nek4d Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 3 hours ago, bill_viper said: Έκοψαν πλέον την αγορά από το Τουρκικό store με FUPS και σου πετάει μήνυμα για διαφορετικό region.. Από ότι βλέπω στο Reddit έχουν πολλοί το ίδιο θέμα και η Microsoft αρχίζει να τα κλειδώνει όλα.. Έχει βρει κάποιος άλλη λύση; Το ειδα τυχαια πριν λιγες μερες, εφαγα πορτα στο pc και σκεφτηκα και δοκιμασα τοτε μεσα απο την κονσολα και περασε! Τωρα ομως που ξαναδοκιμασα, δεν περναει ουτε απο την κονσολα. Yanlış bölge Yanlış bir bölgeden satın alma işlemi yapmaya çalışıyorsunuz. Doğru bölgeden satın alma işlemi yapmak için ayarlarınızı güncelleştirmeniz gerekiyor. Daha fazla bilgi için xbox.com/IncorrectRegion bölgesine gidin. wrong area You are trying to make a purchase from the wrong region. To purchase from the correct region, you need to update your settings. For more information, go to xbox.com/IncorrectRegion. Δοκιμη παλι απο pc, με καλο vpn (και με privacy fake locator) και επισης δεν περασε. Εκτος της κονσολας, βλεπουν και τα windows που εχω στημενα ολα region Ελλαδα με το ιδιο email και το τσιμπησαν φαινεται. Αλλαζω email στα windows και θα ξαναδοκιμασω μετα απο λιγες μερες. Ριξε το λινκ και στο reddit να συνδυαζουμε info. --- Σημαντικο: Σε 2ο λογαριασμο που δεν εχω windows, παιζει ακομη η fups μεσω pc/browser. Δεν εχω ανοιξει ομως την κονσολα με αυτον τον λογαριασμο εδω και μηνες... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Να γεμίσετε το ms turkey wallet με τούρκικες gift card δοκιμάσατε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomason993 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 5 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε Να γεμίσετε το ms turkey wallet με τούρκικες gift card δοκιμάσατε? Το έχω δοκιμάσει εγώ, βγάζει το ίδιο μήνυμα για incorrect region, είτε είσαι από pc είτε από κονσόλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Πρέπει να έχεις αλλάξει όμως και το region του λογαριασμού σου όπως και την διεύθυνση κτλ. Τα έχεις κάνει κι αυτά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 36 minutes ago, Paragontas-x said: Πρέπει να έχεις αλλάξει όμως και το region του λογαριασμού σου όπως και την διεύθυνση κτλ. Τα έχεις κάνει κι αυτά; Εννοουνται αυτα, πανε 2 με 3 χρονια που ψωνιζουμε ετσι. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου από nek4d Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Δοκίμασες άλλο vpn μήπως φταίει αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 12 hours ago, Paragontas-x said: Δοκίμασες άλλο vpn μήπως φταίει αυτό; Ειναι καλο το windscribe, εχω και αλλο αλλα δεν φταιει το vpn, οπως εγραψα και πανω, απο τον 2ο λογαριασμο αγοραζω κανονικα χωρις vpn καν, οπως αγοραζα τα τελευταια ~2-3 χρονια περιπου. Οι δοκιμες με vpn εγιναν μπας και παιξουν στον 1ο λογαριασμο που "χτυπησε" καμπανακι... Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου από nek4d Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SKRUTZ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου nek4d το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ σήμερα. προσπάθησα όπως πάντα από web με fups και τρωω άκυρο για το region 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kundi Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου βαλτε το tampermonkey legacy , βαλτε τα scripts και δοκιμαστε , με τα region 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stroumfita2 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Δεν περνάει τίποτα με Region Τουρκία. Ούτε fups ούτε gift card, περιμένουμε μήπως βρει κανείς καμιά λύση. Κανένα VPN δεν φαίνεται να δουλεύει. Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου από stroumfita2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomason993 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Δεν είναι θέμα VPN ή region συσκευής κτλ. Προφανώς υπάρχει κάτι στο σύστημά τους που λέγεται "region λογαριασμού" ή κάτι τέτοιο. Οι λογαριασμοί που φτιάχτηκαν από ελληνική IP, έχουν ελληνικό region. Επίσης, ακόμα κι αν έφτιαξες λογαριασμό μέσω Vpn ή ακόμα από άλλο κράτος, ενδεχομένως αν όλες οι συνδέσεις στο λογαριασμό γίνονται μέσω μέσω ελληνικής IP, τότε ίσως η Microsoft "αναγνωρίζει" οτι πρόκειται για ελληνικό λογαριασμό, επομένως του αλλάζει το region σε Ελλάδα. Μέχρι τώρα, σου έδιναν τη δυνατότητα, εφόσον αλλάζεις το Region της συσκευής ή εφόσον συνδέεσαι με vpn, να μπορείς να αγοράζεις απο το Xbox Store κάποιου region (πχ. Τουρκία) , ακόμα κι αν το account σου ανήκει σε άλλο region (πχ. Ελλάδα). Θεωρώ ότι αυτή η λειτουργία για τον έλεγχο συμβατότητας στα region γίνεται server-side, οπότε δε μπορεί να παρακαμφθεί ούτε με κάποιο script στο browser (πχ Tampermonkey). Πιστεύω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί workaround, εκτός αν η Microsoft το αποφασίσει να επιτρέψει ξανά αυτές τις αγορές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Βρέθηκε καμιά λύση? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Απ οτι λενε εχουν κλειδωσει αυτου του τυπου οι αγορες. Ενας στο reddit προτεινε δημιουργια νεου λογαριασμου ms, εξ αρχης με τη χωρα που θελουμε πχ Τουρκια ή Αργεντινη... και μετα αγορα gift card και χρηση vpn. Δεν ξερω αν ισχυει ... δεν το εχω δοκιμασει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Αυτό δεν θα το έλεγα και καλή ιδέα, ειδικά αν έχεις ήδη φορτώσει κάποια λεφτά στα αλλά ms stores. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου υπαρχουν χωρες που δεν εχουν κλειδωθει; π.χ απο Ινδια μπορουμε να παρουμε κωδικους; λατινικη αμερικη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα