odrys Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Εγκατέστησα την εφαρμογή, δημιούργησα λογαριασμό, συνδέθηκα. Όταν πατάω το "δοκιμάστε δωρεάν κλπ" μου ζητάει να καταχωρήσω κάρτα, το κάνω και μετά ζητάει χώρα και στοιχεία (όνομα, διεύθυνση κλπ.). Η Ελλάδα δεν υπάρχει. Απο εκεί και πέρα τι γίνεται? Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2023 από odrys
rodosf1 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Κάτι κάνεις λάθος. φτιάξε Amazon account μέσω της σελίδας κ θα παίζει κανονικά. 1
rodosf1 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, odrys είπε Καλησπέρα. Εγκατέστησα την εφαρμογή, δημιούργησα λογαριασμό, συνδέθηκα. Όταν πατάω το "δοκιμάστε δωρεάν κλπ" μου ζητάει να καταχωρήσω κάρτα, το κάνω και μετά ζητάει χώρα και στοιχεία (όνομα, διεύθυνση κλπ.). Η Ελλάδα δεν υπάρχει. Απο εκεί και πέρα τι γίνεται? Επίσης αν φτιάξεις account νομίζω στο αγγλικό Amazon.co.uk σου δίνει μήνα δωρεάν.
ramparter Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Εμενα μου χει δωσει ως και δυο μηνες free κατα καιρούς (μου χε δωσει ενα μηνα κι όταν πηγα να το τερματίσω μου εδωσε αλλον ενα). Επίσης στο πολωνικό είναι πολυ φθηνα 11€ ο χρόνος.
Con_stant1ne Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Στις 23/12/2023 στις 11:23 ΠΜ, ramparter είπε Εμενα μου χει δωσει ως και δυο μηνες free κατα καιρούς (μου χε δωσει ενα μηνα κι όταν πηγα να το τερματίσω μου εδωσε αλλον ενα). Επίσης στο πολωνικό είναι πολυ φθηνα 11€ ο χρόνος. Έβαλα πριν λίγες μέρες το πολωνικό αλλά παρατήρησα ότι έχει πολύ λιγότερα σε σχέση με το αμερικάνικο. Πχ διάφορες σειρές και ταινίες που βρίσκω ότι τις έχει το άμαζον, μου λέει δεν είναι διαθέσιμες στην περιοχή μου. Επειδή δεν έχω ιδέα, υπάρχει και αντίστοιχο ελληνικό που μπορεί να χει περισσότερα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα