armagedwnn Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Να κάνω μια ερώτηση σαν άσχετος με τα lnb. Γιατί κάποιος να μπει στην διαδικασία να κλέψει αυτό το πράγμα. Αφού είναι τόσο φθηνό, είναι μήπως προβληματικό και χρειάζεται συχνά αντικατάσταση? Υ.Γ.: TS νομίζω δεν χρειάζεται να το ψάχνεις πολύ, αν είχες 4 και πήρε μόνο το ένα δεν θα μπει στον κόπονα έρθει ξανά. Απλά θα έπαιρνε και τα άλλα 3. Υ.Γ.2: Από την στιγμή που είχες 4 και κλέβοντας σου το ένα είχες θέμα, πώς γίνεται τώρα να το έχεις μόνο με 1 και να μην έχεις θέμα; Κάτι δεν καταλαβαίνω καλλα.
spirosR7 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, armagedwnn είπε Να κάνω μια ερώτηση σαν άσχετος με τα lnb. Γιατί κάποιος να μπει στην διαδικασία να κλέψει αυτό το πράγμα. Αφού είναι τόσο φθηνό, είναι μήπως προβληματικό και χρειάζεται συχνά αντικατάσταση? Υ.Γ.: TS νομίζω δεν χρειάζεται να το ψάχνεις πολύ, αν είχες 4 και πήρε μόνο το ένα δεν θα μπει στον κόπονα έρθει ξανά. Απλά θα έπαιρνε και τα άλλα 3. Υ.Γ.2: Από την στιγμή που είχες 4 και κλέβοντας σου το ένα είχες θέμα, πώς γίνεται τώρα να το έχεις μόνο με 1 και να μην έχεις θέμα; Κάτι δεν καταλαβαίνω καλλα. Βλέποντας τα καλώδια τον άλλων lnb το είχε προσπαθήσει (ήταν ξεβιδωμενα) να τα πάρει και αυτά απλά μάλλον δε πρόλαβε η μπορεί κάποιος να τον είδε...Δε ξέρω αν το διάβασες πιο πάνω αλλά υπήρχε και ένα άλλο παρατημένο που είχε 3 lnb και χθες δεν είδα κανένα τα είχε πάρει και αυτά...Γιατί; Γύφτος, τσιγκούνης, τζαμπατζης πέστο όπως θες.... Για να καταλάβετε πάντως lnb έχει και με 5-6 ευρώ όχι απαραίτητα 10 ευρώ... 39 λεπτά πριν, armagedwnn είπε Υ.Γ.2: Από την στιγμή που είχες 4 και κλέβοντας σου το ένα είχες θέμα, πώς γίνεται τώρα να το έχεις μόνο με 1 και να μην έχεις θέμα; Κάτι δεν καταλαβαίνω καλλα. Χτες είδα ότι μου το είχε κλέψει. Κλέφτης είναι ξέρει ότι θα έχω τον νου μου και δε θα έρχεται για λίγες μέρες να τσιμπήσει τα υπόλοιπα (αυτό το ένα που έμεινε δηλαδή. Δε ξέρω αν το ασφαλησα καλά με αυτή τη μονωτική αν και είναι ισχυρή δε νομίζω να τον αποτρέψει απλώς θα τον δυσκολέψει και θα του πάρει ώρα θετικό για μένα γιατί αν 3ιμαι σπίτι ίσως τον πιάσω στα πρασα. Θα έχω τον νου μου αν πάρει και αυτό ας το πάρει σημασία έχει να τον πιάσω για να ξέρω τουλάχιστον ποιος είναι... Δε ξέρω που μπερδεύεσε αλλά αν έχει σημασία αυτό που τσίμπησε ήταν πάνω σε βάση η ράγα όπως λέγεται τελοσπαντων και ήταν παρακεντρα στο τέλος της ράγας άρα ήταν το πιο εύκολο να πάρει. Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2023 από spirosR7
phanispal Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Πιο πιθανό θα μου φαινόταν να είχε χαλάσει το δικό του και να έψαχνε απεγνωσμένα από γείτονα επειδή ήταν κλειστά τα μαγαζιά εκείνη την ώρα. Διαφορετικά, τι να πεις πραγματικά.
spirosR7 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, phanispal είπε Πιο πιθανό θα μου φαινόταν να είχε χαλάσει το δικό του και να έψαχνε απεγνωσμένα από γείτονα επειδή ήταν κλειστά τα μαγαζιά εκείνη την ώρα. Διαφορετικά, τι να πεις πραγματικά. Αυτό που πιστεύω εγώ είναι ότι κάποιος από τους εργολάβους δίπλα που γίνεται ανακαίνιση πάει τακτικά στη ταράτσα και τσιμπάει ότι βρίσκει αφού έχει πάρει και άλλα εκτός από το δικό μου και αυτό που δυναμώνει τη θεωρία μου είναι ότι τη μέρα που έχασα το σήμα μπαινοβγαίνε ένας από τους εργολάβους διπλα όλη μέρα.... Για να έχετε και μια ιδέα της γειτονιάς πλατεία Βικτωρίας μένω κοντά. Στη πολυκατοικία μένουν πολλά παραβατικά άτομα αναρχικοί κλπ. το πρόβλημα όμως είναι ότι οι υπόλοιποι ιδιοκτήτες δε κάνουν κάτι για την κατάσταση αυτή οπότε πιο λογικό και πιθανώς είναι να μετακομίσω. Δε θα μείνω κάπου που να φοβάμαι μη μου κλέψουν τη κεραία ...λολ Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2023 από spirosR7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα