L-Griever Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπέρα σας. Είχα αγοράσει το Samsung A54 πριν 5-6 μήνες και εδώ και λίγο καιρό υπάρχει θέμα με το Wifi. Κάθε φορά που συνδέω το κινητό μέσω wifi κολλάει και κάποιες φορές δεν μπαίνει καν σε ιστοσελίδα ενώ με τα δεδομένα φορτώνει γρήγορα και χωρίς κανένα θέμα. Για να ελέγξω αν τυχόν φταίει το wifi, δοκίμασα και με άλλες συσκευές ακόμη και με ένα παλιό Samsung και όλα μπαίνουν κανονικά. Τι μπορεί να φταίει; Είναι ελαττωματικό το κινητό; Έχω δοκιμάσει να κάνω διάφορες ρυθμίσεις και όλα μάταια πήγαν.... Αντιμετωπίζετε εσείς κάτι παρόμοιο; Και αν ναι πώς το λύσατε;
Fotia Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Δοκιίμασε κανε αποσύνδεση και σύνδεση πάλι με κωδικούς τoυ κάθε Wifi .. Προηγουμένως να έχεις κάνει καθαρισμό cache και επανακίνηση του κινητού χωρίς τις ρυθμίσεις του Wifi
AntiCambeR Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Κάνε πρώτα restart. Ισως φτιάξει με επαναφορά Wi-Fi.Είναι στις ρυθμίσεις-Γενική διαχείριση.
L-Griever Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 18 ώρες πριν, Fotia είπε Δοκιίμασε κανε αποσύνδεση και σύνδεση πάλι με κωδικούς τoυ κάθε Wifi .. Προηγουμένως να έχεις κάνει καθαρισμό cache και επανακίνηση του κινητού χωρίς τις ρυθμίσεις του Wifi Όπως είπα και προηγουμένως ότι έχω κάνει τις βασικές ρυθμίσεις και τίποτα. 17 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Κάνε πρώτα restart. Ισως φτιάξει με επαναφορά Wi-Fi.Είναι στις ρυθμίσεις-Γενική διαχείριση. Τίποτα δεν κάνει. Κάθε μέρα το κλείνω και το ανοίγω. Δεν το αφήνω ανοιχτό 24 ώρες. Έχω κάνει όλα αυτά που είπατε και τίποτα δεν δούλεψε. Κάποιες φορές είναι οκ για λίγο και μετά ξανά πάλι τα ίδια προβλήματα.
Xristaras12 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Κάνε δοκιμή το Α54 με άλλο μόντεμ, αν είναι εύκολο να αποκλείουμε σενάρια. Υπάρχει περίπτωση ασυμβατότητας καρτών δικτύων, οπότε και δεν μπορείς να κάνεις πολλά.
L-Griever Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Στις 19/12/2023 στις 1:13 ΜΜ, Xristaras12 είπε Κάνε δοκιμή το Α54 με άλλο μόντεμ, αν είναι εύκολο να αποκλείουμε σενάρια. Υπάρχει περίπτωση ασυμβατότητας καρτών δικτύων, οπότε και δεν μπορείς να κάνεις πολλά. Έχω δοκιμάσει να συνδεθώ μέσω κάποιου άλλου και μάλλον δεν μου καθυστέρησε.. Θα δοκιμάσω να δω αν γίνεται να κάνω reset ή κάτι τα powerlines TP-Link γιατί εκεί συνδέομαι μιας και το σήμα του router της Vodafone είναι αδύναμο. Βέβαια υποψιάζομαι ότι το πρόβλημα ξεκίνησε αφότου η Vodafone έκανε κάτι μιας και θυμάμαι ότι παλιότερα είχε δυο κανάλια wifi και τώρα το κάνανε ένα. Θα επανέλθω μόλις τα δοκιμάσω...
Xristaras12 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, L-Griever είπε Έχω δοκιμάσει να συνδεθώ μέσω κάποιου άλλου και μάλλον δεν μου καθυστέρησε.. Θα δοκιμάσω να δω αν γίνεται να κάνω reset ή κάτι τα powerlines TP-Link γιατί εκεί συνδέομαι μιας και το σήμα του router της Vodafone είναι αδύναμο. Βέβαια υποψιάζομαι ότι το πρόβλημα ξεκίνησε αφότου η Vodafone έκανε κάτι μιας και θυμάμαι ότι παλιότερα είχε δυο κανάλια wifi και τώρα το κάνανε ένα. Θα επανέλθω μόλις τα δοκιμάσω... Κάνε μια δοκιμή απ ευθείας με το μοντεμ αν μπορείς ώστε να αρχίσουμε να αποκλείουμε σενάρια. Υπάρχει περίπτωση να υπάρχει και "ασυμβατότητα" με τα tp-link.
h3342 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με το δικό μου Α54 μέχρι πριν μερικές εβδομάδες. το δικό μου Α54 τοχα αγοράσει day1 περσυ και ήμουν πολύ ευχαριστημένος και ξαφνικά πριν μερικές εβδομάδες μου έκανε ακριβώς τα ίδια με εσένα!!!!!το 5g να δουλεύει τέλεια αλλά το wifi να κολλάει συνέχεια!!!!!!!!! είχα δοκιμάσει τα πάντα πραγματικά... παίρνω τηλ την Σαμσουνγκ εξυπηρέτηση πελατών, κάνει ο τεχνικός έλεγχο απομακρισμενο,μπήκε στο κινητό μου,έψαχνε έψαχνε δεν μπορούσε να καταλάβει τι φταίει!!! κάτι άλλαξε στις ρυθμίσεις της Google αλλά και πάλι τπτ,μουπε να το κάνω hard reset και αν δεν φτιάξει να το στείλω στο Service... δεν έκανα reset τελικά, ήμουν τυχερός και βγήκε το μεγάλο update,το έκανα install και έφτιαξαν τα πάντα ευτυχώς... ψάξε αν σου έχει έρθει update λογισμικού.
L-Griever Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Στις 21/12/2023 στις 4:48 ΜΜ, Xristaras12 είπε Κάνε μια δοκιμή απ ευθείας με το μοντεμ αν μπορείς ώστε να αρχίσουμε να αποκλείουμε σενάρια. Υπάρχει περίπτωση να υπάρχει και "ασυμβατότητα" με τα tp-link. Έχω δοκιμάσει να συνδεθώ απευθείας με τη συσκευή της Vodafone και μάλλον είναι οκ. Δεν μπορώ να πω με σιγουριά γιατί δεν το κάνει συνεχόμενα.. Σε περίπτωση που είναι ασυμβατότητα με τα powerlines της TP-Link γιατί όμως τώρα όταν στην αρχή δούλευαν οκ; Τι θα μπορούσα να κάνω για να το φτιάξω; Άλλαγμα με άλλα; Στις 22/12/2023 στις 2:25 ΠΜ, h3342 είπε είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με το δικό μου Α54 μέχρι πριν μερικές εβδομάδες. το δικό μου Α54 τοχα αγοράσει day1 περσυ και ήμουν πολύ ευχαριστημένος και ξαφνικά πριν μερικές εβδομάδες μου έκανε ακριβώς τα ίδια με εσένα!!!!!το 5g να δουλεύει τέλεια αλλά το wifi να κολλάει συνέχεια!!!!!!!!! είχα δοκιμάσει τα πάντα πραγματικά... παίρνω τηλ την Σαμσουνγκ εξυπηρέτηση πελατών, κάνει ο τεχνικός έλεγχο απομακρισμενο,μπήκε στο κινητό μου,έψαχνε έψαχνε δεν μπορούσε να καταλάβει τι φταίει!!! κάτι άλλαξε στις ρυθμίσεις της Google αλλά και πάλι τπτ,μουπε να το κάνω hard reset και αν δεν φτιάξει να το στείλω στο Service... δεν έκανα reset τελικά, ήμουν τυχερός και βγήκε το μεγάλο update,το έκανα install και έφτιαξαν τα πάντα ευτυχώς... ψάξε αν σου έχει έρθει update λογισμικού. Το update που είναι η έκδοση Ui 6 δεν το έφτιαξε το πρόβλημα που έχω. Μόλις πριν είδα bugs με το notification panel κάτι που έπρεπε να κάνω restart. Τι να πω πολλοί χρήστες έχουν πρόβλημα με αυτό και από ότι βλέπω λογικά είναι θέμα software μιας και υπάρχει και στη σειρά S..
paramedic Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Συνδέεται σε 2.4g η στο 5g δίκτυο στο μόντεμ σου; Αν συνδέεσαι στο 5G υπάρχει περίπτωση να σου κάνει ασυμβατότητα για κάποιο ηλίθιο λόγο οπότε να το γυρίσεις στο 2.4G.
L-Griever Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 16 ώρες πριν, paramedic είπε Συνδέεται σε 2.4g η στο 5g δίκτυο στο μόντεμ σου; Αν συνδέεσαι στο 5G υπάρχει περίπτωση να σου κάνει ασυμβατότητα για κάποιο ηλίθιο λόγο οπότε να το γυρίσεις στο 2.4G. Δεν το γνωρίζω αυτό aφού η Vodafone έχει καταργήσει την επιλογή να υπάρχουν δυο κανάλια από το ρούτερ. Προηγουμένως είχα συνδεθεί σε TP-Link όπου δίνει 2.4 wifi.
paramedic Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Δηλαδή η Vodafone από μόνη της απέκλεισε πολλές κάμερες παρακολούθησης που κυκλοφορούν στο εμπόριο; πολύ καλή επιλογή Vodafone!
L-Griever Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 19 λεπτά πριν, paramedic είπε Δηλαδή η Vodafone από μόνη της απέκλεισε πολλές κάμερες παρακολούθησης που κυκλοφορούν στο εμπόριο; πολύ καλή επιλογή Vodafone! Δεν γνωρίζω τι παίζει αλλά πάντως όταν το είχε κάνει αυτό, μου δημιούργησε προβλήματα με τα powerlines. Έτσι έχω την εντύπωση τουλάχιστον αφού στην αρχή όλα ήταν οκ. Αν δεν υπάρξει λύση, θα δω αν θα πάρω άλλα powerlines ή ρούτερ/μόντεμ... Οι εταιρείες πάντως μόνο χειρότερα τα κάνουν μέρα με την μέρα.
JPaxilleas Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Έχεις δοκιμάσει να κάνεις επανεκκίνηση του κινητού σε ασφαλή λειτουργία (safe mode), και να δοκιμάσεις να συνδεθείς στο Wi-Fi; Είναι κάτι που μπορείς να ελέγξεις για να αποκλείσεις κάθε πιθανότητα. Εάν μπορείς να συνδεθείς σε ασφαλή λειτουργία, τότε μία από τις εφαρμογές τρίτων στο κινητό μπορεί να είναι η αιτία του προβλήματος και όχι κάτι άλλο. Δεν έχεις να χάσεις κάτι να το δοκιμάσεις. Μια πρόταση είναι. Τώρα βέβαια, σε μια τέτοια περίπτωση θα είναι δύσκολο να βρεις ποια εφαρμογή δημιουργεί το όποιο πρόβλημα, αλλά εάν θυμηθείς τι εγκατέστησες πρόσφατα ίσως αυτό να μπορεί να σε βοηθήσει.
L-Griever Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Στις 24/12/2023 στις 1:53 ΜΜ, JPaxilleas είπε Έχεις δοκιμάσει να κάνεις επανεκκίνηση του κινητού σε ασφαλή λειτουργία (safe mode), και να δοκιμάσεις να συνδεθείς στο Wi-Fi; Είναι κάτι που μπορείς να ελέγξεις για να αποκλείσεις κάθε πιθανότητα. Εάν μπορείς να συνδεθείς σε ασφαλή λειτουργία, τότε μία από τις εφαρμογές τρίτων στο κινητό μπορεί να είναι η αιτία του προβλήματος και όχι κάτι άλλο. Δεν έχεις να χάσεις κάτι να το δοκιμάσεις. Μια πρόταση είναι. Τώρα βέβαια, σε μια τέτοια περίπτωση θα είναι δύσκολο να βρεις ποια εφαρμογή δημιουργεί το όποιο πρόβλημα, αλλά εάν θυμηθείς τι εγκατέστησες πρόσφατα ίσως αυτό να μπορεί να σε βοηθήσει. Δεν είναι αυτό το πρόβλημα γιατί θα το είχα προσέξει. Τώρα που συνδέομαι απευθείας στο ρούτερ, δεν το κάνει το πρόβλημα παρά μόνο στο powerline της TP-Link. Θα δείξει στη πορεία.. Ή χάλασαν ή κάτι έκανε η Vodafone και αχρήστεψε τα powerlines. Για τις εφαρμογές έχω αρκετό καιρό που δεν πέρασα κάτι πέρα από ενημερώσεις και αναβαθμίσεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα