K_Papagia Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Καλημέρα, Ταξιδεύω για Πράγα μέσω Σερβίας. Ελλάδα--->Βελιγράδη-->Πράγα Έχω κλείσει ραντεβού ήδη για νέα ταυτότητα, αλλά το πιο σύντομο που είχα βρει ήταν μέσα Γενάρη. Μέσω μιας επενδυτικής πλατφόρμας κατάλαβα ότι η ταυτότητα. Πρακτικά δε γράφει ημερομηνία λήξης αλλά ημερομηνία έκδοσης. Απο ότι διαβάζω ακόμα δεν έχουμε πρόβλημα. Εκτός και κάτσεις σε τρελή περίπτωση υπαλλήλου
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, K_Papagia είπε Καλημέρα, Ταξιδεύω για Πράγα μέσω Σερβίας. Ελλάδα--->Βελιγράδη-->Πράγα Έχω κλείσει ραντεβού ήδη για νέα ταυτότητα, αλλά το πιο σύντομο που είχα βρει ήταν μέσα Γενάρη. Μέσω μιας επενδυτικής πλατφόρμας κατάλαβα ότι η ταυτότητα. Πρακτικά δε γράφει ημερομηνία λήξης αλλά ημερομηνία έκδοσης. Απο ότι διαβάζω ακόμα δεν έχουμε πρόβλημα. Εκτός και κάτσεις σε τρελή περίπτωση υπαλλήλου Οπότε δεν ταξιδευεις εντός Σεγκεν γιατί βγαίνεις απο την Σεγκεν με το πέρασμα απο την Σερβία. Problem Δεν ξέρω καν αν μπορείς να μπεις Σερβία με ελληνική ταυτότητα.
Ntinaras Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Στις 19/12/2023 στις 11:21 ΜΜ, ekrepali είπε Επίσης αυξάνονται οι πιθανότητες να πάει κάτι στραβά ξένο αεροδρόμιο αν η πτήση είναι με ανταπόκριση. Με ειχαν περασει απο κοσκινο 2 φορες με αυτη την χειρογραφη ταυτοτητα που εχω. Στην Νορβηγια που μου ζητησαν διαβατηριο , γιατι νομιζαν οτι η ταυτοτητα μου ειναι πλαστη και με ρωταγαν αν ειμαι αλβανος που ερχομαι να δουλεψω στο Οσλο (σοβαρα μιλαω) Και αλλη μια φορα πηγαινα Λιθουανια με ανταποκριση στο κιεβο, και στο πηγαινε και στο ελα μου κοιταγανε την ταυτοτητα στο αεροδρομιο του κιεβου με μικροσκοπιο για να δουν αν ειναι πλαστη...
katergaris79 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Ψηλοανεπίσημα αν πας στο τμήμα με εκτυπωμένα τα εισιτήρια και τους πεις ότι είναι ανάγκη υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να σε εξυπηρετήσουν.
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, katergaris79 είπε Ψηλοανεπίσημα αν πας στο τμήμα με εκτυπωμένα τα εισιτήρια και τους πεις ότι είναι ανάγκη υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να σε εξυπηρετήσουν. Σύμφωνα με το πρωτο ποστ σήμερα ταξιδευει.
katergaris79 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Α, οκ. Είδα το μήνυμα που άφησε 2 ώρες πριν και νόμιζα ότι έχει έστω 1-2 μέρες.
gorge18 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Στις 19/12/2023 στις 10:29 ΠΜ, K_Papagia είπε Καλημέρα, Η ταυτότητα μου έχει λήξει εδώ και κάποιους μήνες καθώς και το διαβατήριο μου εδώ και ένα μήνα. Ταξιδεύω σε 2 μέρες εντός σένγκεν. Θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Μπορώ να κάνω κάτι; Είχα κλείσει ραντεβού για έκδοση νέας ταυτότητας το Γενάρη, και δεν μου βγάζουν στο ΑΤ καινούρια; Θα έχω πρόβλημα; Τελικα; Ταξιδεψες;
Nabuko Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, K_Papagia είπε Ταξιδεύω για Πράγα μέσω Σερβίας. Ελλάδα--->Βελιγράδη-->Πράγα Εν τω μεταξύ στην Πράγα
militarist Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 14 ώρες πριν, K_Papagia είπε Καλημέρα, Ταξιδεύω για Πράγα μέσω Σερβίας. Ελλάδα--->Βελιγράδη-->Πράγα Έχω κλείσει ραντεβού ήδη για νέα ταυτότητα, αλλά το πιο σύντομο που είχα βρει ήταν μέσα Γενάρη. Μέσω μιας επενδυτικής πλατφόρμας κατάλαβα ότι η ταυτότητα. Πρακτικά δε γράφει ημερομηνία λήξης αλλά ημερομηνία έκδοσης. Απο ότι διαβάζω ακόμα δεν έχουμε πρόβλημα. Εκτός και κάτσεις σε τρελή περίπτωση υπαλλήλου Ουσιαστικά πας Ελλάδα - Σκοπιά - Σερβία - Ουγγαρία κτλ καπου είχα διαβάσει ότι Σκοπιά και Σερβία δέχονται ταυτότητα (λόγω κάποιας συμφωνίας). εγω το κάνω αυτό το δρομολόγια 1 με 2 φορές το χρόνο με αυτοκίνητο αλλά πάντα με διαβατήριο γιατί ξεμπερδεύεις ποιο εύκολα
ioankav Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 https://www.mfa.gr/germany/eservices/sukhnes-eroteseis Spoiler Σε ποιες χώρες μπορώ να ταξιδέψω με την ταυτότητα μου (νέου τύπου); Η επίδειξη ελληνικού δελτίου αστυνομικής ταυτότητας, με ελληνικούς και λατινικούς χαρακτήρες, επαρκεί ως «ταξιδιωτικό έγγραφο» για τις εξής χώρες: ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ, ΑΝΔΟΡΑ, ΑΥΣΤΡΙΑ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΒΟΣΝΙΑ ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ (ΓΙΑ 1 ΜΗΝΑ), ΒΕΛΓΙΟ, ΓΑΛΛΙΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΔΑΝΙΑ, ΕΛΒΕΤΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ, ΕΣΘΟΝΙΑ, ΙΡΛΑΝΔΙΑ, ΙΣΛΑΝΔΙΑ, ΙΣΠΑΝΙΑ, ΙΤΑΛΙΑ, ΚΥΠΡΟΣ, ΚΡΟΑΤΙΑ, ΛΕΤΟΝΙΑ, ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ, ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΙΝ, ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ, ΜΑΛΤΑ, ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ, ΜΟΝΑΚΟ, ΝΟΡΒΗΓΙΑ, ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΟΥΓΓΑΡΙΑ, π.Γ.Δ.Μ., ΠΟΛΩΝΙΑ, ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ, ΡΟΥΜΑΝΙΑ, ΣΕΡΒΙΑ, ΣΛΟΒΑΚΙΑ, ΣΛΟΒΕΝΙΑ, ΣΟΥΗΔΙΑ, ΤΟΥΡΚΙΑ (ΓΙΑ 1 ΜΗΝΑ), ΤΣΕΧΙΑ, ΦΙΛΑΝΔΙΑ.
bilya Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 6 hours ago, ioankav said: https://www.mfa.gr/germany/eservices/sukhnes-eroteseis Reveal hidden contents Σε ποιες χώρες μπορώ να ταξιδέψω με την ταυτότητα μου (νέου τύπου); Η επίδειξη ελληνικού δελτίου αστυνομικής ταυτότητας, με ελληνικούς και λατινικούς χαρακτήρες, επαρκεί ως «ταξιδιωτικό έγγραφο» για τις εξής χώρες: ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ, ΑΝΔΟΡΑ, ΑΥΣΤΡΙΑ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΒΟΣΝΙΑ ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ (ΓΙΑ 1 ΜΗΝΑ), ΒΕΛΓΙΟ, ΓΑΛΛΙΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΔΑΝΙΑ, ΕΛΒΕΤΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ, ΕΣΘΟΝΙΑ, ΙΡΛΑΝΔΙΑ, ΙΣΛΑΝΔΙΑ, ΙΣΠΑΝΙΑ, ΙΤΑΛΙΑ, ΚΥΠΡΟΣ, ΚΡΟΑΤΙΑ, ΛΕΤΟΝΙΑ, ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ, ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΙΝ, ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ, ΜΑΛΤΑ, ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ, ΜΟΝΑΚΟ, ΝΟΡΒΗΓΙΑ, ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΟΥΓΓΑΡΙΑ, π.Γ.Δ.Μ., ΠΟΛΩΝΙΑ, ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ, ΡΟΥΜΑΝΙΑ, ΣΕΡΒΙΑ, ΣΛΟΒΑΚΙΑ, ΣΛΟΒΕΝΙΑ, ΣΟΥΗΔΙΑ, ΤΟΥΡΚΙΑ (ΓΙΑ 1 ΜΗΝΑ), ΤΣΕΧΙΑ, ΦΙΛΑΝΔΙΑ. Πληροφοριακά δεν ισχύει ότι μπορείς να ταξιδέψεις με ταυτότητα καινούργιου τύπου ΗΒ. Επίσης μιας κ μιλάμε για ταυτότητες. Δεν παίζει ρόλο τόσο η παλαιότητα όσο η κατάσταση της ταυτότητας που μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα. 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Στις 19/12/2023 στις 11:43 ΜΜ, tzotzo είπε Δύο ελέγχοι γίνονται στο ελληνικό αεροδρόμιο. Στο check-in και στο boarding. Στο check-in ίσως να υπάρχει λίγο μεγαλύτερη προσοχή. Στο boarding πολύ δυσκολα Πλέον ένα πολύ μεγάλο μέρος των ταξιδιωτών ταξιδεύει μόνο με χειραποσκευή οπότε δεν πηγαίνει σε γκισέ καθόλου. Στο boarding ρίχνουν μια πολύ βιαστική ματιά και συμφωνώ πως δεν υπάρχει περίπτωση υπάλληλος στην Ελλάδα να μη περάσει ελληνική ταυτότητα.
fmarkos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Στις 19/12/2023 στις 10:29 ΠΜ, K_Papagia είπε Καλημέρα, Η ταυτότητα μου έχει λήξει εδώ και κάποιους μήνες καθώς και το διαβατήριο μου εδώ και ένα μήνα. Ταξιδεύω σε 2 μέρες εντός σένγκεν. Θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Μπορώ να κάνω κάτι; Είχα κλείσει ραντεβού για έκδοση νέας ταυτότητας το Γενάρη, και δεν μου βγάζουν στο ΑΤ καινούρια; Θα έχω πρόβλημα; Τελικά ταξίδεψες; Πες μας γιατί συνεχίζουν και σου λένε τι θα γίνει χτες...
jimakos00 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Μάλλον κάνει παρέα στον Tom Hanks σε κάποιο terminal. 1 1
johnmadgr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου εντος ελλαδος αεροπορικος χωρις λατινικα θα υπαρχει προβλημα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα