tinapo Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Ενδιαφέρομαι για την αγορά από Ελλάδα ενός νέου Smartphone μέχρι 350€ Η χρήση του θα είναι για : browsing, maps, φωτογραφία, πλοήγηση ΟΧΙ παιχνίδια Με ενδιαφέρει να έχει 1) μεγάλη μπαταρία 2) καλές κάμερες για φωτογραφία 3) αρκετά μεγάλη οθόνη 6,4+ 4) ΛΣ Android με μελλοντικές αναβαθμίσεις 5) NFC Αν έχει 5G και ασύρματη φόρτιση θα ήταν καλό Ευχαριστώ
kp1 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, CaptainChris είπε Motorola Edge 40 Δεν έχει πολλές ενημέρωσεις όπως θέλει
Mankon7 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Καλημέρα παιδιά Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα αφού έχω αντίστοιχο Budget για αγορά κινητού για την γυναίκα μου. Η χρήση όπως καταλαβαίνετε θα είναι Internet, φωτογραφίες Είμαι ανάμεσα στα OnePlus Nord 3 Samsung A54 Motorola edge 40 neo Realme 11 pro plus Θέλω κάτι που θα κρατήσει 2-3 χρόνια Ευχαριστώ 1
RazielKvlt Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 45 λεπτά πριν, Mankon7 είπε Καλημέρα παιδιά Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα αφού έχω αντίστοιχο Budget για αγορά κινητού για την γυναίκα μου. Η χρήση όπως καταλαβαίνετε θα είναι Internet, φωτογραφίες Είμαι ανάμεσα στα OnePlus Nord 3 Samsung A54 Motorola edge 40 neo Realme 11 pro plus Θέλω κάτι που θα κρατήσει 2-3 χρόνια Ευχαριστώ Από τη λίστα η πιο ολοκληρωμένη πρόταση είναι το Nord 3.Επεξεργαστής ναυαρχίδας,πολύ καλή κάμερα,fast charge, android updates για τρία χρόνια/security updates για τέσσερα,πλάτη gorilla glass(θα σου πρότεινα θήκη γιατί γλιστράει)και πολύ καλό λειτουργικό το oxygenOS χωρίς bloatware από άκυρα εγκατεστημένα apps.
Mankon7 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Σε αντίστοιχα χρήματα βρίσκω και το OnePlus 9 pro Παλιό μοντέλο αλλά ναυαρχίδα και είμαι σε δίλημμα τι αξίζει καλύτερα
Fulgore Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Mankon7 είπε Σε αντίστοιχα χρήματα βρίσκω και το OnePlus 9 pro Παλιό μοντέλο αλλά ναυαρχίδα και είμαι σε δίλημμα τι αξίζει καλύτερα Το δίλημμα από που ακριβώς προκύπτει? Το O9pro άλλη αναβάθμιση δεν θα πάρει και λές ότι θές να το κρατήσεις 3χρόνια, άρα???
Payne83 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Εάν πιο πολύ μετράνε οι φωτογραφίες σε σχέση με τα υπόλοιπα θα πήγαινα στο realme 11 pro plus. Εάν θέλει ένα γενικά καλό κινητό μεταξύ Α54 και Nord 3 θα ήμουν. Όποιο και να πάρεις θα είναι σίγουρα ευχαριστημένη.
tinapo Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, Payne83 είπε Εάν πιο πολύ μετράνε οι φωτογραφίες σε σχέση με τα υπόλοιπα θα πήγαινα στο realme 11 pro plus. πόσα χρόνια έχει αναβαθμίσεις;
sakks80 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Στο 9 pro πας όντως σε ναυαρχίδα όσο αναφορά ποιότητα κατασκευής, οθόνη, features. Αυτή τη στιγμή έχει android 13.1 και θα πάρει 14 επίσημα. Από εκεί και πέρα θα έχει άλλα 1.5-2 χρόνια security updates. Βέβαια αν δεν σε νοιάζει η ανάλυση qhd οθόνης, η ασύρματη φόρτιση ,το ip68 πας στο πιο φρέσκο nord 3.
tinapo Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Τα καταστήματα στο BestPrice είναι αξιόπιστα; Βρίσκω αρκετά μεγάλη διαφορά στην τιμή σε σχέση με το Skroutz
Payne83 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 12 ώρες πριν, tinapo είπε πόσα χρόνια έχει αναβαθμίσεις; Δύο χρόνια αναβαθμίσεις συστήματος (android) και τρία χρόνια αναβαθμίσεις ασφαλείας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα