eko13 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, stafftw είπε Πως γινεται να μην το ειχα; Νομισα τα είχα πάρει όλα τα epic gifts.... Οχι τιποτα αλλο, το αγόρασα και πρόσφατα από Humble γιατι ηθελα να το παιξω.... ολοι εχουμε χασει, δεν πιστευω να υπαρχει κααποιος που να εχει το 100% των παιχνιδιων της επικ! Παντως δεν μπορει να πει κανεις, με A Plague Tale Innocence και Guardians θεαματικο κλεισιμο των mystery games, επιστροφη στηην κανονικοτητα της εβδομαδας! Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου από eko13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zengar Zombolt Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, eko13 είπε ολοι εχουμε χασει, δεν πιστευω να υπαρχει κααποιος που να εχει το 100% των παιχνιδιων της επικ! εγω τα εχω παρει ολα ! ΟΛΑ !!! και δεν εχω δωσει δεκαρα πισω !!! ( ψεματα ειχα δωσει 3€ για το Division 2 ) mouhahahahaha !!! 😛 Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου από Zengar Zombolt 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
specre Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Άντε και του χρόνου, καλά να είμαστε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zengar Zombolt Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Μόλις τώρα, specre είπε Άντε και του χρόνου, καλά να είμαστε. αργησες λιγο σημερα αλλα worth it ! best so far ! 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valantis123 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Πλέον δεν περιμένουμε τα Χριστούγεννα για τα δώρα της Epic αλλα για τα meme του @specre 😆 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
specre Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε αργησες λιγο σημερα Λόγω δουλειάς. 3 λεπτά πριν, valantis123 είπε Πλέον δεν περιμένουμε τα Χριστούγεννα για τα δώρα της Epic αλλα για τα meme του @specre 😆 Ναι, αλλά στερεύουν οι ιδέες στην ίδια εικόνα κάθε φορά. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου από specre 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Abudi Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 7 minutes ago, specre said: Άντε και του χρόνου, καλά να είμαστε. Εντάξει, Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ έχω δει στο σχετικό meme. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Να δω πότε θα παίξω όλα αυτά τα παιχνίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eko13 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, kirileman είπε Να δω πότε θα παίξω 5-6 απο όλα αυτά τα παιχνίδια. 🤣 για ολα δεν σε φτανει μια ζωη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plr77 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Σας προτεινω μιας και θα εχει ακομα 5 μερες την προσφορα με την εκτπωση το Epic να παρετε το Alan Wake 2.Το εχω δυο μερες και παιζω το παιχνιδι ειναι απιστευτο απο ιστορια φοβερο θριλερ μυστηριο και γραφικα σε αλλο επιπεδο και ειναι και αποκλειστηκοτητα της Epic.Εχει επισης μακραν το καλυτερο ξεκινημα παιχνιδιου που εχω δει τρομερη σκηνη. Σε συγκριση με την Dark Picture που και αυτη ειχε ωραιες ιστοριες αν και του Alan Wake χωρις να το εχω ολοκληρωσει πρεπει να υπερτερει εχει μακραν καλυτερα προσωπα που στη dark pictures ηταν το αρνητικο της υποθεσης πολυ κακα face αφυσικα.Σε αυτο τα προσωπα ειναι φυσικοτατα εκτος απο 1 μαρτυρα μονο που ηταν μετριο ολα τα αλλα ειναι λες και βλεπεις ταινια και το περιβαλλον ολα εκπληκτικα. Κατι ακομα που υπερτερει ειναι το fighting scene που εχω μεχρι στιγμης 2 οπλα τα οποια γινονται και Upgrade τουλαχιστον το πιστολι εχει να γιατρευτεις οποτε συνδυαζει κατα καποιο τροπο και κλασσικα adventure δε ειναι οπως το last of us αλλα στη Dark Picture δεν υπαρχουν αυτα και στα αλλα παραμοια παιχνιδια. Μιας και κοροιδευουμε μονο οτι παιρνουμε free games για εμενα μια χαρα ειναι η πλατφορμα της και καθολου βαρια την εχουν βελτιωσει απο πριν 2 χρονια σιγουρα και δεν εχω αγορασει τιποτα αλλο εκτος απο αυτο το παιχνιδι αλλα δε θα ειχα κανενα προβλημα να ξαναπαρω αν βρω κατι σε καλυτερη τιμη και ειδικα αν εχει αποκλειστηκοτηες DLC σε παιχνιδια κοινα με Steam οπως εχει και το Steam φυσικα. Το αρνητικο βαζω 5-6 παιχνιδια Download και αν το κλεισω πρεπει να τα ξαναβαλαω συνεχιζουν απο εκει που ηταν βεβαια και κατεβαινουν ακριβως οσο γρηγορα κατεβαζω στο Steam αλλα δεν υπαρχουν στη λιστα τουλαχιστον μια φορα τωρα ετσι μου εκανε ισως να ετυχε δεν ξερω αλλα λεπτομερια ολα τα αλλα ειναι μια χαρα. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου από plr77 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manthos_27 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 8 ώρες πριν, Zengar Zombolt είπε εγω τα εχω παρει ολα ! ΟΛΑ !!! και δεν εχω δωσει δεκαρα πισω !!! ( ψεματα ειχα δωσει 3€ για το Division 2 ) mouhahahahaha !!! 😛 Φίλε με ρέγουλα τα ψώνια ειναι δύσκολοι καιροί! 😂🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου εχω ακουσει οτι το GoTG ειναι πολυ καλο θα το δοκιμασω το avengers απο την αλλη το ειχα δοκιμασει το gamepass και ηταν μαπα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zengar Zombolt Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε εχω ακουσει οτι το GoTG ειναι πολυ καλο θα το δοκιμασω το avengers απο την αλλη το ειχα δοκιμασει το gamepass και ηταν μαπα Καμία σχέση το avengers με το guardians, το ενα φτιάχτηκε για να σου φάει λεφτά και το άλλο φτιάχτηκε σαν κανονικό videogame με αγάπη... Δεν είναι τυχαίο που το κλείσαμε.... Καλόπαιχτο! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 24 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε Καμία σχέση το avengers με το guardians, το ενα φτιάχτηκε για να σου φάει λεφτά και το άλλο φτιάχτηκε σαν κανονικό videogame με αγάπη... Δεν είναι τυχαίο που το κλείσαμε.... Καλόπαιχτο! Rpg τύπου dragon age δεν είναι η κάνω λάθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Guardians kai Ghostwire Tokyo πολυ δυνατα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις