siritos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Μπορεί η εικονική κατάρα μού να μετατραπεί σε πλαστική ευχαριστώ.
NikosKallithea Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Η κατάρα οχι😁 Η κάρτα ναι, βαλτην στο gpay και αυτόματα έγινε πλαστική για πληρωμές με φυσική παρουσία.
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 52 λεπτά πριν, siritos είπε Μπορεί η εικονική κατάρα μού να μετατραπεί σε πλαστική ευχαριστώ. η πλαστική θα έχει άλλα νούμερα,θα πρέπει να την παραγγείλεις.
kormos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, siritos είπε Μπορεί η εικονική κατάρα μού να μετατραπεί σε πλαστική ευχαριστώ. Τι μπορεί να αλλάξει αυτό; Ο λογαριασμός είναι ένας για όλες τις κάρτες... Τι ακριβώς θες να κάνεις;
siritos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 54 λεπτά πριν, kormos είπε Τι μπορεί να αλλάξει αυτό; Ο λογαριασμός είναι ένας για όλες τις κάρτες... Τι ακριβώς θες να κάνεις; Να έχω την πλαστική με τα νούμερα που έχει τώρα η εικονική
kormos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, siritos είπε Να έχω την πλαστική με τα νούμερα που έχει τώρα η εικονική Δεν γίνεται η Virtual να έχει τους ίδιους αριθμούς με την Φυσική κάρτα
siritos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Η κατάρα οχι😁 Η κάρτα ναι, βαλτην στο gpay και αυτόματα έγινε πλαστική για πληρωμές με φυσική παρουσία. Αυτό το έχω κάνει ευχαριστώ Μόλις τώρα, kormos είπε Δεν γίνεται η Virtual να έχει τους ίδιους αριθμούς με την Φυσική κάρτα Ευχαριστώ πολύ
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 15 λεπτά πριν, siritos είπε Αυτό το έχω κάνει ευχαριστώ Στο gpay φαίνονται άλλα νούμερα απο αυτα που έχει η κάρτα,ότι είδους κάρτα να είναι.Ειναι για λόγους προστασίας της κάρτας.
NikosKallithea Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, siritos είπε Να έχω την πλαστική με τα νούμερα που έχει τώρα η εικονική Η απαντηση ειναι ΟΧΙ ΔΕΝ ΓΊΝΕΤΑΙ
kataras_13 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2024 Χρονια πολλα και καλη χρονια παιδια...εχω βαλει στο λογαριασμο PayPal την καρτα Revolut και σε καποιες αγορες με το ιδιο νομισμα με τραβαει επιπλεον μια προμηθεια π.χ 0,50 λεπτα γιατι γινετε αυτο μπορει να με εξηγησει καποιος ?
l3ft3r1s Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2024 1 hour ago, kataras_13 said: Χρονια πολλα και καλη χρονια παιδια...εχω βαλει στο λογαριασμο PayPal την καρτα Revolut και σε καποιες αγορες με το ιδιο νομισμα με τραβαει επιπλεον μια προμηθεια π.χ 0,50 λεπτα γιατι γινετε αυτο μπορει να με εξηγησει καποιος ? όταν λες "με το ίδιο νόμισμα"? τι εννοείς? σε τι νόμισμα είναι η αγορά? από ποιό πορτοφόλι/νόμισμα γίνεται η χρέωση? η προμήθεια φαίνεται μέσα στη συναλλαγή ή σαν ξεχωριστή συναλλαγή? θα ήθελες να μας βάλεις ένα screenshot?
kataras_13 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, l3ft3r1s είπε όταν λες "με το ίδιο νόμισμα"? τι εννοείς? σε τι νόμισμα είναι η αγορά? από ποιό πορτοφόλι/νόμισμα γίνεται η χρέωση? η προμήθεια φαίνεται μέσα στη συναλλαγή ή σαν ξεχωριστή συναλλαγή? θα ήθελες να μας βάλεις ένα screenshot? Ειναι σε ευρω η αγορα(επισης με τραβηξε +1,5 ευρω χωρις την προμηθεια λογο ισοτιμιας κτλπ), το πορτοφολι ειναι σε ευρω κ μετα κανει την συνναλαγη σε δολαριο. H κοπελα μου τις εχει κανει τις αγορες, το ιδιο συμβαινει κ στο efood... Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2024 από kataras_13
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2024 Αλλαξε νομισμα την Κυριακή ,στο γράφει.
kataras_13 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2024 4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Αλλαξε νομισμα την Κυριακή ,στο γράφει. Οχι δεν ηταν τελικα αυτο φιλε μου, μολις το βρηκα οταν εβαλε την καρτα Rev μεσα στο paypal account μπηκε αυτοματα σε USD η καρτα για αγορες (Δεν ξερω γιατι εγινε αυτο) κ τωρα το αλλαξα σε ευρω Το θεμα ειναι οτι τωρα μ το ειπε κ οχι πιο νωρις 🤣
doctor_pin Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2024 Για ταξιδι στο Εξωτερικο θελει κατι η μπορεις να την χρησιμοποιησεις χωρις περιορισμους?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα