Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τωρα που τραπεζες διαβασα θα χρεωνουν τις μεταφορες με IRIS !!! Εχει βρει κανεις κανα τροπο για μεταφορα απο τραπεζα σε τραπεζα χωρις προμηθειες ? Πχ να τα βαζεις στην Revolut και μετα να τα μεταφερεις απο την καρτα σε καρτα ? κτλ ?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Sorath είπε

Η χρέωση στο IRIS θα είναι μόνο για τις επιχειρήσεις, όχι μεταξύ ιδιωτών.

Το κακο ειναι οι κωδικοι των τραπεζων μου με βγαζουν επαγγελματικο ebanking

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω παίζει ρόλο με ποιό λογαριασμό το έχεις συνδέσει. Αν είναι προσωπικός και όχι επαγγελματικός, τότε θα είσαι ΟΚ.

Επεξ/σία από Sorath
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, agipaok είπε

Το κακο ειναι οι κωδικοι των τραπεζων μου με βγαζουν επαγγελματικο ebanking

Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι να ανοίξεις λογαριασμούς σε όλες τις συστημικές τράπεζες και να μοιράσεις κάπως τα χρήματά σου ώστε αν θέλεις να κάνεις ή να σου κάνουν μια μεταφορά τότε να χρησιμοποιείς την ίδια τράπεζα με την οποία συνεργάζεται και το άλλο άτομο, ώστε να κάνετε απλή μεταφορά μεταξύ της ιδίας τράπεζας, οπότε δεν μπλέκεις ούτε με εμβάσματα ούτε με iris.

Επεξ/σία από gokuthelegend
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, gokuthelegend είπε

Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι να ανοίξεις λογαριασμούς σε όλες τις συστημικές τράπεζες και να μοιράσεις κάπως τα χρήματά σου ώστε αν θέλεις να κάνεις ή να σου κάνουν μια μεταφορά τότε να χρησιμοποιείς την ίδια τράπεζα με την οποία συνεργάζεται και το άλλο άτομο, ώστε να κάνετε απλή μεταφορά μεταξύ της ιδίας τράπεζας, οπότε δεν μπλέκεις ούτε με έμβασμα ούτε με iris.

Σε ολες εχω , συνηθως σε μενα στελνω λεφτα απο αλλες τραπεζες αλλα τις γραφει ολες επαγγελματικες τις μεταφορες ! Μαλλον εχει συνδεθει στο επαγγελματικο λογαριασμο.....! Δεν ξερω θα το τσεκαρω 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, agipaok είπε

Σε ολες εχω , συνηθως σε μενα στελνω λεφτα απο αλλες τραπεζες αλλα τις γραφει ολες επαγγελματικες τις μεταφορες ! Μαλλον εχει συνδεθει στο επαγγελματικο λογαριασμο.....! Δεν ξερω θα το τσεκαρω 

Για Πειραιώς, Εθνική και Alpha είμαι σίγουρος ότι μπορείς να επιλέξεις σε ποιον λογαριασμό θες να λαμβάνεις χρήματα για πληρωμές με iris. Ψάξτο μέσα από τις ρυθμίσεις του e-banking της αντίστοιχης τράπεζας, σίγουρα υπάρχει κάποια επιλογή για τον λογαριασμό.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε

Για Πειραιώς, Εθνική και Alpha είμαι σίγουρος ότι μπορείς να επιλέξεις σε ποιον λογαριασμό θες να λαμβάνεις χρήματα για πληρωμές με iris. Ψάξτο μέσα από τις ρυθμίσεις του e-banking της αντίστοιχης τράπεζας, σίγουρα υπάρχει κάποια επιλογή για τον λογαριασμό.

Ναι το εκανα , αλλαξα τους λογαριασμους και τους εβαλα σε ταμιευτηριου οχι οψεως . Στην Πειραιως μαλιστα σε ρωταει τι χρηση θες ? Επαγγελματικη , προσωπικη η και τα 2 ! 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, agipaok είπε

Ναι το εκανα , αλλαξα τους λογαριασμους και τους εβαλα σε ταμιευτηριου οχι οψεως . Στην Πειραιως μαλιστα σε ρωταει τι χρηση θες ? Επαγγελματικη , προσωπικη η και τα 2 ! 

Και εξακολουθει να στο βγάζει επαγγελματικό; Όλοι οι λογαριασμοί είναι στο ίδιο ΑΦΜ; μήπως επειδή ειναι επαγγελματικό και το ΑΦΜ;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, gokuthelegend είπε

Και εξακολουθει να στο βγάζει επαγγελματικό; Όλοι οι λογαριασμοί είναι στο ίδιο ΑΦΜ; μήπως επειδή ειναι επαγγελματικό και το ΑΦΜ;

Ειναι ατομικη επιχειρηση οποτε ναι μπορει να τα βλεπει επαγγελματικα ! 

• 1 μήνα μετά...
  • Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...