ChrisAce Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Δεν ξέρω αν έχει κάνει κάτι ο γιός μου που έπαιζε με το account μου στο δικό του PC, αλλά όταν πάω να το βάλω στην library βγάζει αυτό.. τι στο καλό έχει κάνει δεν έχω ιδέα... Στο δικό του account μπήκε κανονικά στο library του και το κατεβάζει στο PC του κανονικά.. Δεν βρήκα κάποια επιλογή σχετικά με parental controls(εκεί πάει το μυαλό μου ότι μπορεί κάτι να έχει πειραχτεί) και πως να το διορθώσω. Το παιχνίδι το έχω ήδη στο account μου από παλιότερο giveaway αλλά και πάλι θα έπρεπε να βγάλει ότι το έχω ήδη στο library μου και όχι αυτό το μήνυμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
specre Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, ChrisAce είπε Δεν ξέρω αν έχει κάνει κάτι ο γιός μου που έπαιζε με το account μου στο δικό του PC, αλλά όταν πάω να το βάλω στην library βγάζει αυτό.. τι στο καλό έχει κάνει δεν έχω ιδέα... Στο δικό του account μπήκε κανονικά στο library του και το κατεβάζει στο PC του κανονικά.. Δεν βρήκα κάποια επιλογή σχετικά με parental controls(εκεί πάει το μυαλό μου ότι μπορεί κάτι να έχει πειραχτεί) και πως να το διορθώσω. Το παιχνίδι το έχω ήδη στο account μου από παλιότερο giveaway αλλά και πάλι θα έπρεπε να βγάλει ότι το έχω ήδη στο library μου και όχι αυτό το μήνυμα. Μάλλον σε κάποια φάση του ζήτησε ημ/νία γέννησης και δήλωσε κάτω των 18; Δες στο Account -> Parental controls -> PEGI ratings. Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2023 από specre 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisAce Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, specre είπε Μάλλον σε κάποια φάση του ζήτησε ημ/νία γέννησης και δήλωσε κάτω των 18; Δες στο Parental controls -> PEGI ratings. Τα έχω κοιτάξει ότι έχει στο parental controls και ήταν/είναι όλα χωρίς να χρειάζεται pin για το οτιδήποτε και σαν pegi είναι unrated. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x69pr Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Υπάρχει κάνα mod που να κάνει το χειρισμό υποφερτό στο fallout 3 που να δουλεύει με το launcher της epic? Έχω ξεκινήσει να το παίζω 2-3 φορές αλλά πάντα τα παρατάω γιατί ο χειρισμός είναι γτπ. Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2023 από x69pr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
specre Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 33 λεπτά πριν, ChrisAce είπε Τα έχω κοιτάξει ότι έχει στο parental controls και ήταν/είναι όλα χωρίς να χρειάζεται pin για το οτιδήποτε και σαν pegi είναι unrated. Τώρα βρήκα αυτό: https://old.reddit.com/r/EpicGamesPC/comments/18perfk/cant_redeem_fallout/ Bug της epic; Δοκίμασε: "Go on the Web with a signed out account. Go to the page. Set your age then click buy. Then log in and it takes you to the purchase page and it skips the pop-up." 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plr77 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, specre είπε Εννοείτε. Αλίμονο. Απλά είπα να το κάνω διπλό αν έδινε το 1 & 2, αλλά δεν έκατσε το ζάρι. Ίσως μια άλλη μέρα. Αδερφε ενα παιχνιδι που ηθελα το ειχα παιξει λιγο οταν ειχα Game Pass.Ghostwire Tokyo σημερα ετοιμασαι εικονα.60% δινουν Ελπιζω να ισχυει χαχαχαχα Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2023 από plr77 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
specre Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, plr77 είπε Αδερφε ενα παιχνιδι που ηθελα το ειχα παιξει λιγο οταν ειχα Game Pass.Ghostwire Tokyo σημερα ετοιμασαι εικονα.60% δινουν Ελπιζω να ισχυει χαχαχαχα Ισχύει, δεν ισχύει.. στην κάνω δώρο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Κυκλοφορει αυτη η λιστα FREE BEFORE: Severed Steel Celeste Neon Abyss Hell is Other Demons Rage 2 Tales of the Neonsea Grime Relicta Demon's Tilt Saturnalia Kao the Kangaroo NOT FREE BEFORE: Realm Royale Reforged Dandy Ace Sayonara Wild Hearts Katana Zero Just Shapes and Beats NOT FREE BEFORE BUT BIG GAME: NFS Heat Ghostwire Tokyo Far Cry 3 Blood Dragon Gotham Knights Guardians of the Galaxy Dead Cells Life is Strange True Colors Για σημερα ακουγεται το Ghostwire 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
specre Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, plr77 είπε Αδερφε ενα παιχνιδι που ηθελα το ειχα παιξει λιγο οταν ειχα Game Pass.Ghostwire Tokyo σημερα ετοιμασαι εικονα.60% δινουν Ελπιζω να ισχυει χαχαχαχα Get ready... set.. go!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisfm94 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Noice. https://store.epicgames.com/en-US/p/ghostwire-tokyo 3 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
specre Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) δεν έβαλα link, γιατί ακόμα το βγάζει με κανονική τιμή €59.99 Free now!!! 2 ώρες πριν, specre είπε Ισχύει, δεν ισχύει.. στην κάνω δώρο Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2023 από specre 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plr77 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Install το Ghostwire 1 λεπτό πριν, specre είπε δεν έβαλα link, γιατί ακόμα το βγάζει με κανονική τιμή €59.99 Βαλε δεν εχει σημασια το εχει ξανκανει.Πατας buy now Και σου βγαζει 0 μετα.Το κατοχυρωσα ηδη Περιμενω να ερθει το καινουργιο λαπτοπ να ευχαριστηθω περισσοτερο κανενα παιχνιδακι αυτα ειναι και με καλα γραφικα μια χαρα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 + Spider's Thread Soundtrack 2 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Moderators Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 47 λεπτά πριν, Chrisfm94 είπε Noice. https://store.epicgames.com/en-US/p/ghostwire-tokyo Μπαινω σημερα πρωτη φορα σε αυτην την εορταστικη σειρα που εχει ενα καθε ημερα, να παρω ενα και εγω σαν ανθρωπος και το εχω στην βιβλιοθηκη απο παλιοτερα που προφανως το ειχε ξαναδωσει. Κοιταζω ολα τα προηγουμενα (4 ειναι) που φυσικα εληξαν αφου ηταν για μια ημερα, δεν εχω κανενα. 😄 lol 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
specre Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 45 λεπτά πριν, matrixxx είπε Μπαινω σημερα πρωτη φορα σε αυτην την εορταστικη σειρα που εχει ενα καθε ημερα, να παρω ενα και εγω σαν ανθρωπος και το εχω στην βιβλιοθηκη απο παλιοτερα που προφανως το ειχε ξαναδωσει. Κοιταζω ολα τα προηγουμενα (4 ειναι) που φυσικα εληξαν αφου ηταν για μια ημερα, δεν εχω κανενα. 😄 lol Παίξε..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις