GiannisTG33 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Χαίρετε, Πριν μερικές ημέρες ενοικίασα ένα διαμέρισμα που με τον ιδιοκτήτη του, τα έχω βρει λίγο σκούρα. Όταν είχα πάει να το δω την πρώτη φορά χρειαζόταν βάψιμο το υπνοδομάτειο σίγουρα, πράγμα το οποίο έγινε. Είχαμε πει ότι θα γίνει και η σαλονοκουζίνα μιας και υπάρχουν τρύπες και καρφιά, μαύρα σημάδια πιθανόν από έπιπλα και μερικές χτυπημένες γωνίες, από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη. Αφού συμφωνήσαμε και έδωσα εγγύηση την ίδια μέρα, μιας και αν δεν το έκλεινα αμέσως δεν υπήρχε περίπτωση να υπήρχε διαθέσιμο ,ήταν σχετικά καλή προσφορά σε σχέση με το τι κυκλοφορεί, μετά από μερικές ημέρες που παίρνω τα κλειδιά ο ιδιοκτήτης,μου αναφέρει ότι ο μάστορας του είπε ότι το σαλόνι δεν χρειάζεται βάψιμο. Του είπα δεν πειράζει, καλύτερα να το βάψω εγώ ότι χρώμα θέλω. Του το ανέφερα και δεν είπε κάτι. Την επομένη δέχομαι τηλέφωνο ότι θέλει να μάθει τι χρώμα, ποιόν τοίχο θα κάνω πως κλπ. Λέω ας πάω με τα νερά του, ευγενικά μου μίλησε, ας του στείλω τι έχω στο μυαλό μου. Δεν δέχεται με τίποτα την αλλαγή χρώματος αλλά πλέον δεν θέλει να μου δώσει ούτε καν τον κωδικό του ίδιου χρώματος ώστε να βαφτεί στο ίδιο. Το σαλόνι εμφανώς χρειάζεται βάψιμο, δεν ξέρω πως αυτός που το έβαψε είπε δεν χρειάζετε. Όπως είπα και πιο πάνω έχει καρφιά, βίδες, σημάδια. Ακόμα και το ταβάνι. Η απάντηση του σε όλα αυτά είναι ,δεν πειράζει βάλε κάτι από πίσω να μην φαίνεται.... Όλα αυτά με δικά μου έξοδα και δεν με πειράζει κι όλας αφού θα το έκανα ότι χρώμα ήθελα. Μπορώ να αδιαφορήσω σχετικά με το τι λέει και να το βάψω ακόμα και στο χρώμα που θέλω? Και αν το κάνω πρέπει να το παραδώσω στο χρώμα που το βρήκα? Είχε ποτέ κανείς αντίστοιχο θέμα? Το υπνοδωμάτιο που είναι κομπλέ, αν και δεν με τρελαίνει το χρώμα δεν έχω σκοπό να το πειράξω. Ευχαριστώ
korakios Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 αν δεν υπάρχει κάποιος όρος στο συμφωνητικό κάνεις ότι θες , απλά βγάλε βίντεο το πως ήταν πριν και όταν το παραδώσεις για 3 χρόνια κάνε ότι θες Φυσικά αν δεν έχετε υπογράψει τίποτα , σου τρώει και την εγγύηση και σε πετά και έξω
GiannisTG33 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Συμφόλαιο φυσικά και έχει γίνει. Τώρα σε αυτό δεν αναφέρει ούτε ότι θα το παραλάβω βαμένο αλλά ούτε και ότι δεν μπορώ να το βάψω.
zio10 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Αν το βάζεις με ένα νορμάλ χρώμα και για σένα και γι'αυτόν κάλο θα είναι. Ίσως φοβάται μην το κάνεις κανένα σκούρο που δεν καλύπτεται εύκολα μετά.
GiannisTG33 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Ο ένας τοίχος θα γινόταν ανοιχτό λαδί ή κάποιο navy blue πάλι όχι πολύ σκούρο από επιλογή μου, και οι υπόλοιποι τρεις σκέτο λευκό. Αυτός που θα το έβαφε (όχι αυτός του ιδιοκτήτη, δικός μου) είπε δεν υπάρχει θέμα για το πως θα πατήσει άλλο χρώμα όταν εγώ φύγω. Δεν ξέρω τι μπορεί να φοβάται αλλά όπως είπα έχουμε φτάσει στο σημείο να μην μου δίνει το κωδικό του τωρινού χρώματος να περαστεί το ίδιο. Το σπίτι χρειάζεται στόκο, δεν τρελένομαι να κάτσω με βίδες στους τοίχους. Και το τωρινό χρώμα είναι ένα γκρι, όχι πολύ ανοιχτό- όχι πολύ σκούρο.
andreaspA Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Και να το βαψεις, θα το δει ποτε? Καλο ειναι μην κανεις κανενα σκουρο χρωμα. Ακομα και αν το δει καποια στιγμη, δεν θα μπορει να σου πει τιποτα.
phanispal Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Ο ιδιοκτήτης θεωρείς ότι θα σε επισκέπτεται σχετικά συχνά, επειδή π.χ. μένει από πάνω, για οικονομικές εκκρεμότητες, είναι σκαλωμένος κ.λπ., ή θα τον ξαναδείς (ότ)αν φύγεις; Απ' τη στιγμή που δεν αναφέρεται κάτι σχετικά με το βάψιμο ή την κατάσταση που το παρέλαβες και πρέπει να το αφήσεις στο συμβόλαιο, λογικά μπορείς να το βάψεις όπως θες, απλά στο φεύγα μάλλον θα έχεις μουρμούρα με την εγγύηση αν δεν είναι ικανοποιημένος για κάποιο λόγο. Αλλά εσύ λογικά θες να το βάψεις πριν μπεις να μείνεις (δεν αναφέρεις ότι μένεις ήδη μέσα), σε αυτή την περίπτωση είναι πιο δύσκολο να περάσουν απαρατήρητες οι αλλαγές, γιατί για να λες ότι δε σου δίνει τον κωδικό του τωρινού χρώματος μάλλον έπεσες σε περίεργο που το πιθανότερο είναι να ελέγξει τι έκανες. Τα βάζεις κάτω και βλέπεις τι σε συμφέρει. Οι ιδιοκτήτες έχουν το πάνω χέρι και κατά πολύ μάλιστα τα τελευταία 7-8 χρόνια. Αν θεωρείς ότι σε παίρνει για ιστορίες, το παίζεις επαναστάτης. Αν όχι, πας με τα νερά του, μπας και αλλάξει γνώμη για σένα και δε σε πετάξει έξω με το που λήξει το συμβόλαιο ή/και σου κάνει μεγάλη αύξηση.
dpolal Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 5 ώρες πριν, GiannisTG33 είπε ... έχουμε φτάσει στο σημείο να μην μου δίνει το κωδικό του τωρινού χρώματος να περαστεί το ίδιο. Το σπίτι χρειάζεται στόκο, δεν τρελένομαι να κάτσω με βίδες στους τοίχους. Και το τωρινό χρώμα είναι ένα γκρι, όχι πολύ ανοιχτό- όχι πολύ σκούρο. Πάρε δείγμα από τον τοίχο και πήγαινε σε ένα οποιοδήποτε καλό χρωματοπωλείο που διαθέτει φασματογράφο και θα σου φτιάξουν το ίδιο ακριβώς χρώμα, δεν είναι πρόβλημα αυτό. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα