Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας

Μια συντομη περιγραφη της καταστασης μου. Θα ηθελα την βοηθεια σας αν γινεται.

- Θελω να βαλω ιντερνετ σε περιοχη που δεν υπαρχει fiber. Το ΚΑΦΑΟ που μου αντιστοιχει ανηκει στην NOVA

- O αδελφος μου που μενει διπλα μου εχει Cosmote 100αρα και πραγματι πιανει αυτες τις ταχυτητες

- Προτιμησα την NOVA λογω κοστους και λογω οτι της ανηκει το ΚΑΦΑΟ (το θεωρησα πιο ευκολο να λυθει ενα προβλημα / μια βλαβη)

- Εκανα αιτηση με NOVA και ενω τηλεφωνικα μου ειχαν πει γυρω στο 1 μηνα οταν τσεκαρα την αιτηση μου ειδα οτι αναφερει 2 μηνες λογω ελλειψης διαθεσιμοτητας

- Επειδη αγχωθηκα τους πηρα κ εθιξα το ζητημα. Μου ειπαν οτι εχουν "ραντεβου (??) με τον ΟΤΕ (σαν διαχειριστη δικτυου)" για να τσεκαρουν κ θα με ενημερωσουν σε 2-3 μερες

- Επισης , πηρα Cosmote μπας κ εχουν κατι καλυτερο να μου πουνε αλλα 2-3 ατομα που μιλησα δεν μπορουσαν να μου απαντησουν με σαφηνεια αν υπαρχει διαθεσιμοτητα γραμμης (αν και το εμπορικο κομματι μου ειπε οτι θα μου στειλουν τον εξοπλισμο κ τεχνικο μεσα σε 2 εβδομαδες)

Ερωτησεις

1) υπαρχει περιπτωση η cosmote να ειναι σε θεση να ολοκληρωσει την διαδικασια νωριτερα (λαμβανοντας υποψην οτι το Καφαο ειναι της NOVA)

2) πως εμπλεκετε ο διαχειριστης δικτου στην διαδικασια? ο ΟΤΕ σαν διαχειριστης ευνοει την cosmote (κατω απο το τραπεζι)?

3) ειναι δυνατον κανεις στην cosmote να μην μπορει να μου απαντησει αν υπαρχει διαθεσιμοτητα? Μηπως επεσα σε απειρους/αχρηστους υπαλληλους?

4) φανταζομαι οι ταχυτητες θα ειναι οι ιδιες ανεξαρτητα με ποια απο τις 2 εταιρειες παω?

5) καμια φαεινη ιδεα για το τι μπορω να κανω (περα απο mobile wifi με sim)?

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων για την βοηθεια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...