Προς το περιεχόμενο

Προωθητικη ενεργεια για ελαστικα Good year και Dunlop

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αλλαξα λαστιχα σε ενα αυτοκινητο

225Χ45Χ17 Dunlop sport 350 ευρώ 

και σκεφτηκα ισως οτι μπορει να ενδιαφερει καποιον με μεγαλα λαστιχα 

Μαλλον ειναι αυτος ο εκκινητης μπαταριας

https://www.skroutz.gr/s/26351963/Osram-BATTERYstart-200-Foritos-Ekkinitis-Mpatarias-Aytokinitou-12V-me-Power-Bank-USB-Fako-OBSL200.html

20231219_161231.jpg

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, tounion είπε

Που βρήκες αυτά τα λάστιχα με 350€?

Μπιλίρης Νέο Ηράκλειο 

40η εβδομάδα 2023

received_3598912607034538.jpeg

• Like 3

44 λεπτά πριν, Haldol είπε

Sava "12 μηνών" εννοεί τα 4-ων εποχών (δηλαδή τα "Sava All Weather"), ή ότι είναι ηλικίας 12 μηνών από την παραγωγή; 

Το δευτερο

33.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 19/12/2023 στις 5:29 ΜΜ, tounion είπε

Που βρήκες αυτά τα λάστιχα με 350€?

Tα 225Χ45Χ17 δεν ειναι απο τις  ακριβες διαστασεις, τοσο κοστιζει η τετραδα στα λαστιχα που λεει(~+- αναλογα και το καταστημα).

Εγω προχθες εβαλα καινουργια τετραδα bringeston turanza 6 σε 205Χ45Χ17 και βγηκαν ενα 500αρικο ενα τα ιδια ελαστικα σε 225Χ45Χ17 βγαιναν στα 360

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 2

On 19/12/2023 at 18:00, Γιάννης Platano said:

Μπιλίρης Νέο Ηράκλειο 

40η εβδομάδα 2023

received_3598912607034538.jpeg

Ποιό είναι το σκέτο Sport, το Dunlop Sport Maxx RT? Γιατί αυτό είναι παμπάλαιο όπως παλιό πλέον και το RT2, τα φορούσα και τα δύο. Η τιμή του RT2 γενικά παίζει στα 360€ Θεσσαλονίκη με τοποθέτηση και το Sava 290€ καινούργιο.

2 λεπτά πριν, teo_3 είπε

Ποιό είναι το σκέτο Sport, το Dunlop Sport Maxx RT? Γιατί αυτό είναι παμπάλαιο όπως παλιό πλέον και το RT2, τα φορούσα και τα δύο. Η τιμή του RT2 γενικά παίζει στα 360€ Θεσσαλονίκη με τοποθέτηση και το Sava 290€ καινούργιο.

Έβαλα πιο πάνω φωτογραφία από την απόδειξη που λέει ποιο είναι 

5 minutes ago, Γιάννης Platano said:

Έβαλα πιο πάνω φωτογραφία από την απόδειξη που λέει ποιο είναι 

Το είδα, Dunlop Sport σκέτο δεν υπάρχει. Dunlop Sport Maxx RT, RT2, Bluersponse, All Season, TT, κάποιο απο αυτά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Pwpwpw είπε

Tα 225Χ45Χ17 δεν ειναι απο τις  ακριβες διαστασεις, τοσο κοστιζει η τετραδα στα λαστιχα που λεει(~+- αναλογα και το καταστημα).

Εγω προχθες εβαλα καινουργια τετραδα bringeston turanza 6 σε 205Χ45Χ17 και βγηκαν ενα 500αρικο ενα τα ιδια ελαστικα σε 225Χ45Χ17 βγαιναν στα 360

Οσο πιο εμπορικο ειναι ενα λαστιχο μου ειπε τοσο πιο φτηνο ειναι  ανεξαρτητα απο το μεγεθος 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Οσο πιο εμπορικο ειναι ενα λαστιχο μου ειπε τοσο πιο φτηνο ειναι  ανεξαρτητα απο το μεγεθος 

Το Εμπορικο εχει να κανει με την διασταση και οχι με την μαρκα του ελαστικου.  Το (225Χ45Χ17) που φορας  φευγει/φοριεται πολυ, που σημαινει εχει μεγαλη ζητηση αρα ειναι πιο εμπορικο συγκριτικα με αλλες διαστασεις  με αποτελεσμα η τιμη του να ειναι πιο κατω. Οσο λιγοτερο "φευγει"  μια διασταση τοσο λιγοτερο εμπορικη και πιο ακριβη ειναι. Το ελαστικο που εβαλες αν παρεις το ιδιο σε 205Χ45Χ17 θα κοστιζει ενα 100ευρω πανω, εαν δεν βαριεσαι πηγαινε απο περιεργεια στο ιδιο βουλκανιζατερ και ρωτα για το ιδιο ελαστικο που τοποθετησες αλλα σε διασταση 205χ45χ17 να δεις τι τιμη θα σου πει.

Επεξ/σία από Pwpwpw

5 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Το Εμπορικο εχει να κανει με την διασταση και οχι με την μαρκα του ελαστικου.  Το (225Χ45Χ17) που φορας  φευγει/φοριεται πολυ, που σημαινει εχει μεγαλη ζητηση αρα ειναι πιο εμπορικο συγκριτικα με αλλες διαστασεις  με αποτελεσμα η τιμη του να ειναι πιο κατω. Οσο λιγοτερο "φευγει"  μια διασταση τοσο λιγοτερο εμπορικη και πιο ακριβη ειναι. Το ελαστικο που εβαλες αν παρεις το ιδιο σε 205Χ45Χ17 θα κοστιζει ενα 100ευρω πανω, εαν δεν βαριεσαι πηγαινε απο περιεργεια στο ιδιο βουλκανιζατερ και ρωτα για το ιδιο ελαστικο που τοποθετησες αλλα σε διασταση 205χ45χ17 να δεις τι τιμη θα σου πει.

Αυτό για την διάσταση εννοούσα και ισχύει για όλους τους κατασκευαστές. 

• Like 1

3 hours ago, Pwpwpw said:

Εγω προχθες εβαλα καινουργια τετραδα bringeston turanza 6 σε 205Χ45Χ17 και βγηκαν ενα 500αρικο

Μιας και στο Megane ερχεται η ωρα για λαστιχα, τι λενε τα Turanza 6?? Το αυτοκινητο το πηρα με τα Τ005 και μπορω να πω πως μου αρεσαν. Φοραω δυστυχως την "ακριβη" διασταση 205/50-17 αν και διαβασα οτι μπορω να παω και σε 225/45-17...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, SaFiS είπε

Μιας και στο Megane ερχεται η ωρα για λαστιχα, τι λενε τα Turanza 6?? Το αυτοκινητο το πηρα με τα Τ005 και μπορω να πω πως μου αρεσαν. Φοραω δυστυχως την "ακριβη" διασταση 205/50-17 αν και διαβασα οτι μπορω να παω και σε 225/45-17...

Δεν μπορώ να εκφέρω άποψη τα έχω μόνο 2 μέρες και έχω κάνει μόλις 30-40 χιλιόμετρα εντος πόλης. Αυτό που μπορώ να πω ότι έχουν πολυ ωραία/αθορυβη ποιότητα κύλισης και επειδη φοράω σκληρά αμορτισέρ στο αμάξι και καταλαβαινω το παραμικρο, έχουν παρα  πολυ ωραία αίσθηση/αποροφηση στις   κακοτεχνίες του δρόμου. Για κράτημα/φρεναρισμα σε στεγνό/βρεγμενο δεν έχω ιδέα καθώς δεν τα έχω πιέσει καθόλου. Θεωρώ παντως δύσκολα να απογοητεύσει το συγκεκριμένο ελαστικό!

Επεξ/σία από Pwpwpw

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...