polaki Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 90€ είναι πλέον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sirdiman Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Αν εδιαφερεται κανεις για το 2σ το εχω 2 χρονια στο κουτι του γιατι δε με βολεψε ( χρηση για μερικες εβδομαδες) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas2128 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 18 hours ago, FanisK93 said: BTW ξέρουμε πότε θα βγει MX Master 4? Τώρα έχω το 3 αλλά θα ήθελα κάτι σε πιο silent. + ότι δεν πιστεύω ότι αξίζει η μετάβαση από το 3 στο 3s. Λογικά τέλη 2024 με αρχές 2025 θα βγεί το επόμενο. Για την προσφορά τώρα αν και οντως με τις τιμές της Ελλάδας ήταν καλή η τιμή εγώ δεν θα το επέλεγα. Είναι μοντέλο 2017 και όπως αναφέρθηκε amazon παίζει πολλές φορες σε τέτοια τιμή και μόνο και μόνο για το aftersales support θα εψαχνα από εκεί. Ίσως και το 3αρι αντί του 2s. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasanton Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Χαχα, να πω την αλήθεια, έχω από το 2018 το αρχικό MX Master και είναι άψογο. Και απέθαντο θα έλεγα, γιατί στο μεταξύ πήρα το 2S για αντικαταστάτη, αλλά έλα που δεν παθαίνει τίποτα το ρημάδι και το νέο "σαπίζει" ολοκαίνουργιο στο κουτί του. Αγοράστε άφοβα, η σειρά είναι super και αξίζει 100%. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα