Estevan Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 19 λεπτά πριν, johnmadgr είπε εντος ελλαδος αεροπορικος χωρις λατινικα θα υπαρχει προβλημα? Ειναι που θα πεσεις, κατα 90% δε θα 'χεις προβλημα. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Στις 19/12/2023 στις 10:44 ΠΜ, fmarkos είπε Παλιά, τώρα έχει οριστεί με νόμο ότι η ισχύς της είναι 10 χρόνια. Μετά τα 10 αν θέλει κάποιος να μην την δεχτεί δεν την δέχεται. Υπάρχει ανοχή προς το παρόν λόγω φόρτου εργασίας στην έκδοση. τα ΚΕΠ παντως δεχονται ταυτοτητα και 35ετιας.
Katerina Daponte Δημοσ. 29 Αυγούστου Δημοσ. 29 Αυγούστου Καλησπέρα, εγώ έχω το εξής θέμα, ο αριθμός ταυτότητας μου είναι με ελληνικούς χαρακτήρες και στη Ryanair για να κάνεις τσεκ ιν θέλει μόνο λατινικούς. Είχε κάποιος αντιμετωπίσει κάτι αντίστοιχο; Ξέρετε τι κάνουμε σε τέτοιες περιπτώσεις; Αν είναι πχ το Λ το κάνω L?
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Αυγούστου Δημοσ. 29 Αυγούστου 10 λεπτά πριν, Katerina Daponte είπε Καλησπέρα, εγώ έχω το εξής θέμα, ο αριθμός ταυτότητας μου είναι με ελληνικούς χαρακτήρες και στη Ryanair για να κάνεις τσεκ ιν θέλει μόνο λατινικούς. Είχε κάποιος αντιμετωπίσει κάτι αντίστοιχο; Ξέρετε τι κάνουμε σε τέτοιες περιπτώσεις; Αν είναι πχ το Λ το κάνω L? Αν βάλεις μόνο το νούμερο;Ειλικρινά δεν ξέρω
JakeKaufman Δημοσ. 29 Αυγούστου Δημοσ. 29 Αυγούστου 13 hours ago, Katerina Daponte said: Καλησπέρα, εγώ έχω το εξής θέμα, ο αριθμός ταυτότητας μου είναι με ελληνικούς χαρακτήρες και στη Ryanair για να κάνεις τσεκ ιν θέλει μόνο λατινικούς. Είχε κάποιος αντιμετωπίσει κάτι αντίστοιχο; Ξέρετε τι κάνουμε σε τέτοιες περιπτώσεις; Αν είναι πχ το Λ το κάνω L? ναι το Λ θα το κάνεις L. Με ποιο έγγραφο σκοπεύεις να ταξιδέψεις; είναι domestic ή international flight;
Katerina Daponte Δημοσ. 29 Αυγούστου Δημοσ. 29 Αυγούστου Ουγγαρία θα πάω, δεν υπάρχει διαβατήριο δυστυχώς οπότε ελπίζαμε με την ταυτότητα, αλλά όλοι οι άλλοι εδώ μέσα μου λένε ότι θα έχω πρόβλημα στο αεροδρόμιο
poulinos Δημοσ. 29 Αυγούστου Δημοσ. 29 Αυγούστου 28 minutes ago, Katerina Daponte said: Ουγγαρία θα πάω, δεν υπάρχει διαβατήριο δυστυχώς οπότε ελπίζαμε με την ταυτότητα, αλλά όλοι οι άλλοι εδώ μέσα μου λένε ότι θα έχω πρόβλημα στο αεροδρόμιο λογικο.και ληγμενη και χωρις λατινικα και χειρογραφη.πες οτι την εχασες και κλεισε ραντεβου να την αλλαξεις. εκτος αν ταξιδευεις αυριο μεθαυριο 1
JakeKaufman Δημοσ. 29 Αυγούστου Δημοσ. 29 Αυγούστου 2 hours ago, Katerina Daponte said: Ουγγαρία θα πάω, δεν υπάρχει διαβατήριο δυστυχώς οπότε ελπίζαμε με την ταυτότητα, αλλά όλοι οι άλλοι εδώ μέσα μου λένε ότι θα έχω πρόβλημα στο αεροδρόμιο Οκ, Αρα το check in είναι το μικρότερο πρόβλημα σου. αν προλαβαίνεις βγάλε ένα από τα δυο προτεινω διαβατήριο
panostza Δημοσ. 29 Αυγούστου Δημοσ. 29 Αυγούστου Just now, JakeKaufman said: Οκ, Αρα το check in είναι το μικρότερο πρόβλημα σου. αν προλαβαίνεις βγάλε ένα από τα δυο προτεινω διαβατήριο Για να βγάλει διαβατήριο θα της ζητήσουν ταυτότητα σε ισχύ, δλδ μικρότερη των 10 ετών. Για να έχει ταυτότητα με Λ, σημαίνει ότι εκδόθηκε πριν 30+ χρόνια, πιθανόν πριν 40. Επομένως θα πρέπει για να βγάλει διαβατήριο να βγάλει πρώτα ταυτότητα καινούργια ούτως ή άλλως. Πάντως ναι, ταυτότητα και αν προλαβαίνεις να βγάλεις και διαβατήριο μετά, ακόμα καλύτερα, αλλά με ταυτότητα μόνο στα ελληνικά, και αν με.κάποιον "μαγικό" τρόπο περάσει το ελληνικό αεροδρόμιο δεν υπάρχει ουδεμία περίπτωση σε ξένη χώρα να την αφήσουν να μπει με έγγραφο 40 ετών στα Ελληνικά χωρίς λατινικούς χαρακτήρες. 2
Katerina Daponte Δημοσ. 29 Αυγούστου Δημοσ. 29 Αυγούστου Το 2000 είναι και όμως... Ενιγουεη, ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Το θετικά ειναι ότι το ταξίδι είναι τον Οκτώβριο οπότε έχω χρόνο μπροστά μου, απλά με φοβίζει λίγο που όσες φορές και αν έχω μπει για να κλείσω ραντεβού για νέα ταυτότητα δεν μου βγάζει κανένα διαθέσιμο..
poulinos Δημοσ. 29 Αυγούστου Δημοσ. 29 Αυγούστου 22 minutes ago, Katerina Daponte said: Το 2000 είναι και όμως... Ενιγουεη, ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Το θετικά ειναι ότι το ταξίδι είναι τον Οκτώβριο οπότε έχω χρόνο μπροστά μου, απλά με φοβίζει λίγο που όσες φορές και αν έχω μπει για να κλείσω ραντεβού για νέα ταυτότητα δεν μου βγάζει κανένα διαθέσιμο.. δεν θα βρεις διαθεσιμο.απλα πας με το: την εχασα.αλλιως ραντεβου θα βρεις μην πω ποτε εχεις ταυτοτητα που εχει ληξει 15 χρονια πριν(10 με το παλιο καθεστως)
IKARIWTHS Δημοσ. 30 Αυγούστου Δημοσ. 30 Αυγούστου Καλημέρα και από εμένα ,σκοπεύω να βγάλω διαβατήριο αλλά έχω παλιού τύπου ταυτότητα ,πρέπει να αλλάξω πρώτα την ταυτότητα ;
Ntinaras Δημοσ. 30 Αυγούστου Δημοσ. 30 Αυγούστου 38 λεπτά πριν, IKARIWTHS είπε Καλημέρα και από εμένα ,σκοπεύω να βγάλω διαβατήριο αλλά έχω παλιού τύπου ταυτότητα ,πρέπει να αλλάξω πρώτα την ταυτότητα ; Εμενα την δεχτηκαν, αλλα με γκρινια.
gorge18 Δημοσ. 30 Αυγούστου Δημοσ. 30 Αυγούστου 15 ώρες πριν, Katerina Daponte είπε Το 2000 είναι και όμως... Ενιγουεη, ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Το θετικά ειναι ότι το ταξίδι είναι τον Οκτώβριο οπότε έχω χρόνο μπροστά μου, απλά με φοβίζει λίγο που όσες φορές και αν έχω μπει για να κλείσω ραντεβού για νέα ταυτότητα δεν μου βγάζει κανένα διαθέσιμο.. Δεν θα περασει. Πηγαινε βγαλε νεα οτι και καλα εχασες την παλια. Επρεπε να το κοιταξεις πριν το κλείσεις.
poulinos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου On 30/08/2024 at 11:06, IKARIWTHS said: Καλημέρα και από εμένα ,σκοπεύω να βγάλω διαβατήριο αλλά έχω παλιού τύπου ταυτότητα ,πρέπει να αλλάξω πρώτα την ταυτότητα ; σε καποιους εχουν βγαλει σε αλλους οχι.κανονικα δεν πρεπει να σου βγαλουν αλλα πολλοι απλα για να μην ακουνε γκρινια το κανουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα