Yordyrey Δημοσ. Τετάρτη στις 07:19 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:19 μμ (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία χθες στις 12:22 πμ από Yordyrey
poulinos Δημοσ. Τετάρτη στις 07:38 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:38 μμ 17 minutes ago, Yordyrey said: Καλησπέρα, όποιος γνωρίζει το οτιδήποτε θα ήταν πολύτιμο, πλησιάζει ένα ταξίδι τώρα τον Φεβρουάριο στην Ισπανία (από Αθήνα). Η ελληνική ταυτότητα έχει εκδοθεί αλλά δεν την έχω παραλάβει. Τα ΚΕΠ ενημέρωσαν πως η άδεια παραμονής δεν είναι σε ισχύ λόγο ταυτότητας αλλά το διαβατήριο λήγει το 2026, θα μπορώ να ταξιδέψω κανονικά ή δεν θα το δεχτούν; αφου εχεις διαβατηριο σε ισχυ .και δεν ληγει σε 3 μηνες καν. 1
Yordyrey Δημοσ. Τετάρτη στις 08:28 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:28 μμ 49 λεπτά πριν, poulinos είπε αφου εχεις διαβατηριο σε ισχυ .και δεν ληγει σε 3 μηνες καν. Ναι αλλά η παραμονή μου στην Ελλάδα δεν είναι σε ισχύ, μπορεί αυτό να προκαλέσει πρόβλημα στο ταξίδι μου ;
poulinos Δημοσ. Τετάρτη στις 09:46 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:46 μμ 1 hour ago, Yordyrey said: Ναι αλλά η παραμονή μου στην Ελλάδα δεν είναι σε ισχύ, μπορεί αυτό να προκαλέσει πρόβλημα στο ταξίδι μου ; το να φυγεις δεν βλεπω λογο να σου δημιουργήσει πρόβλημα . το θεμα ειναι το να γυρισεις για μεγαλο χρονικο διάστημα αν καταλαβα καλα. ποτε θα σου ερθει η ταυτοτητα?
Yordyrey Δημοσ. Τετάρτη στις 10:06 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:06 μμ 17 λεπτά πριν, poulinos είπε το να φυγεις δεν βλεπω λογο να σου δημιουργήσει πρόβλημα . το θεμα ειναι το να γυρισεις για μεγαλο χρονικο διάστημα αν καταλαβα καλα. ποτε θα σου ερθει η ταυτοτητα? Το πιο πιθανό είναι να μου δημιουργήσει πρόβλημα ο γυρισμός, το ταξίδι είναι για 5 ημέρες, την ελληνική ταυτότητα θα την παραλάβω τέλος Φεβρουαρίου μόνο τότε υπήρχε διαθέσιμο ραντεβού στην αστυνομία, έχεις να μου προτείνεις κάποια λύση αν γνωρίζεις ;
poulinos Δημοσ. Τετάρτη στις 10:11 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:11 μμ 4 minutes ago, Yordyrey said: Το πιο πιθανό είναι να μου δημιουργήσει πρόβλημα ο γυρισμός, το ταξίδι είναι για 5 ημέρες, την ελληνική ταυτότητα θα την παραλάβω τέλος Φεβρουαρίου μόνο τότε υπήρχε διαθέσιμο ραντεβού στην αστυνομία, έχεις να μου προτείνεις κάποια λύση αν γνωρίζεις ; Και εγω τον γυρισμο φοβαμαι για αυτο στο ανεφερα. Αρα το προβλημα δεν ειναι οτι εβγαλες ταυτοτητα και δεν την παρελαβες αλλα οτι δεν εχεις βρει ραντεβου για να πας. η μια λυση που εχουν κανει καποιοι ειναι να πανε στο τμημα και να πουν οτι την εχασαν. εκει σου βγαζουν πολυ συντομα απλα πληρωνεις 10 ευρω επειδη την εχασες.
sleepychris Δημοσ. Τετάρτη στις 10:26 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:26 μμ (επεξεργασμένο) 21 minutes ago, Yordyrey said: Το πιο πιθανό είναι να μου δημιουργήσει πρόβλημα ο γυρισμός, το ταξίδι είναι για 5 ημέρες, την ελληνική ταυτότητα θα την παραλάβω τέλος Φεβρουαρίου μόνο τότε υπήρχε διαθέσιμο ραντεβού στην αστυνομία, έχεις να μου προτείνεις κάποια λύση αν γνωρίζεις ; Επρεπε αντι για αιτηση εκδοσης, να δηλωνες απωλεια. Σου βγαζουν ραντεβου σε 2-3 μερες μαξ. Και μεχρι να βγει (γυρω στη μια εβδομαδα), κυκλοφορεις με το χαρτι της απωλειας. Επεξ/σία Τετάρτη στις 10:28 μμ από sleepychris
poulinos Δημοσ. Τετάρτη στις 10:32 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:32 μμ (επεξεργασμένο) 1 hour ago, sleepychris said: Επρεπε αντι για αιτηση εκδοσης, να δηλωνες απωλεια. Σου βγαζουν ραντεβου σε 2-3 μερες μαξ. Και μεχρι να βγει (γυρω στη μια εβδομαδα), κυκλοφορεις με το χαρτι της απωλειας. και τωρα μπορει να δηλωσει απωλεια Επεξ/σία Τετάρτη στις 11:49 μμ από poulinos
MadPax Δημοσ. Τετάρτη στις 10:37 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:37 μμ 3 ώρες πριν, Yordyrey είπε Η ελληνική ταυτότητα έχει εκδοθεί αλλά δεν την έχω παραλάβει. 25 λεπτά πριν, Yordyrey είπε την ελληνική ταυτότητα θα την παραλάβω τέλος Φεβρουαρίου μόνο τότε υπήρχε διαθέσιμο ραντεβού στην αστυνομία Τι ισχύει από αυτά που γράφεις γιατί δεν βγαίνει νόημα, ή έχει εκδοθεί ταυτότητα και δεν την έχεις παραλάβει ή δεν έχεις κάνει καν τη διαδικασία για την έκδοσή της αφού δεν έχεις κλείσει ραντεβού. Προφανώς και έχεις αποκτήσει υπηκοότητα για να εκδοθεί η ταυτότητα. Παρ' όλα αυτά έχεις κατά δήλωσή σου ληγμένη άδεια παραμονής, είσαι ουσιαστικά και τυπικά παράνομα στη χώρα και θες να ταξιδέψεις...μας τρολάρεις ασύστολα μάλλον και σου απαντάνε και σοβαρά κιόλας κάποιοι.
mariosnik_ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:42 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:42 μμ 4 λεπτά πριν, MadPax είπε Τι ισχύει από αυτά που γράφεις γιατί δεν βγαίνει νόημα, ή έχει εκδοθεί ταυτότητα και δεν την έχεις παραλάβει ή δεν έχεις κάνει καν τη διαδικασία για την έκδοσή της αφού δεν έχεις κλείσει ραντεβού. Προφανώς και έχεις αποκτήσει υπηκοότητα για να εκδοθεί η ταυτότητα. Παρ' όλα αυτά έχεις κατά δήλωσή σου ληγμένη άδεια παραμονής, είσαι ουσιαστικά και τυπικά παράνομα στη χώρα και θες να ταξιδέψεις...μας τρολάρεις ασύστολα μάλλον και σου απαντάνε και σοβαρά κιόλας κάποιοι. Εννοεί ότι την έχουν έτοιμη στο ΑΤ, αλλά το ραντεβού για να την παραλάβει από το ΑΤ αργεί.
Sherlock_7 Δημοσ. Τετάρτη στις 11:40 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:40 μμ Έχοντας μόνο το διαβατήριο που είναι σε ισχύ γιατί να σου ζητήσουν την άδεια παραμονής;
Ukforthemoment Δημοσ. χθες στις 12:01 πμ Δημοσ. χθες στις 12:01 πμ Ελληνική ταυτότητα και άδεια παραμονής;Πως κολλάνε αυτά τα δύο ;Και το διαβατήριο ποιας χώρας είναι; Μηπως να τα εξηγήσεις λίγο καλύτερα;
Yordyrey Δημοσ. χθες στις 12:03 πμ Δημοσ. χθες στις 12:03 πμ 1 ώρα πριν, mariosnik_ είπε Εννοεί ότι την έχουν έτοιμη στο ΑΤ, αλλά το ραντεβού για να την παραλάβει από το ΑΤ αργεί. Ακριβώς, έχει εκδοθεί αλλά δεν την έχω παραλάβει από το αστυνομικό τμήμα λόγο ότι δεν υπήρχαν διαθέσιμα ραντεβού 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Ελληνική ταυτότητα και άδεια παραμονής;Πως κολλάνε αυτά τα δύο ;Και το διαβατήριο ποιας χώρας είναι; Μηπως να τα εξηγήσεις λίγο καλύτερα; Η άδεια παραμονής κολλάει γιατί από την Ισπανία για Ελλάδα το πιο πιθανό είναι να την ζητήσουν βέβαια αυτό δεν το γνωρίζω σίγουρα. 23 λεπτά πριν, Sherlock_7 είπε Έχοντας μόνο το διαβατήριο που είναι σε ισχύ γιατί να σου ζητήσουν την άδεια παραμονής; Μπορεί να την ζητήσουν στην Ισπανία (στον γυρισμό του ταξιδιού) 1 ώρα πριν, sleepychris είπε Επρεπε αντι για αιτηση εκδοσης, να δηλωνες απωλεια. Σου βγαζουν ραντεβου σε 2-3 μερες μαξ. Και μεχρι να βγει (γυρω στη μια εβδομαδα), κυκλοφορεις με το χαρτι της απωλειας. Η ταυτότητα έχει εκδοθεί καιρό δεν έγινε τώρα
poulinos Δημοσ. χθες στις 12:06 πμ Δημοσ. χθες στις 12:06 πμ 2 minutes ago, Yordyrey said: Ακριβώς, έχει εκδοθεί αλλά δεν την έχω παραλάβει από το αστυνομικό τμήμα λόγο ότι δεν υπήρχαν διαθέσιμα ραντεβού Η άδεια παραμονής κολλάει γιατί από την Ισπανία για Ελλάδα το πιο πιθανό είναι να την ζητήσουν βέβαια αυτό δεν το γνωρίζω σίγουρα. Μπορεί να την ζητήσουν στην Ισπανία (στον γυρισμό του ταξιδιού) εφοσον εχεις το διαβατηριο που ειναι active δεν εχεις θεμα. το θεμα ειναι οταν χρειαζεται να μεινεις σε ενα μερος παραπανω απο χ ημερες.αν παω εγω στο ταδε μερος για 20-30 μερες ειμαι τουριστας.θα χρειαστει αλλα πραγματα αν παω να μεινω εκει ενα χρονο.οποτε το λογικο θα ειναι να μην σου ζητησουν κατι. 1
Yordyrey Δημοσ. χθες στις 12:09 πμ Δημοσ. χθες στις 12:09 πμ 1 λεπτό πριν, poulinos είπε εφοσον εχεις το διαβατηριο που ειναι active δεν εχεις θεμα. το θεμα ειναι οταν χρειαζεται να μεινεις σε ενα μερος παραπανω απο χ ημερες.αν παω εγω στο ταδε μερος για 20-30 μερες ειμαι τουριστας.θα χρειαστει αλλα πραγματα αν παω να μεινω εκει ενα χρονο.οποτε το λογικο θα ειναι να μην σου ζητησουν κατι. 5 ημέρες θα είναι μόνο, μακάρι να είναι έτσι τα πράγματα, κανονικά το σύστημα δεν θα έπρεπε να βάλει την παραμονή μου σε μη ισχύ μέχρι να λάβω την ελληνική ταυτότητα αλλά τελος πάντων, πως μπορώ όμως να επιβεβαιώσω πως δεν θα ζητηθεί ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα