Fordakias7 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπερα! Προτασεις για την πιο VFM προταση μεχρι 300 ευρω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CaptainChris Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 TCL 43C645 λιγο παραπάνω από 300€ αλλά τα αξίζει με το παραπάνω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fordakias7 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, CaptainChris είπε TCL 43C645 λιγο παραπάνω από 300€ αλλά τα αξίζει με το παραπάνω Ευχαριστω πολυ για την προταση φιλε μου ναι φαινεται πολυ τιμια επιλογη Έχω δει μια kydos 43αρα που την ζαχαρωνω λογο τιμης και βλεπω εχει πολυ καλα τεχνικα χαρακτηριστικα https://www.skroutz.gr/s/42600587/Kydos-Smart-Tileorasi-43-4K-UHD-LED-K43AU22SD01B-HDR-2023.html Αναφερομαι σε αυτο το μοντελο^^ Εχει κανεις γνωμη;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CaptainChris Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Όχι βρε φίλε, τι μάρκα είναι αυτή. Η Tcl τουλάχιστον είναι από τις μεγαλύτερες εταιρείες ηλεκτρονικών της Κίνας, και τα προϊόντα της είναι γνωστά και στην Ελλάδα με πολύ καλές κριτικές. Εγώ έχω 2 τηλεοράσεις, 3 κινητά και 1 κλιματιστικό TCL και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Καλές τιμές και απροβληματιστα συσκευές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα