than81 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Γεια σας Μια συντομη περιγραφη της καταστασης μου. Θα ηθελα την βοηθεια σας αν γινεται. - Θελω να βαλω ιντερνετ σε περιοχη που δεν υπαρχει fiber. Το ΚΑΦΑΟ που μου αντιστοιχει ανηκει στην NOVA - O αδελφος μου που μενει διπλα μου εχει Cosmote 100αρα και πραγματι πιανει αυτες τις ταχυτητες - Προτιμησα την NOVA λογω κοστους και λογω οτι της ανηκει το ΚΑΦΑΟ (το θεωρησα πιο ευκολο να λυθει ενα προβλημα / μια βλαβη) - Εκανα αιτηση με NOVA και ενω τηλεφωνικα μου ειχαν πει γυρω στο 1 μηνα οταν τσεκαρα την αιτηση μου ειδα οτι αναφερει 2 μηνες λογω ελλειψης διαθεσιμοτητας - Επειδη αγχωθηκα τους πηρα κ εθιξα το ζητημα. Μου ειπαν οτι εχουν "ραντεβου (??) με τον ΟΤΕ (σαν διαχειριστη δικτυου)" για να τσεκαρουν κ θα με ενημερωσουν σε 2-3 μερες - Επισης , πηρα Cosmote μπας κ εχουν κατι καλυτερο να μου πουνε αλλα 2-3 ατομα που μιλησα δεν μπορουσαν να μου απαντησουν με σαφηνεια αν υπαρχει διαθεσιμοτητα γραμμης (αν και το εμπορικο κομματι μου ειπε οτι θα μου στειλουν τον εξοπλισμο κ τεχνικο μεσα σε 2 εβδομαδες) Ερωτησεις 1) υπαρχει περιπτωση η cosmote να ειναι σε θεση να ολοκληρωσει την διαδικασια νωριτερα (λαμβανοντας υποψην οτι το Καφαο ειναι της NOVA) 2) πως εμπλεκετε ο διαχειριστης δικτου στην διαδικασια? ο ΟΤΕ σαν διαχειριστης ευνοει την cosmote (κατω απο το τραπεζι)? 3) ειναι δυνατον κανεις στην cosmote να μην μπορει να μου απαντησει αν υπαρχει διαθεσιμοτητα? Μηπως επεσα σε απειρους/αχρηστους υπαλληλους? 4) φανταζομαι οι ταχυτητες θα ειναι οι ιδιες ανεξαρτητα με ποια απο τις 2 εταιρειες παω? 5) καμια φαεινη ιδεα για το τι μπορω να κανω (περα απο mobile wifi με sim)? Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων για την βοηθεια
NikosKallithea Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Για να σου πουν αν υπαρχει διαθεσιμότητα απο την cosmote πρεπει να κανεις αιτηση δε αυτους, αλλιώς τι να σου πουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα