manthos_27 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα έβαλα 12 μήνες core από Ινδία και μετατραπηκαν 4 σε μηνες ultimate μηπως έκανα κάτι λάθος ειχα ενεργή σύνδρομη Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2024 από manthos_27
Paragontas-x Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 13/11/2024 στις 10:01 ΠΜ, bill_viper είπε Όχι. Αγόρασα τις προάλλες το Death Stranding, απλά πας στη game library σου και το βρίσκεις έτοιμο προς download. Πως ακριβώς το έκανες αυτό γιατί ακόμα και λεφτά να έχεις σε ms wallet άλλου region εκτός Ευρώπης δεν σε αφήνει να αγοράσεις τίποτα πλέον. Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2024 από Paragontas-x
bill_viper Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 15 ώρες πριν, Paragontas-x είπε Πως ακριβώς το έκανες αυτό γιατί ακόμα και λεφτά να έχεις σε ms wallet άλλου region εκτός Ευρώπης δεν σε αφήνει να αγοράσεις τίποτα πλέον. Μπορείς να αγοράσεις σε οποιαδήποτε χώρα εντός Ευρώπης, είναι Ευρωπαϊκή νομοθεσία αυτό. Μπαίνεις εδώ, κάνεις login στον Microsoft λογαριασμό σου, προσθέτεις την κάρτα που θες την ώρα που κάνεις την αγορά (προσωπικά έβαλα Revolut), το αγοράζεις κανονικά, ανοίγεις Xbox, πας my library, owned games, και το βλέπεις πρώτο πρώτο.
Paragontas-x Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Αυτό το ξέραμε ήδη δεν είναι κάτι νέο. Το θέμα όμως είναι να μπορείς να αγοράσεις κάτι απο region εκτος Ευρώπης γιατί στην ουσία ολα εντός Ευρώπης δεν έχουν και μεγαλη διαφορά τιμής. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2024 από Paragontas-x 1
Moderators Malthador Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 21 minutes ago, Paragontas-x said: Αυτό το ξέραμε ήδη δεν είναι κάτι νέο. Το θέμα όμως είναι να μπορείς να αγοράσεις κάτι απο region εκτος Ευρώπης γιατί στην ουσία ολα εντός Ευρώπης δεν έχουν και μεγαλη διαφορά τιμής. Τι σχέση έχουν οι αγορές εκτός Ευρώπης με το ισλανδικό store; Η Ισλανδία βρίσκεται στην ΕΕ εδώ και 15 χρόνια.
Paragontas-x Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Εγώ δεν μίλησα ποτέ για Ισλανδία απλά είπα ότι μεγάλες διάφορες στις τιμές θα δεις σε χώρες εκτός Ευρώπης και όχι εντός Ευρώπης. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2024 από Paragontas-x 1
Moderators Malthador Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 38 minutes ago, Paragontas-x said: Εγώ δεν μίλησα ποτέ για Ισλανδία απλά είπα ότι μεγάλες διάφορες στις τιμές θα δεις σε χώρες εκτός Ευρώπης και όχι εντός Ευρώπης. Τα μέλη συζητούσαν για αγορές από το ισλανδικό store στα τελευταία μηνύματα, σε αυτά έκανες παράθεση. 1
dreaming123 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 Τώρα λόγω black friday θέλω να ρίξω μια ματιά προς Τουρκία,Αργετινή κτλ είναι οτι μπορείς να αγοράσεις μέσω εξαργύρωσης κωδικού και όχι μέσω xbox store με χρήματα σωστά ? Πρέπει σε ένα xbox one να το έχω Τουρκία region κτλ αν έχω κάποια χρήματα μέσα θα το κάνω μια δοκιμή.
thagkol Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Μόλις αγόρασα από xbox store Πολωνίας το Cyberpunk με Paypal (πληρωμή με revolut για καλύτερη ισοτιμία) και χωρίς vpn, πέρασε κανονικά. Μου ζήτησε μόνο να προσθέσω μια πολωνική διεύθυνση και έβαλα μία στην τύχη. Πολωνία = ΕΕ οπότε δεν περίμενα να υπάρχει πρόβλημα έτσι κι αλλιώς. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2024 από thagkol
nek4d Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 2 hours ago, thagkol said: Μόλις αγόρασα από xbox store Πολωνίας το Cyberpunk με Paypal (πληρωμή με revolut για καλύτερη ισοτιμία) και χωρίς vpn, πέρασε κανονικά. Μου ζήτησε μόνο να προσθέσω μια πολωνική διεύθυνση και έβαλα μία στην τύχη. Πολωνία = ΕΕ οπότε δεν περίμενα να υπάρχει πρόβλημα έτσι κι αλλιώς. Ποσο εκανε εδω και ποσο το πηρες απο Πολωνια?
thagkol Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 13 hours ago, nek4d said: Ποσο εκανε εδω και ποσο το πηρες απο Πολωνια? Εδώ κάνει 27 ευρώ (Black Friday προσφορά και καλά) και από Πολωνία μου βγήκε λίγο κάτω από 21. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2024 από thagkol 1
Paragontas-x Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Τελικά δεν βρέθηκε τρόπος πλέον να αγοράσουμε από άλλο ms store αν έχουμε φορτώσει μέσω gift cards το αντίστοιχο ms store π.χ. Τουρκίας.
stroumfita2 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, Paragontas-x είπε Τελικά δεν βρέθηκε τρόπος πλέον να αγοράσουμε από άλλο ms store αν έχουμε φορτώσει μέσω gift cards το αντίστοιχο ms store π.χ. Τουρκίας. Απλός τρόπος όχι, από ότι διάβασα μέσω hardware VPN μπορείς να προσπεράσεις και να αγοράσεις με τουρκική κάρτα αλλά είναι ιστορία .
MadPax Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Στις 15/11/2024 στις 12:24 ΜΜ, Malthador είπε Η Ισλανδία βρίσκεται στην ΕΕ εδώ και 15 χρόνια. Η Ισλανδία ανέστειλε οριστικά και αμετάκλητα τις ενταξιακές της διαπραγματεύσεις το 2013, ποτέ δεν έγινε μέλος της Ε.Ε και ούτε πρόκειται...εκτός αν εννοείς την Ιρλανδία. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα