rovgio Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπερα παιδες. Ποιος καλος ανθρωπος θα μου πει τη διαδικασια για να αγορασω απο Αιγυπτο το alan wake 2?
gregpec2 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, rovgio είπε Καλησπερα παιδες. Ποιος καλος ανθρωπος θα μου πει τη διαδικασια για να αγορασω απο Αιγυπτο το alan wake 2? 1) Αγοράζεις από digital store (gamivo,eneba), τον κωδικό του game που σε ενδιαφέρει (στη συγκεκριμένη περίπτωση το Aw2 από Αίγυπτο). 2) Ενεργοποιείς VPN Αιγύπτου (μπορείς να χρησιμοποιήσεις vpn.lat από κινητό) και πας εδώ όπου κάνεις redeem τον κωδικό. 3) Κατεβάζεις το παιχνίδι, και παίζεις. 😁 Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2023 από gregpec2 4
james9tito Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Στις 13/12/2023 στις 9:58 ΜΜ, gregpec2 είπε 1) Αγοράζεις από digital store (gamivo,eneba), τον κωδικό του game που σε ενδιαφέρει (στη συγκεκριμένη περίπτωση το Aw2 από Αίγυπτο). 2) Ενεργοποιείς VPN Αιγύπτου (μπορείς να χρησιμοποιήσεις vpn.lat από κινητό) και πας εδώ όπου κάνεις redeem τον κωδικό. 3) Κατεβάζεις το παιχνίδι, και παίζεις. 😁 Δουλεύει όντως έτσι? Να πάρω αν είναι bg και Alan wake αν βρω. Δεν παίζει να μην αναγνωρίζει τον κωδικό ή οτιδήποτε
gregpec2 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, james9tito είπε Δουλεύει όντως έτσι? Να πάρω αν είναι bg και Alan wake αν βρω. Δεν παίζει να μην αναγνωρίζει τον κωδικό ή οτιδήποτε Προφανώς και δουλεύει, για πλάκα το έγραψα; Εγώ πήρα ΑW2 έτσι. Η μόνη <<δυσκολία>> είναι να δουλέψει το Αιγυπτιακό VPN, θέλει λίγο επιμονή.
james9tito Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 36 λεπτά πριν, gregpec2 είπε Προφανώς και δουλεύει, για πλάκα το έγραψα; Εγώ πήρα ΑW2 έτσι. Η μόνη <<δυσκολία>> είναι να δουλέψει το Αιγυπτιακό VPN, θέλει λίγο επιμονή. Μόλις το έκανα. Το vpn μπήκε εύκολα, άργησε αρκετά όμως να μου φορτώσει τη σελίδα για να κάνω redeem. Alan wake 2 deluxe πήρα κ εγώ αλλά με βλέπω μέχρι αύριο να παίρνω bg3, resi 4. Ευχαριστώ πολύ ήταν πολύ εύκολο τελικά
GaGaS_Thess Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Από Αίγυπτο και γιατί δεν βρίσκω όλα τα παιχνίδια ρε παιδιά? Ψάχνω Mortal Kombat 1 αλλά...
gregpec2 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 58 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε Από Αίγυπτο και γιατί δεν βρίσκω όλα τα παιχνίδια ρε παιδιά? Ψάχνω Mortal Kombat 1 αλλά... Δεν τα έχουν όλα τα παιχνίδια οι φίλοι μας στις πυραμίδες δυστυχώς.
gust Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Πάντως ρε σεις σε ios δεν μου συνδέεται με τίποτα το vpn σε αίγυπτο.
d_gkal Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 2 hours ago, gust said: Πάντως ρε σεις σε ios δεν μου συνδέεται με τίποτα το vpn σε αίγυπτο. Δοκίμασε VPN.lat 1
GaGaS_Thess Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, gregpec2 είπε Δεν τα έχουν όλα τα παιχνίδια οι φίλοι μας στις πυραμίδες δυστυχώς. Ο Τουταγχαμών φταίει !!!
gust Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 20 λεπτά πριν, d_gkal είπε Δοκίμασε VPN.lat Αυτό δοκίμαζα αλλά δεν. Επίσης δοκίμασα tor browser με ρυθμίσης Αιγύπτου αλλα πάλι τζίφος. Τελικά εκανα δουλειά αμέσως με betternet σε iOS με δοκιμαστική δωρεαν συνδρομή την οποία θα ακυρώσω εντός των ημερών. 12 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε Ο Τουταγχαμών φταίει !!! Έγραψες....... Σε κάθε περίπτωση όμως τον κατάφερα και τώρα νιώθω σαν τον Indiana jones έχοντας στον λογαριασμό μου Alan Wake 2 και Baldurs Gate 3....Αν υπάρχει καμία άλλη πρόταση πείτε τώρα πριν λήξει το trial του vpn....🤪
GaGaS_Thess Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Θέλω mk1 γμτ τούτι κάνε το θαύμα σου!!!!!!! Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2023 από GaGaS_Thess
Mr_Terror Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Πέρασα κωδικό Alan wake 2 σε λογαριασμό φίλου με VPN.lat .λειτούργησε άψογα το vpn
spartan29gr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, Mr_Terror είπε Πέρασα κωδικό Alan wake 2 σε λογαριασμό φίλου με VPN.lat .λειτούργησε άψογα το vpn Επιβεβαιωνω Πριν απο λιγο εκανα αγορα απο ενεμπα ,alan wake 2,και cyberpunk ultimate edition,απο τον μπατζανακη μου στην αιγυπτο. Και ολλα δουλεψαν ρολοι 2
UncleKim Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Έκανα τα ψώνια μου και εγώ, ανοιχτά του Buenos Aires....Έκανα ήδη redeem και όλα μια χαρά. Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2023 από UncleKim 5 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα