papoys1 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, tutuyo είπε το γεγονος οτι τα υπερφτηνα πρατηρια συνεχιζουν να υπαρχουν, δειχνει οτι τα κοροιδα ειναι αρκετα και ειναι εκει εξω δλδ αυτην την στθγμη υπαρχει πρατηριο BP/Shell εταιρικο, με πολλα χρονια εκει που ειναι, που πουλαει με 1,748 και υπαρχει κοροιδο που θα ρισκαρει το αμαξι του για να βαλει με 1,637. Για 0,11 ευρω😄 Δλδ ποσα λιτρα βαζεις το χρονο ωστε να σου κανουν διαφορα τα 0.11 ευρω? Φίλε πάντα σε οικονομικά πρατήρια έβαζα και θα συνεχίζω να βάζω. Οχι όμως σε ακυρα επειδή έχουν φτηνή τιμή αλλά σε δοκιμασμένα στο χρόνο για την ποιότητα και την ποσότητα. Ζω Β/Α Αττικη και συγκεκριμένα Γέρακα όπου στις τιμές υπάρχουν μεγαλες αποκλίσεις στις τιμές μάλιστα και το πρατήριο που αναφέρεις με 1,637. Προσωπικά δεν βάζω από και δεν θα ήθελα να πω τους λόγους χωρις να έχω κάτι συγκεκριμένο. Τώρα αν για σένα αν είμαι κορόιδο γιατί θέλω να πληρώνω 2-3 και 4 ευρώ λιγότερο στο γέμισμα τι να πω. Είναι η άποψή σου αν και με προσβάλλει τη σέβομαι αλλά δεν θα συμφωνήσω. Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2023 από papoys1 1
james_s Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Μιας και μιλάμε για πρατήρια...για την απεργία που κάνουν στα ΕΛ.ΠΕ. λέτε να επηρεάσει εμάς τους χρήστες στα βενζινάδικα για τον εφοδιασμό οχημάτων κλπ. τις επόμενες μέρες; ό,τι γίνει φαντάζομαι δεν θα αφορά τα πρατήρια που πουλούν καύσιμα από Motor oil..
Haldol Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 3 hours ago, phanispal said: Επίσης είναι και το "γαμώτο", του γιατί αυτός να πουλάει πιο ακριβά τον ίδιο ακριβώς κωδικό (δε σου λέω για βενζίνη που δεν είναι εύκολα συγκρίσιμο προϊόν). Εμένα σε πούμε μου τη σπάει που ο ΑΒ πουλάει π.χ. τα κρουασανάκια Στεργίου σχεδόν 30 λεπτά ακριβότερα απ' τους άλλους. Το θεωρώ έως και ανήθικο, και θα προτιμήσω να τα πάρω από αλλού κι ας είμαι ήδη μέσα στον ΑΒ (για κάτι άλλο που επίσης με συμφέρει). Στο skroutz, φαντάζομαι οι περισσότεροι ξεκινούν απ' τον φθηνότερο και κοιτούν αν τους βολεύει η απόσταση κ.λπ. Στα περί ίδιου κωδικού συμφωνώ κι εγώ, αν και προσωπικά πολλές φορές "επιβραβεύω" κάποιο κατάστημα που εκτιμώ - κυρίως ως προς τη συμπεριφορά (τουλάχιστον αν η διαφορά δεν είναι μεγάλη). Τον ΑΒ συγκεκριμένα τον έχω κόψει τελείως, μόνο για αγορές τύπου «θέλω έκτακτα αυτό, κι είμαι πολύ κοντά του» πάω πλέον. Η απάτη η ίδια είναι, πέρα από τις τιμές
tutuyo Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, papoys1 said: Φίλε πάντα σε οικονομικά πρατήρια έβαζα και θα συνεχίζω να βάζω. Οχι όμως σε ακυρα επειδή έχουν φτηνή τιμή αλλά σε δοκιμασμένα στο χρόνο για την ποιότητα και την ποσότητα. Ζω Β/Α Αττικη και συγκεκριμένα Γέρακα όπου στις τιμές υπάρχουν μεγαλες αποκλίσεις στις τιμές μάλιστα και το πρατήριο που αναφέρεις με 1,637. Προσωπικά δεν βάζω από και δεν θα ήθελα να πω τους λόγους χωρις να έχω κάτι συγκεκριμένο. Τώρα αν για σένα αν είμαι κορόιδο γιατί θέλω να πληρώνω 2-3 και 4 ευρώ λιγότερο στο γέμισμα τι να πω. Είναι η άποψή σου αν και με προσβάλλει τη σέβομαι αλλά δεν θα συμφωνήσω. αν θεωρεις οτι με 4 ευρω στο γεμισμα κανεις οικονομια και αξιζει να ρισκαρεις το αμαξι σου με γεια σου με χαρα σου. Φτασαμε να διυλιζουμε το κουνουπι Αν τα 4 ευρω εμενα μου "εξασφαλιζουν" οτι το καυσιμο ειναι σωστο απο ολες τις αποψεις, διοτι προερχεται απο καλο πρατηριο, δεν τα βλεπω. Ειναι και μια επιβραβευση στον πρατηριουχο αν θες για την υπευθυνοτητα του το φτηνο το κρεας το τρωνε οι σκυλοι ο καθενας ειναι υπευθυνος για τις επιλογες του. Απο εκει και περα κοροιδα υπαρχουν και θα υπαρχουν. Τα φτηνοτερα-του-διυλιστηριου πρατηρια ειναι κραχτες. Αν δεν καταλαβαινει καποιος οτι δεν μπορεις να επιβιωσεις στην αγορα πουλωντας κατω του κοστους, δεν μπορω να κανω κατι Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2023 από tutuyo
papoys1 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 9 λεπτά πριν, tutuyo είπε αν θεωρεις οτι με 4 ευρω στο γεμισμα κανεις οικονομια και αξιζει να ρισκαρεις το αμαξι σου με γεια σου με χαρα σου. Φτασαμε να διυλιζουμε το κουνουπι Αν τα 4 ευρω εμενα μου "εξασφαλιζουν" οτι το καυσιμο ειναι σωστο απο ολες τις αποψεις, διοτι προερχεται απο καλο πρατηριο, δεν τα βλεπω. Ειναι και μια επιβραβευση στον πρατηριουχο αν θες για την υπευθυνοτητα του το φτηνο το κρεας το τρωνε οι σκυλοι ο καθενας ειναι υπευθυνος για τις επιλογες του. Απο εκει και περα κοροιδα υπαρχουν και θα υπαρχουν. Τα φτηνοτερα-του-διυλιστηριου πρατηρια ειναι κραχτες. Αν δεν καταλαβαινει καποιος οτι δεν μπορεις να επιβιωσεις στην αγορα πουλωντας κατω του κοστους, δεν μπορω να κανω κατι Φίλε επιλογή μου είναι να βάζω εκεί που βάζω δική σου εκεί που βάζεις. Είναι ασχημο να απευθύνεσαι με αυτόν τον τόνο σε συνομιλητή σου και να σέβεσαι την αποψή του άσχετα τι πιστεύεις γιαυτή. 370.000 χιλιόμετρα από τα οποία τα 242.000 με υγραέριο μηχανούλα άψογη που δεν έχει ανοιχτεί και δεν καίει λαδάκι, πάντα καύσιμο από οικονομικά πρατήρια αλλα δοκιμασμένα όμως και όχι στο πιο φτηνό επειδή είναι φτηνό, γιατί είμαι από αυτούς που θέλουν να επιβραβεύουν τους σωστούς πρατηριούχους που παλεύουν να μας δώσουν καλύτερες τιμές. Και θα σου πω ότι μένω στο Γέρακα που έχει το πρατήριο με τη φθηνότερη τιμή στην Αθήνα αλλά (0,69 υγραέριο) δεν βάζω από αυτό για λόγους που δεν θέλω να γράψω δημοσίως.
Narayan Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 15 λεπτά πριν, tutuyo είπε αν θεωρεις οτι με 4 ευρω στο γεμισμα κανεις οικονομια και αξιζει να ρισκαρεις το αμαξι σου με γεια σου με χαρα σου. Φτασαμε να διυλιζουμε το κουνουπι Αν τα 4 ευρω εμενα μου "εξασφαλιζουν" οτι το καυσιμο ειναι σωστο απο ολες τις αποψεις, διοτι προερχεται απο καλο πρατηριο, δεν τα βλεπω. Ειναι και μια επιβραβευση στον πρατηριουχο αν θες για την υπευθυνοτητα του το φτηνο το κρεας το τρωνε οι σκυλοι ο καθενας ειναι υπευθυνος για τις επιλογες του. Απο εκει και περα κοροιδα υπαρχουν και θα υπαρχουν. Τα φτηνοτερα-του-διυλιστηριου πρατηρια ειναι κραχτες. Αν δεν καταλαβαινει καποιος οτι δεν μπορεις να επιβιωσεις στην αγορα πουλωντας κατω του κοστους, δεν μπορω να κανω κατι Έχεις κάποια εγγύηση πως το ακριβό πρατήριο θα έχει ανόθευτη βενζίνη; Αν ναι, στέκουν αυτά που γράφεις. Αν όχι, και είναι απλά σφάλμα λογικής τύπου "ο Α είναι πιο ακριβός από τον Β, άρα ο Α είναι καλύτερης ποιότητας από τον Β", τότε λυπάμαι αλλά είσαι στο έλεος της εντιμότητας του εκάστοτε πρατηριούχου, όπως και οι υπόλοιποι. Μόνο με συστηματικό έλεγχο των χιλιομέτρων που βγάζεις σε κάθε γέμισμα μπορείς να έχεις μία εικόνα του ποιός κλέβει και ποιός όχι, για οτιδήποτε άλλο χρειάζεται δειγματοληψία και ανάλυση σε ανεξάρτητο εργαστήριο αναλύσεων καυσίμου. 2
tutuyo Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 32 minutes ago, papoys1 said: Φίλε επιλογή μου είναι να βάζω εκεί που βάζω δική σου εκεί που βάζεις. Είναι ασχημο να απευθύνεσαι με αυτόν τον τόνο σε συνομιλητή σου και να σέβεσαι την αποψή του άσχετα τι πιστεύεις γιαυτή. 370.000 χιλιόμετρα από τα οποία τα 242.000 με υγραέριο μηχανούλα άψογη που δεν έχει ανοιχτεί και δεν καίει λαδάκι, πάντα καύσιμο από οικονομικά πρατήρια αλλα δοκιμασμένα όμως και όχι στο πιο φτηνό επειδή είναι φτηνό, γιατί είμαι από αυτούς που θέλουν να επιβραβεύουν τους σωστούς πρατηριούχους που παλεύουν να μας δώσουν καλύτερες τιμές. Και θα σου πω ότι μένω στο Γέρακα που έχει το πρατήριο με τη φθηνότερη τιμή στην Αθήνα αλλά (0,69 υγραέριο) δεν βάζω από αυτό για λόγους που δεν θέλω να γράψω δημοσίως. δεν με νοιαζει ουτε η μηχανη σου αν καιει λαδι, ουτε τα χλμ σου, ουτε το υγραεριο σου. Δεν εξεταζουμε αυτο. Και εγω εχω ενα ψυγειο 20 ετων Υπαρχουν ακριβα πρατηρια, υπαρχουν στο μ.ο, υπαρχουν φτηνα και φτηνοτερα-του-διυλιστηριου. Σε αυτα τα τελευταια αναφερομαι αποκλειστικα 34 minutes ago, Narayan said: Έχεις κάποια εγγύηση πως το ακριβό πρατήριο θα έχει ανόθευτη βενζίνη; καμια απολυτως Και φυσικα δεν ειμαι υπερ του ακριβου πρατηριου, ειμαι υπερ του πρατηριου που εχει (κατα την γνωμη μου) συγκεκριμμενα χαρακτηριστικα (τα ανεφερα πιο πανω) και τα συνδυαζει με μια σωστη τιμη Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ειναι τοσο δυσκολο Βλεπεις πρατηριο κατω του κοστους?Δεν πλησιαζεις. Simple as that Η αν θελεις πλησιαζεις, αλλα γνωριζοντας πως παιρνεις τα ρισκα σου
phanispal Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Spoiler 3 ώρες πριν, papoys1 είπε Είναι η άποψή σου αν και με προσβάλλει 57 λεπτά πριν, papoys1 είπε Είναι ασχημο να απευθύνεσαι με αυτόν τον τόνο σε συνομιλητή σου και να σέβεσαι την αποψή του άσχετα τι πιστεύεις γιαυτή. Μια παρένθεση πάντως παππού, μιας και στο παρελθόν έχεις αρπαχτεί και με μένα, εδώ κρίνεσαι/σχολιάζεσαι για τα γραπτά σου, όχι για το τι πατέρας/παππούς/φίλος/σύζυγος/συνεργάτης και άνθρωπος γενικότερα είσαι, ώστε να προσβάλεσαι απ' την άποψη κάποιου που δε σε γνωρίζει προσωπικά. Καλώς ή κακώς, η πλειοψηφία των post σου (που έχω πετύχει εγώ τουλάχιστον) έχουν να κάνουν με οικονομία στο καύσιμο οχημάτων, στο καύσιμο για θέρμανση, στα λάδια αυτοκινήτου, στο σουπερμάρκετ (βλ. το φοβερό νήμα του Lidl) κ.λπ.. Όπως και να το κάνεις, εξετάζοντας μόνο τα γραπτά, αφού δε σε γνωρίζουμε ως τον άνθρωπο που είσαι αλλά ως papoy1, σχηματίζουμε συγκεκριμένη εικόνα που αφορά μόνο τα γραπτά σου, καλώς ή κακώς δε μπορείς να το αποφύγεις, οπότε μην τα παίρνεις τόσο προσωπικά.
JakeKaufman Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 On 19/12/2023 at 09:21, DjTony said: Δε κλέβει και το καύσιμο είναι κανονικό. […] δουλεύει εκεί δικός μου άνθρωπος και το ξέρω, 23 hours ago, DjTony said: Ο γνωστός μου απλός υπάλληλος είναι, τι να ξέρει Αντώνη μας πιάσανε…. Κάτι δεν μας λες καλά 2
Morosana Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 10 ώρες πριν, Ntinaras είπε Χειροτερο απο αυτο αποκλειεται να ειναι Γνωστό μπουρδελακι και αυτό, περνάς απέξω και το αμαξι αρχίζει τα misfire. Σε αντίθεση με τη shell του Καραμολέγκου απέναντι που είναι πολύ καλός.
Nabuko Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Aπό τον Ιούλιο και μετά βάζω μόνο από πρατήριο Καλυψώ και μόνο 100αρα. Πληρώνω παραπάνω αλλά έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Το αμάξι μου δεν χρειάζεται 100αρα αλλά όλοι γνωρίζουμε γιατί τη βάζω. 😉 1 1
northjohn Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 5 ώρες πριν, Haldol είπε Tον ΑΒ συγκεκριμένα τον έχω κόψει τελείως, μόνο για αγορές τύπου «θέλω έκτακτα αυτό, κι είμαι πολύ κοντά του» πάω πλέον. Η απάτη η ίδια είναι, πέρα από τις τιμές Τον ΑΒ τον έχω κόψει κι εγώ όπως και όλοι οι γνωστοί μου για διάφορα "λάθη" που γίνονται και φυσικά για τις ακριβότερες τιμές του. Παρατηρώ ότι τα πάρκινγκ των καταστημάτων του είναι συχνά άδεια σε αντίθεση με γειτονικά Σκλαβενίτη και lidl. 1
DjTony Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 8 ώρες πριν, JakeKaufman είπε Αντώνη μας πιάσανε…. Κάτι δεν μας λες καλά Δε κλέβει εννοώ σε λίτρα ή δεν είναι νοθευμένο, έτσι μου έχει πει. Και έτσι έχει εξακριβωθεί από την εμπειρία μου όλα αυτά τα χρόνια με μέτρηση λίτρων κλπ και από αποδείξεις και από υπολογιστή ταξιδιού σε 6 αμάξια όπως προείπα. Το γιατί πουλάει σε τόσο χαμηλή τιμή σίγουρα δε μπορεί να το απαντήσει ο γνωστός μου, αυτό εννοώ. Δε γίνεται σε 6 αμάξια να είμαι 100% κομπλέ και ξαφνικά ο άλλος να περνάει απέξω από το συγκεκριμένο και να ρεταρει το αμάξι του πριν καν βάλει.. Μήπως είναι στο μυαλό μας; τι μας ενδιαφέρει αν ξεπλένει; δηλαδή αν βρείτε έναν μαφιόζο στο δρόμο και σας χαρίζει χιλιάρικα για να τα ξεπλύνει δε θα τα πάρετε; τόσο πελουσιοι είστε;
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, DjTony είπε Δε κλέβει εννοώ σε λίτρα ή δεν είναι νοθευμένο, έτσι μου έχει πει. Και έτσι έχει εξακριβωθεί από την εμπειρία μου όλα αυτά τα χρόνια με μέτρηση λίτρων κλπ και από αποδείξεις και από υπολογιστή ταξιδιού σε 6 αμάξια όπως προείπα. Το γιατί πουλάει σε τόσο χαμηλή τιμή σίγουρα δε μπορεί να το απαντήσει ο γνωστός μου, αυτό εννοώ. Δε γίνεται σε 6 αμάξια να είμαι 100% κομπλέ και ξαφνικά ο άλλος να περνάει απέξω από το συγκεκριμένο και να ρεταρει το αμάξι του πριν καν βάλει.. Μήπως είναι στο μυαλό μας; τι μας ενδιαφέρει αν ξεπλένει; δηλαδή αν βρείτε έναν μαφιόζο στο δρόμο και σας χαρίζει χιλιάρικα για να τα ξεπλύνει δε θα τα πάρετε; τόσο πελουσιοι είστε; Δεν μας τα λες καλά.
DjTony Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 30 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δεν μας τα λες καλά. Τι ακριβώς δε λέω καλά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα