Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, paredwse είπε

Εκ μέρους της διαχείρισης του insomnia.gr διευκρινίζεται ότι δεν έχει υπάρξει διαρροή δεδομένων μελών μας, τα οποία φυλάσσονται σε ασφαλή τοποθεσία εντός ενεργού ηφαιστείου. 

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.

Επειδή ο paredwse έδωσε στοιχεία και έσκασε και ένα ηφαίστειο στην Ισλανδία, σας παρουσιάζουμε τα 5 ενεργά ηφαίστεια της Ελλάδας… 

ας ξεκινήσει η αναζήτηση…

• Like 1
Δημοσ.

Διαβασα το θεμα σημερα το πρωι και τα σχολια ειναι οτι καλυτερο για να ξεκινησει η μερα !!!

ΣχολιΑΣΤΕΡΕΣ insomnia for ever!

καλημερα!

Δημοσ.

Ελπίζω να μην έχουν κλαπεί τα δεδομένα του insomnia... μεγάλος κίνδυνος να διαρρεύσει στην παγκόσμια κοινότητα το θέμα σχετικά με το υγρό πυρ!!

Δημοσ.

Στα λάιτ του θέματος, μας σπόιλαραν όλο το Wolverine και το χρονοδιάγραμμα της Insomniac.
Από ότι φαίνεται, οι τύποι θα φτιάχνουν Marvel παιχνίδια μέχρι να σβήσει ο ήλιος. 
Κρίμα ένα τόσο ταλαντούχο στούντιο να μην βγάζει κάτι ορίτζιναλ, αλλά εδώ είμαστε.
Στα μαυρόψυχα του θέματος, οι τύποι έκαναν doxing όλους τους εργαζομένους της Insomniac. 
Δεν ξέρω αν θα ήμουν χαρούμενος να ξέρουν όλοι το νούμερο μου και την διεύθυνση του σπιτιού μου. 
Μάλλον θα είχα πάθει παράκρουση.

• Super Moderators
Δημοσ.
3 hours ago, The_Judas said:

Ελπίζω να μην έχουν κλαπεί τα δεδομένα του insomnia... μεγάλος κίνδυνος να διαρρεύσει στην παγκόσμια κοινότητα το θέμα σχετικά με το υγρό πυρ!!

Εκ μέρους της διαχείρισης, σας διαβεβαιούμε ότι το συγκεκριμένο θέμα έχει ήδη κατατεθεί στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και φυλάσσεται ως κρατικό μυστικό! 
Λόγω του απορρήτου της φύσης του εν λόγω θέματος, δεν μπορούμε να δώσουμε άλλες πληροφορίες.

Σε κάθε δε περίπτωση, κρατάμε backup για θέματα τέτοιας σπουδαιότητας τα οποία βρίσκονται εντός κρατήρα πλανήτη του ηλιακού μας συστήματος. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

315εκ budget για το Spiderman 2 και μόλις 20% κέρδος. Δηλαδή 4% κέρδος ανα έτος παραγωγής. Και στη τελική παρέδωσαν ένα Spiderman 1.5 όπως έγινε και με τη περίπτωση του God Of War Ragnarok. Και παρόλα αυτά θα συνεχίσουν να κάνουν Μαρβελ παιχνίδια μέχρι να πεθάνουν καθώς το Ratchet έβγαλε με τα βίας τα λεφτά του πίσω.

Το AAA gaming είναι για γέλια. H κατάσταση μοιάζει με τη Disney και τις ταινίες Marvel λίγο πριν σκάσει η φούσκα.

Απο την άλλη έχεις τη Nintendo να κάνει 10 φορές μεγαλύτερες πωλήσεις με το 1/20 του μπάτζετ, χωρίς Voice Acting, γραφικά 20 ετών και πλατφόρμα να έχει μια τοστιέρα.

Επεξ/σία από psof
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...