sleepychris Δημοσ. χθες στις 12:11 πμ Δημοσ. χθες στις 12:11 πμ (επεξεργασμένο) 9 minutes ago, Yordyrey said: Ακριβώς, έχει εκδοθεί αλλά δεν την έχω παραλάβει από το αστυνομικό τμήμα λόγο ότι δεν υπήρχαν διαθέσιμα ραντεβού οκ, εγω παντως τη προηγουμενη βδομαδα που βγηκε, απλα με πηραν τηλεφωνο "ελα στις ταδε ωρες να την παρεις", δεν χρειαστηκε ραντεβου. για την ακριβεια μου ειχαν πει πως θα με παρουν σε 7-8 μερες, τελικα με πηραν στις 3 πως ειναι ετοιμη. καν'τους ισως κανενα τηλεφωνο να δεις τι παιζει. ευχομαι καλα ξεμπερδεματα και καλα να περασεις στο ταξιδι σου! Επεξ/σία χθες στις 12:13 πμ από sleepychris
Yordyrey Δημοσ. χθες στις 12:14 πμ Δημοσ. χθες στις 12:14 πμ 2 λεπτά πριν, sleepychris είπε οκ, εγω παντως τη προηγουμενη βδομαδα που βγηκε, απλα με πηραν τηλεφωνο "ελα στις ταδε ωρες να την παρεις", δεν χρειαστηκε ραντεβου. καν'τους ισως κανενα τηλεφωνο να δεις τι παιζει. ευχομαι καλα ξεμπερδεματα και καλα να περασεις στο ταξιδι σου! Σε ευχαριστώ αλλά το πιο πιθανό είναι να μεταφέρουμε το ταξίδι δεν βλέπω να βγαίνει άκρη, ούτε πολύς χρόνος υπάρχει
Ukforthemoment Δημοσ. χθες στις 12:15 πμ Δημοσ. χθες στις 12:15 πμ 10 λεπτά πριν, Yordyrey είπε Ακριβώς, έχει εκδοθεί αλλά δεν την έχω παραλάβει από το αστυνομικό τμήμα λόγο ότι δεν υπήρχαν διαθέσιμα ραντεβού Η άδεια παραμονής κολλάει γιατί από την Ισπανία για Ελλάδα το πιο πιθανό είναι να την ζητήσουν βέβαια αυτό δεν το γνωρίζω σίγουρα. Μπορεί να την ζητήσουν στην Ισπανία (στον γυρισμό του ταξιδιού) Η ταυτότητα έχει εκδοθεί καιρό δεν έγινε τώρα Τι άδεια παραμονής λες βρε φίλε;Τι εθνικότητας ειναι το διαβατήριο που έχεις; Με τι καθεστώς μένεις Ελλάδα αλλά έχεις και ελληνική ταυτότητα;Μηπως δεν είναι ελληνική αστυνομική ταυτότητα αλλά ταυτότητα άλλου τύπου; Δεν βγάζουν νόημα αυτά που γράφεις. 2
sleepychris Δημοσ. χθες στις 12:15 πμ Δημοσ. χθες στις 12:15 πμ παρε ενα τηλεφωνο τους μπατσους ή/και στο αεροδρομιο και ρωτα. εξηγησε τους τη κατασταση, μπας και εχεις καποια σιγουρη απαντηση.
csontheline Δημοσ. χθες στις 12:17 πμ Δημοσ. χθες στις 12:17 πμ (επεξεργασμένο) 5 hours ago, Yordyrey said: Καλησπέρα, όποιος γνωρίζει το οτιδήποτε θα ήταν πολύτιμο, πλησιάζει ένα ταξίδι τώρα τον Φεβρουάριο στην Ισπανία (από Αθήνα). Η ελληνική ταυτότητα έχει εκδοθεί αλλά δεν την έχω παραλάβει. Τα ΚΕΠ ενημέρωσαν πως η άδεια παραμονής δεν είναι σε ισχύ λόγο ταυτότητας αλλά το διαβατήριο λήγει το 2026, θα μπορώ να ταξιδέψω κανονικά ή δεν θα το δεχτούν; Από πότε χρειάζεται ραντεβού για την παραλαβή της ταυτότητας; Εφόσον έχουν περάσει 8 εργάσιμες, πηγαίνεις στο ΑΤ και την ζητάς. Εμένα σε 2,5 μέρες ήταν έτοιμη και το email για την παραλαβή ήρθε όταν μπήκα στο γραφείο και με είδε ο υπάλληλος, σε φάση "Σου ήρθε το email; Όχι; Υπέγραψε εδώ να παραλάβεις και σου έρχεται και το email. (click...click) Πρέπει να σου ήρθε, δες το και αγνόησέ το." Επεξ/σία χθες στις 12:21 πμ από csontheline 1
Yordyrey Δημοσ. χθες στις 12:17 πμ Δημοσ. χθες στις 12:17 πμ Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Τι άδεια παραμονής λες βρε φίλε;Τι εθνικότητας ειναι το διαβατήριο που έχεις; Με τι καθεστώς μένεις Ελλάδα αλλά έχεις και ελληνική ταυτότητα;Μηπως δεν είναι ελληνική αστυνομική ταυτότητα αλλά ταυτότητα άλλου τύπου; Δεν βγάζουν νόημα αυτά που γράφεις. Δεν είναι ελληνικής εθνικότητας, έχω μείνει πολλά χρόνια Ελλάδα και έχω ολοκληρώσει τα 6 χρόνια σχολείου, έχω βγάλει ελληνική ταυτότητα απλός δεν την έχω παραλάβει τι δεν βγάζει νόημα ;
csontheline Δημοσ. χθες στις 12:18 πμ Δημοσ. χθες στις 12:18 πμ Just now, Yordyrey said: έχω ολοκληρώσει τα 6 χρόνια σχολείου απλός δεν την έχω παραλάβει τι δεν βγάζει νόημα ; Ε, τα τραβάει ο απαυτός σας. 1 5
Ukforthemoment Δημοσ. χθες στις 12:20 πμ Δημοσ. χθες στις 12:20 πμ Μόλις τώρα, Yordyrey είπε Δεν είναι ελληνικής εθνικότητας, έχω μείνει πολλά χρόνια Ελλάδα και έχω ολοκληρώσει τα 6 χρόνια σχολείου, έχω βγάλει ελληνική ταυτότητα απλός δεν την έχω παραλάβει τι δεν βγάζει νόημα ; Τα προηγούμενα δεν έβγαζαν νόημα. Τωρα λες ότι το διαβατήριο δεν είναι ελληνικό,ούτε ΕΕ γιατί δεν θα είχες πρόβλημα εισόδου.
poulinos Δημοσ. χθες στις 12:25 πμ Δημοσ. χθες στις 12:25 πμ 14 minutes ago, Yordyrey said: 5 ημέρες θα είναι μόνο, μακάρι να είναι έτσι τα πράγματα, κανονικά το σύστημα δεν θα έπρεπε να βάλει την παραμονή μου σε μη ισχύ μέχρι να λάβω την ελληνική ταυτότητα αλλά τελος πάντων, πως μπορώ όμως να επιβεβαιώσω πως δεν θα ζητηθεί ; ακομα και σε αφρικανικη χωρα που εχω παει απλα εβγαλα visa και μπορουσα να μεινω για 90 μερες εκει για παραδειγμα 9 minutes ago, Yordyrey said: Σε ευχαριστώ αλλά το πιο πιθανό είναι να μεταφέρουμε το ταξίδι δεν βλέπω να βγαίνει άκρη, ούτε πολύς χρόνος υπάρχει παιζει να χασεις τα μισα λεφτα και παραπανω απο ακυρωση ή αλλαγη ημερομηνιων του ταξιδιου 1
G.bar Δημοσ. χθες στις 08:36 πμ Δημοσ. χθες στις 08:36 πμ Σε ταξίδια εντός Σένγκεν δεν υπάρχει πρόβλημα εφόσον έχεις διαβατήριο. Έχω γνωστό που του είχε επιβληθεί πρόστιμο 1500€ γιατί είχε μείνει στην Ελλάδα και μετά το πέρας της βίζας, και ταξίδευε κανονικά στην Ευρώπη χωρίς πρόβλημα. Οταν όμως επέστρεψε από ταξίδι στη χώρα του εκτός Ευρώπης, δεν τον άφησαν να βγει από το αεροδρόμιο αν δεν πλήρωνε το πρόστιμο. Μόνο τότε τσέκαραν τα περί παραμονής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα