Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το έχω εδώ και 2 χρόνια και είναι αρκετά decent(ειδικά σε αυτή την τιμή) αν και πλέον θα κοίταγα σε κάποιο από τα νεότερα μοντέλα μιας και υπάρχει και το 3 και το 3s που έχουν κάποιες βελτιώσεις παραπάνω

Δημοσ.
1 hour ago, arxontas2323 said:

Πιστεύετε αξίζει; 

Έχω το 3s εδώ και μισό χρόνο και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος για δουλειά γραφείου και άπειρες ώρες χρήσης την ημέρα.

Οι διαφορές με το 2s παίζει να είναι απειροελάχιστες πέρα απο την εμφάνιση και ίσως λίγο το silent click. Πολύ ευχαριστημένος απο εργονομία.

• Like 2
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, klainmaingr είπε

Έχω το 3s εδώ και μισό χρόνο και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος για δουλειά γραφείου και άπειρες ώρες χρήσης την ημέρα.

Οι διαφορές με το 2s παίζει να είναι απειροελάχιστες πέρα απο την εμφάνιση και ίσως λίγο το silent click. Πολύ ευχαριστημένος απο εργονομία.

Ειδικά σε δωμάτιο που κοιμούνται αυτό το silent click κάνει τη διαφορά... Πληκτρολόγιο και ποντίκι τα έχω silent. Έχω logitech mx key (full) και Logitech MX Master 3S. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το συγκεκριμένο ποντίκι δεν έχει middle click (πολύ σημαντικό) και είναι 2 γενιές πίσω. Δεν αξίζει ούτε για αστείο πάνω από 50 ευρώ σε κανονική τιμή και 35-40 σε προσφορά.

Αν σας ενδιαφέρει το middle click πρέπει να πάτε σε 3/3s.

^ Το μπέρδεψα με το Anywhere που είναι ψιλό αναμενόμενο σε αυτή τη τιμή.

Για το mx master 2, αν και παλιό, είναι τίμια τιμή.

Επεξ/σία από atypicalcoder
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, atypicalcoder said:

Το συγκεκριμένο ποντίκι δεν έχει middle click (πολύ σημαντικό) και είναι 2 γενιές πίσω. Δεν αξίζει ούτε για αστείο πάνω από 50 ευρώ σε κανονική τιμή και 35-40 σε προσφορά.

Αν σας ενδιαφέρει το middle click πρέπει να πάτε σε 3/3s.

Αυτό πήγα να γράψω και εγώ αλλά το έσβησα γιατί εδώ μιλάμε για το MASTER, όχι το ANYWHERE. Το MX Anywhere 2s δεν έχει μεσαίο κλίκ με το ροδάκι.

Επεξ/σία από Hnepes
  • Like 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Hnepes είπε

Αυτό πήγα να γράψω και εγώ αλλά το έσβησα γιατί εδώ μιλάμε για το MASTER, όχι το ANYWHERE. Το MX Anywhere 2s δεν έχει μεσαίο κλίκ με το ροδάκι.

Έχεις δίκιο. Thnx. Το διόρθωσα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μέχρι να βγει κατι μιας και δεν το πρόλαβα πηρα αυτο. . μην γελάτε..

https://www.jmctech.gr/product/verbatim-wireless-desktop-mouse-deluxe-8-button-blue-led/

το πιθανότερο είναι να βγει ξανα κάποιο Logitech, να το παραγγείλω και να παραλαβω.. περιμένοντας ακόμα το verbatim

καλού κακου βρείτε το μεσω bestprice και αγοράστε που δίνει και δωρεαν ασφάλιση, ότι είναι και αυτο

Επεξ/σία από drdedus
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, drdedus είπε

μέχρι να βγει κατι μιας και δεν το πρόλαβα πηρα αυτο. . μην γελάτε..

https://www.jmctech.gr/product/verbatim-wireless-desktop-mouse-deluxe-8-button-blue-led/

το πιθανότερο είναι να βγει ξανα κάποιο Logitech, να το παραγγείλω και να παραλαβω.. περιμένοντας ακόμα το verbatim

καλού κακου βρείτε το μεσω bestprice και αγοράστε που δίνει και δωρεαν ασφάλιση, ότι είναι και αυτο

Το 2S παιζει συχνα και στο Αμαζον σε παρόμοια τιμή

Δημοσ.

BTW ξέρουμε πότε θα βγει MX Master 4? Τώρα έχω το 3 αλλά θα ήθελα κάτι σε πιο silent. + ότι δεν πιστεύω ότι αξίζει η μετάβαση από το 3 στο 3s.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...