Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η κοπέλα μου είχε συμβόλαιο στη wind κάναμε φορητότητα τον αριθμό του κινητού και το Ίντερνετ στο σπίτι στο όνομα μου στη Vodafone πριν ένα μισή χρόνο.Καλουν τώρα από μια εισπρακτική εταιρεία και λένε ότι υπάρχει χρέος 400 ευρώ από την wind και αν δεν εξοφληθεί θα κάνουν δικαστήριο και κατασχέση λογαριασμού στη τράπεζα.Τι μπορώ να κάνω για αυτό? Είναι άκρως ενοχλητικοι και μιλάνε πολύ άσχημα  δεν βγάζω άκρη μαζί τους ούτε εγώ ούτε εκείνη. Προσπάθησα να καλέσω τη nova τους έχω αφήσει πόσα μυνήματα χωρίς ανταπόκριση.Απο ότι μου λέει η ίδια ήταν 100 ευρώ χρέος και τους το έχει δώσει πριν ένα χρόνο περίπου και έχει και απόδειξη.Ξερει κάνεις τι μπορώ να κάνω και αν γίνεται αυτό που λενε κατασχέση λογαριασμού η να τα ρίξουν στην εφορία?

• Λύση
Δημοσ.

όταν οι κάρεκλοι ξανανοίξουν τη σελίδα απευθύνεσαι εκεί

https://kataggelies.mindev.gov.gr/καταγγελία/

απο τη στιγμή που μιλάνε και άσχημα και ειδικά αν παίρνουν τηλ πάνω απο 1 φορά ανα δύο μέρες θα φάνε καμπάνα κανονικά

• Thanks 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, MixalisMix90 είπε

Η κοπέλα μου είχε συμβόλαιο στη wind κάναμε φορητότητα τον αριθμό του κινητού και το Ίντερνετ στο σπίτι στο όνομα μου στη Vodafone πριν ένα μισή χρόνο.Καλουν τώρα από μια εισπρακτική εταιρεία και λένε ότι υπάρχει χρέος 400 ευρώ από την wind και αν δεν εξοφληθεί θα κάνουν δικαστήριο και κατασχέση λογαριασμού στη τράπεζα.Τι μπορώ να κάνω για αυτό? Είναι άκρως ενοχλητικοι και μιλάνε πολύ άσχημα  δεν βγάζω άκρη μαζί τους ούτε εγώ ούτε εκείνη. Προσπάθησα να καλέσω τη nova τους έχω αφήσει πόσα μυνήματα χωρίς ανταπόκριση.Απο ότι μου λέει η ίδια ήταν 100 ευρώ χρέος και τους το έχει δώσει πριν ένα χρόνο περίπου και έχει και απόδειξη.Ξερει κάνεις τι μπορώ να κάνω και αν γίνεται αυτό που λενε κατασχέση λογαριασμού η να τα ρίξουν στην εφορία?

Καταρχήν μίλα με την nova να δεις τι αφορά αυτό το χρέος. Όταν σε καλέσουν από την εισπρακτική ξανά ζήτα πλήρη ανάλυση της οφειλής και ζήτα τηλέφωνο και όνομα επικοινωνίας για να μιλήσει ο δικηγόρος σου μαζί τους και μέχρι τότε ζήτα τους να μην σε ενοχλήσουν ξανά. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Για καθίστε λίγο. Χρέος υπάρχει; έστω 100€ που λένε. Το αναγνωρίζεις ή τα έχεις πληρώσει όλα;

15 minutes ago, MixalisMix90 said:

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Bitbit είπε

Για καθίστε λίγο. Χρέος υπάρχει; έστω 100€ που λένε. Το αναγνωρίζεις ή τα έχεις πληρώσει όλα;

Αναφορά σε κείμενο

Απο ότι μου λέει η ίδια ήταν 100 ευρώ χρέος και τους το έχει δώσει πριν ένα χρόνο περίπου και έχει και απόδειξη.

Δημοσ.

Εχει πληρώθει το χρέος.ξερει κάποιος ένα τηλέφωνο για εξυπηρέτηση στη nova ? Προσπάθησα σε live chat που έχουν δεν έβγαλα άκρη δεν υπάρχει εκπρόσωπος λένε.σε ένα άλλο αριθμό 13800 που κάλεσα δεν δίνουν πληροφορίες γιατί δεν τους καλώ από κινητό nova.τους έχουμε αφήσει μύνημα να μας πάρουν και δεν έχει καλέσει κάνεις

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, MixalisMix90 είπε

Εχει πληρώθει το χρέος.ξερει κάποιος ένα τηλέφωνο για εξυπηρέτηση στη nova ? Προσπάθησα σε live chat που έχουν δεν έβγαλα άκρη δεν υπάρχει εκπρόσωπος λένε.σε ένα άλλο αριθμό 13800 που κάλεσα δεν δίνουν πληροφορίες γιατί δεν τους καλώ από κινητό nova.τους έχουμε αφήσει μύνημα να μας πάρουν και δεν έχει καλέσει κάνεις

Πέρνα από κάποιο κατάστημα καλύτερα μπας και συνενοηθείς.

Μήπως το χρέος αφορά πέναλτυ επειδή έκοψε το συμβόλαιο;

Δημοσ.

Αυτό λογικά θα αναφέρεται στους όρους συμβολαίου ? Λογικά αυτό θα γίνει θα απευθυνθει σε κάποιο κατάστημα μήπως βγεί καμία άκρη ευχαριστώ

Δημοσ.
1 ώρα πριν, MixalisMix90 είπε

44 λεπτά πριν, dpolal είπε

Πέρνα από κάποιο κατάστημα καλύτερα μπας και συνενοηθείς.

Μήπως το χρέος αφορά πέναλτυ επειδή έκοψε το συμβόλαιο;

28 λεπτά πριν, MixalisMix90 είπε

Αυτό λογικά θα αναφέρεται στους όρους συμβολαίου ? Λογικά αυτό θα γίνει θα απευθυνθει σε κάποιο κατάστημα μήπως βγεί καμία άκρη ευχαριστώ

Κάτσε τώρα γιατί έφαγα φλασιά. Λοιπόν το τηλέφωνο (σταθερή και internet) ήταν στο όνομα της κοπέλας σου. Κάνατε:

α)μεταβίβαση στο όνομα σου και μεταφορά σε vodafone ή
β)μεταφορά σε vodafone και μεταβίβαση μετά στο όνομα σου;

Επίσης από το γραφείο καλεσαν εσένα ως οφειλέτη ή την κοπελιά σου. Αν το έχω πιάσει καλά με βάση αυτά που έγραψες σου έκανε μεταβίβαση την γραμμή η κοπέλα σου και μετά εσύ έκανες μεταφορά στην vodafone. Όταν έκανες την αίτηση φορτικότητας σας κάλεσε κάποιος από το μπακάλικο εεεεεε σόρυ από την wind να σας πει  για δέσμευση συμβολαίου ή κάτι τέτοιο; Όσον αφορά τις απειλές της "εισπρακτικής" μην πολυμάσας, να είσαι ευγενικός και ήρεμος μαζί τους και να τους τονίσεις πως όσο έχουν δικαίωμα αυτοί να σε απειλούν με μέτρα, άλλο τόσο έχεις κι εσύ να υποστηρίξεις τον εαυτό σου για ένα χρέος που δεν αναγνωρίζεις. 

Δημοσ.

Θα στείλεις τον τελικό λογαριασμό (του πριν ενος χρόνου) και την απόδειξη πληρωμής στην εισπρακτική και την εταιρεία και θα στο ακυρώσουν 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...