maparios Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπέρα παιδιά, σε λίγους μήνες τελειώνει το συμβόλαιο μου με τη νόβα και επειδή δεν είμαι ευχαριστημένος με το ping συγκεκριμένα έλεγα να πάω σε COSMOTE.. Το πρόβλημα είναι η τιμή! Εδώ και δύο χρόνια πληρώνω 30€ το μήνα, και στη Κοσμοτε το 200αρι κάνει 46!!! Έλεγα να πάω 300αρι νόβα, 35 ευρώ αλλά δεν θέλω ταχύτητα θέλω ποιότητα κατά κύριο λόγο. Γνωρίζει κανένας γιατί τόσο μεγάλες διαφορές; μπορώ να περιμένω συγκεκριμένη περίοδο που "ρίχνουν" τις τιμές; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
juventinos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Συνήθως κάνουν προσφορές σε φορητότητα απο άλλο πάροχο. Νομίζω οτι μπορείς να βρείς 200αρι στα 35 ευρώ. Τώρα που το μέτρησα (έχω cosmote) έχω download ping 35ms και upload 241 ms. Κάνω τη μέτρηση βέβαια και παρεμβάλλεται ένα mesh. Δεν ξέρω εαν παίζει ρόλο. Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2023 από juventinos
juventinos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Συγγνώμη για την καθυστέρηση. Όχι, με vdsl είμαι.
maparios Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Στις 19/12/2023 στις 9:39 ΠΜ, Dantε είπε Τωρα τι εχεις; FTTH; εαν ρωτησες εμενα, ειμαι FTTH 200αρι αυτη τη στιγμη, νοβα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα