Mankon7 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Τι γνώμη έχετε για το Motorola edge 40 neo??? Σε σχέση με τα παραπάνω κινητά;; OnePlus Nord 3 Samsung A54 Realme 11 pro plus Ευχαριστώ
livewire Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, Mankon7 είπε Τι γνώμη έχετε για το Motorola edge 40 neo??? Σε σχέση με τα παραπάνω κινητά;; OnePlus Nord 3 Samsung A54 Realme 11 pro plus Ευχαριστώ Δε μπορώ να πω πολλά σε σχέση με τα υπόλοιπα, αλλά έχω το Edge 40 εδώ και μία βδομάδα και δηλώνω ενθουσιασμένος. Ειδικά το Nord 3, δεν το έπιασα καν στα χέρια μου. Δε το βρήκα κάπου να το ψιλαφίσω, δυστυχώς. Τα άλλα δύο είχαν σαφώς υποδεέστερη αίσθηση στο χέρι. To Edge 40 είναι κόσμημα. Τρομερή οθόνη, πολύ γρήγορο στις αποκρίσεις του και την εναλλαγή εφαρμογών. Η κύρια κάμερα σε φώτο και βίντεο μου φαίνεται παραπάνω από καλή και ήταν το βασικό μου ζητούμενο από αυτή την αγορά. Στο τέλος αμφιταλαντεύτηκα ανάμεσα σε Poco F5, Xiaomi 13 Lite και το Edge. Το πήρα από Κώτσο με 400. Τα 50€ παραπάνω του 1+ Nord 3 από σκρουτζομάγαζο με μέτριες κριτικές, για κινητό που δεν κατάφερα να πιάσω στα χέρια μου, τα τσιγκουνεύτηκα, ομολογώ. Δεν ήθελα να περάσω και το ψυχολογικό όριο των 400€ για κινητό, εδώ που τα λέμε. Spoiler Φωτό εν κινήσει χωρίς καμία ιδιαίτερη ρύθμιση: https://tinypic.host/image/IMG-20231219-083343054-HDR2.zdti4 Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2023 από livewire
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα