ) φρένα, πρόγραμμα, ολόκληρο το κύκλωμα ψύξης, ψυγείο λαδιού, βάψιμο και φυσικά ταπετσέρη με αλλασή τα πάντα στο εσωτερικό και είναι στα 170 άλογα πραγματικά από 150 εργοστασιακά, το αποτέλεσμα είναι ένα οδηγοκεντρικό ήδη αμάξι βελτιωμένο με σωστή ανάρτηση τιμόνι φρένα και σβέλτο, ΑΛΛΑ κάνοντας την παραδοχή ότι δεν με ενδιαφέρει η κατανάλωση, γύρω στα 12 λίτρα σε πόλη και 7,5 σε εθνική ΑΝ αντέχεις να πας με 120, εγώ ΠΟΤΕ, από εκεί και πέρα κόστισε γύρω στα 10Κ, τώρα αν πήγαινε σε βελτίωση τούρμπο και κομπρέσορες κλπ πάει άνετα πολύ παρα πάνω, αν αξίζει για εμένα με τα χίλια αλλά έχω και άλλο όχημα περισσότερο ενεργοβόρο όπου είναι για ΣΚ, φίλος έχει abarth 595 300hp και κόστισε ΠΟΛΥ, αντέχεις τέτοια ποσά ή όχι αν όχι μην καταστρέψεις ένα όχημα αλλά κάνε ένα γερό μάζεμα με 1500€ και να έχεις σωστό αυτοκίνητο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα