Sweety7 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπέρα! Παρακαλώ πολύ αν κάποιος γνωρίζει, να μου δωσει τα φώτα του! 🙂 Δουλεύω εδώ και αρκετούς μήνες σε μια εταιρεία με σύμβαση μερικής απασχόλησης με μηνιαίες αποδοχές 778 ευρώ μεικτά. Σε περίπτωση απόλυσης δικαιούμαι κανονικά ταμείο ανεργίας 479/μήνα ή λόγω του ότι είμαι με σύμβαση μερικής απασχόλησης είναι άλλες οι αποδοχές; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
MikeJ Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Το επίδομα σαν πόσο (η βάση) είναι ίδιο για όλους που το δικαιούνται. Το θέμα είναι αν έχεις αρκετά ένσημα και πληροις τις προϋποθέσεις των ημερών εργασίας, γιατί έχει λίγο περίεργους όρους (να εχεις Χ μέρες εργασίας ανα ετος αλλά εκτός των δύο τελευταίων μηνών κοκ).θα τα βρεις αναλυτικά στο σάιτ της Δυπα.
Sweety7 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, MikeJ είπε Το επίδομα σαν πόσο (η βάση) είναι ίδιο για όλους που το δικαιούνται. Το θέμα είναι αν έχεις αρκετά ένσημα και πληροις τις προϋποθέσεις των ημερών εργασίας, γιατί έχει λίγο περίεργους όρους (να εχεις Χ μέρες εργασίας ανα ετος αλλά εκτός των δύο τελευταίων μηνών κοκ).θα τα βρεις αναλυτικά στο σάιτ της Δυπα. Καταρχάς ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Κατά δεύτερον, έχω ψάξει το θέμα των ενσήμων και είμαι οκ. Απλά με έχουν "φοβίσει" γιατί άκουσα ότι οι μερικής απασχόλησης (συγκεκριμένα εγω 36 ώρες/εβδομάδα) δικαιούνται λιγότερα χρήματα, 359 για την ακρίβεια και δεν ξέρω τι ισχύει. Θα συμβουλευτω και λογιστή απλά έχω αγχωθεί λίγο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα