Προς το περιεχόμενο

Xbox Store - Αγορές από άλλες χώρες

rovgio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 19/9/2024 στις 9:19 ΜΜ, Paragontas-x είπε

Αυτό δεν θα το έλεγα και καλή ιδέα, ειδικά αν έχεις ήδη φορτώσει κάποια λεφτά στα αλλά ms stores.

το ζητημα ειναι να βρουμε και λυσεις για το μελλον.

εφοσον το εχει μπλοκαρει το παλιο συστημα η ms λογικα οσοι ειχαν χρηματα με τουρκικο στορ τα χανουν. τα λεγαμε οτι τα λεφτα πρεπει να ξοδευονται γιατι δεν ξερουμε τι θα ισχυει αυριο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

7 ώρες πριν, giannisag17 είπε

Μόλις αγόρασα outlast 2 κλειδί Αργεντινής μέσω eneba και ενεργοποιήθηκε κανονικά μέσω urban vpn.

Είχα φανταστεί ότι αυτός ο τρόπος δεν έχει "μπλοκαριστεί" ακόμα απο την MS, αλλα δε ξέρω για πόσο καιρό θα λειτουργεί ακόμα. 

Επίσης, το vfm που είχε η αγορά με πχ τουρκικό νόμισμα απευθείας από το Xbox Store Τουρκίας, δεν το πιάνει η μέθοδος με τα game keys απο αλλά regions, δυστυχώς... 

Να προσθέσω και εγώ (πιο πολύ σαν παρηγοριά) οτι ακόμα μπορούμε να μπουμε σε άλλα ευρωπαϊκά store και να αγοράσουμε. όχι βέβαια οτι ειναι κανα σοβαρό κέρδος όπως της Τουρκίας

πχ χθες αγορασα το the crew2 μεσω Ουγγαρίας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συγκεκριμένα το the crew 2 που αγόρασες για 2-3 μέρες ακόμα και στο Ελληνικό ms store κόστιζε 1 ευρώ.

Επεξ/σία από Paragontas-x

Στις 22/9/2024 στις 3:23 ΜΜ, Paragontas-x είπε

Συγκεκριμένα το the crew 2 που αγόρασες για 2-3 μέρες ακόμα και στο Ελληνικό ms store κόστιζε 1 ευρώ.

σωστα.

εκεί εχει 80 λεπτα

Οπότε για να ανακεφαλαιώσουμε, μέσω vpn αγοράζουμε κανονικά keys από eneba κλπ.

Το πρόβλημα είναι με την αγορά απευθείας από ορισμένα ms stores τρίτων χωρών, κυρίως εκτός ε.ε.

• Thanks 1

Φίλοι μου, μία ερώτηση, αν γνωρίζει κάποιος να απαντήσει.

Υπάρχει κάνα κλειδάδικο που να δέχεται ακόμα paysafe cards; Δυστυχώς το Eneba που σου έδινε το δικαίωμα αγοράς με paysafe το έκοψε. Έχω βρει το G2A, αλλά, ενώ έχει επιλογή για paysafe, όταν πήγα να ολοκληρώσω μια αγορά, έλεγε ότι ο 16ψηφιος κωδικός της κάρτα;ς (η κάτι τέτοιο, δεν θυμάμαι ακριβώς)δεν είναι για την χώρα αγοράς κλπ.

Στις 24/9/2024 στις 11:32 ΠΜ, The_Judas είπε

Οπότε για να ανακεφαλαιώσουμε, μέσω vpn αγοράζουμε κανονικά keys από eneba κλπ.

Το πρόβλημα είναι με την αγορά απευθείας από ορισμένα ms stores τρίτων χωρών, κυρίως εκτός ε.ε.

Πήρα 3 παιχνίδια Αργεντινής από eneba, όλα καλά.

Μόνο πρόβλημα ότι κάθε φορά που πήγαινα για πληρωμή μου έβγαζε μήνυμα ότι εξαντλήθηκε κάποιο key... μετά από 7 προσπάθειες τα αγόρασα.

• Thanks 1

Απλά ενημερωτικά, τις προάλλες αγόρασα παιχνίδι απο region Ισλανδίας. 

Απευθείας με τη κανονική τραπεζική κάρτα, μέσω VPN της ίδιας χώρας (Ισλανδίας) αν και είμαι σίγουρος ότι και χωρίς Vpn πάλι θα πέρναγε η αγορά. 

Οπότε, εντός διαφορετικών χωρών της Ε.Ε. οι αγορές συνεχίζουν να δουλεύουν όπως και πριν. 

On 01/10/2024 at 18:29, thomason993 said:

Απευθείας με τη κανονική τραπεζική κάρτα, μέσω VPN της ίδιας χώρας (Ισλανδίας) αν και είμαι σίγουρος ότι και χωρίς Vpn πάλι θα πέρναγε η αγορά. 

Οπότε, εντός διαφορετικών χωρών της Ε.Ε. οι αγορές συνεχίζουν να δουλεύουν όπως και πριν. 

αξιζε κατι απο εκει?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, barman_ είπε

αξιζε κατι απο εκει?

Απλά ήταν το φθηνότερο ξένο region που μπορείς ακόμα να αγοράσεις, για το παιχνίδι που ήθελα. 

Χρησιμοποιώ αυτό το site για να συγκρίνω τιμές ανά Region για κάθε παιχνίδι: 

https://www.xbox-now.com/en/game-comparison

Για την ιστορία, αυτό που ήθελα, αντί για 14.99€ από Ελλάδα, το πήρα με 9.38€ μέσω Ισλανδίας (πληρωμή Revolut). 

Επεξ/σία από thomason993
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει δοκιμάσει κανείς από αλλού ms region store με premium επί πληρωμή vpn(Οχι δωρεάν) να εξαργυρωσει ότι έχει στα αλλού ms region store?

Στις 1/10/2024 στις 6:29 ΜΜ, thomason993 είπε

Δηλαδη σε κάποια αλλού ms region store δουλεύει ακόμα αυτό με vpn; 

Αν έχει εντοπισει κάποιος σε ποια ακριβώς ms region stores μπορούμε ακόμα και σήμερα να φορτώσουμε μέσω gift card και να αγορασουμε. 

Επεξ/σία από Paragontas-x

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...