Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 hour ago, phanispal said:

Αλλά ναι, μάλλον αυτό με το πλυντήριο είναι η πιο λογική εξήγηση. 

Απ' την άλλη όμως, δε βγάζει μάτι όπως και να 'χει;

Μάτι βγάζει, αλλά αυτά τα φτηνά πρατήρια για κάποιο λόγο μαζεύουν άπειρο κόσμο. Λες και δε τους νοιάζει. Τραβάτε με κι ας κλαίω δηλαδή.

Είτε πλυντήριο, ή απλό, παραδοσιακό κλέψιμο. Δεν υπάρχει άλλη απάντηση. 

• Like 2
  • Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Haldol είπε

Μάτι βγάζει, αλλά αυτά τα φτηνά πρατήρια για κάποιο λόγο μαζεύουν άπειρο κόσμο. Λες και δε τους νοιάζει. Τραβάτε με κι ας κλαίω δηλαδή.

Είτε πλυντήριο, ή απλό, παραδοσιακό κλέψιμο. Δεν υπάρχει άλλη απάντηση. 

Δεν κλέβει και εξήγησα τους λόγους πριν. 6 αυτοκίνητα καινούρια με υπολογιστή ταξιδιού που γράφουν πόσο κάψαμε, κάθε φορά που πάω και γεμίζω είναι πάντα ακριβώς. Έκαψα 30 λίτρα; θα πάρει 29.9 ή 30.2, εκεί παίζει. Επίσης βγάζει πάντα το ίδιο σαν απόσταση το αμάξι. Μετρημένο και με άλλα πρατήρια εννοείται γιατί βάζω και από αλλού στα ταξίδια κλπ. 

Δημοσ.
6 minutes ago, DjTony said:

Δεν κλέβει και εξήγησα τους λόγους πριν. 6 αυτοκίνητα καινούρια με υπολογιστή ταξιδιού που γράφουν πόσο κάψαμε, κάθε φορά που πάω και γεμίζω είναι πάντα ακριβώς. Έκαψα 30 λίτρα; θα πάρει 29.9 ή 30.2, εκεί παίζει. Επίσης βγάζει πάντα το ίδιο σαν απόσταση το αμάξι. Μετρημένο και με άλλα πρατήρια εννοείται γιατί βάζω και από αλλού στα ταξίδια κλπ. 

Τότε είναι πλυντήριο, ή άλλη λογιστική πατέντα. Αυτό λέμε. Μπορεί να μη κλέβει άμεσα ως προς το τρίπτυχο ποιότητα - ποσότητα - τιμή, αλλά είτε ξεπλένει χρήμα, ή κάτι άλλο παρόμοιο. Πάντως με τον ένα ή τον άλλο τρόπο κλέβει. :P

• Like 2
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, DjTony είπε

Ρωτα τον γνωστο σου, πως γινεται να πουλαει πιο φθηνα απο το διυλιστήριο  , να δουμε τι θα σου πει 😄

34 λεπτά πριν, Haldol είπε

Μα δεν το ψαχνουν οι περισσοτεροι. Βλεπουν φθηνο και πανε βουρ 

• Like 1
Δημοσ.

Τι μας απασχολεί έμας βρε παιδιά αν κλέβουν; υπάρχουν οι αρμόδιοι να το ελέγξουν. Ο γνωστός μου απλός υπάλληλος είναι, τι να ξέρει 

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, DjTony είπε

Τι μας απασχολεί έμας βρε παιδιά αν κλέβουν; υπάρχουν οι αρμόδιοι να το ελέγξουν. Ο γνωστός μου απλός υπάλληλος είναι, τι να ξέρει 

Για το συγκεκριμένο γνωστός μου με κλασσικο όχημα χρειάστηκε να βάλει  εκεί βενζίνη μετά από εκδήλωση στο πάρκο και το αμαξι δούλευε χάλια από την ποιότητα του καυσίμου. Επισης βλέποντας τις κριτικές δεν πρέπει να είναι ο μόνος που αντιμετώπισε προβλήματα. 

ΕΤΕΚΑ
https://goo.gl/maps/JCGfND9jxN3JuywU6

• Like 1
Δημοσ.
Στις 18/12/2023 στις 9:03 ΜΜ, papoys1 είπε

Κλεισθένους Γέρακα αμόλυβδη 1,637 σήμερα υγραέριο 0,69 .Για ποιότητα δεν μπορώ να εγγυηθώ γιατί δεν βάζω από κει.😋

Καποιο μαγικο κανει και πουλαει κατω απο την τιμη διυλιστηριου.

http://oil.gge.gov.gr/

Δεν ειναι κρατικο μυστικο το ποσο μπορει να εχει η βενζινη. 

17 ώρες πριν, DjTony είπε

Πως γίνεται να πουλάει πιο χαμηλά από διυλιστήριο και να είναι νόμιμο και σωστά τα καύσιμα του; βάζουμε εκεί 6 αυτοκίνητα. Δύο δικά μου πετρέλαια, 2 πετρέλαια της αδερφής μου και δύο βενζίνη των γονιών μου χρόνια τώρα. Κανένας δεν έχει θέμα. Ποτέ 

σε κλεβει στην αντλια. Και αν δεν κλεβει εσενα, κλεβει αλλους.

16 ώρες πριν, nick_souvlaki είπε

και από μικρό-πράγματα που πουλάει μέσα

χαχαχαχαχα

απο τα αρωματικα δεντρακια θα κρατησει το πρατηριο? Δεν φανταζεσαι τι κεφαλαιο κίνησης θέλεις για να κρατησεις πρατηριο καυσιμων, και τι ρισκο εχεις. Εν ολιγης. Δεν υπαρχει πρατηριο της προκοπης που να ειναι ιδιωτη και οχι εταιρικό. Δεν βγαινουν τα νούμερα, εκτος και αν εισαι μονοπωλειο ή ολιγοπώλειο σε καποια επαρχια.

• Like 1
Δημοσ.

το γεγονος οτι τα υπερφτηνα πρατηρια συνεχιζουν να υπαρχουν, δειχνει οτι τα κοροιδα ειναι αρκετα και ειναι εκει εξω

δλδ αυτην την στθγμη υπαρχει πρατηριο BP/Shell εταιρικο, με πολλα χρονια εκει που ειναι, που πουλαει με 1,748 και υπαρχει κοροιδο που θα ρισκαρει το αμαξι του για να βαλει με 1,637. Για 0,11 ευρω😄

Δλδ ποσα λιτρα βαζεις το χρονο ωστε να σου κανουν διαφορα τα 0.11 ευρω?

Δημοσ.
1 hour ago, andreaspA said:

Δεν υπαρχει πρατηριο της προκοπης που να ειναι ιδιωτη και οχι εταιρικό. Δεν βγαινουν τα νούμερα, εκτος και αν εισαι μονοπωλειο ή ολιγοπώλειο σε καποια επαρχια.

Μωρέ υπάρχουν, αλλά ποτέ δεν είναι στα φτηνά. Κι εδώ στον Αγ. Στέφανο που βάζω σε καλό ιδιωτικό, μάλλον από τους ακριβότερους είναι.

28 minutes ago, tutuyo said:

δλδ αυτην την στθγμη υπαρχει πρατηριο BP/Shell εταιρικο, με πολλα χρονια εκει που ειναι, που πουλαει με 1,748 και υπαρχει κοροιδο που θα ρισκαρει το αμαξι του για να βαλει με 1,637. Για 0,11 ευρω😄

Έχω ακούσει το απίστευτο «πάμε στον άλλον που'ναι φθηνότερος» για διαφορά 0,01€, τι λες εσύ τώρα; Κόσμος πάει από το ένα βενζινάδικο στο άλλο για διαφορά 1,839 vs 1,849. Λογική «μάζευε κι ας είναι στραγάλια», αλλά έλα που με στραγάλια δε ζεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 minutes ago, tutuyo said:

το γεγονος οτι τα υπερφτηνα πρατηρια συνεχιζουν να υπαρχουν, δειχνει οτι τα κοροιδα ειναι αρκετα και ειναι εκει εξω

Συμφωνώ αλλά θα το αναφέρω γιατί ποτέ δε ξες.

0,11 ευρώ * 40 λίτρα γέμισμα = 4,4 ευρώ διαφορά αν κάθε φορά το γεμίζεις.

Δεν λέω πως είναι τρελά τα λεφτά αλλά είναι διαφορετικό από το να λες σκέτο πως η διαφορά είναι 0,11 ευρώ.

Also :D 

aL2v2yA_700bwp.webp

Επεξ/σία από Xvipes
  • Like 3
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Haldol είπε

Μωρέ υπάρχουν, αλλά ποτέ δεν είναι στα φτηνά. Κι εδώ στον Αγ. Στέφανο που βάζω σε καλό ιδιωτικό, μάλλον από τους ακριβότερους είναι.

τοτε δεν μπορουν να ανταγωνιστους τους αλλους, και τελικα κλεινουν. Εχω φιλο με πρατηριο Shell. Ειχε! δεν αντεξε. Το εκλεισε και ησυχασε. Αν δεν κλεψεις, δεν βγαινει το μαγαζι. Σε λιγο θα γινει το ιδιο με τους πετρελαιαδες θερμανσης. Οι εταιριες εμεσα (επειδη απαγορευεται) πουλανε στην τιμη διυλιστηριου. Σου πουλαει με κερδος και σου βαζει 5-6% επιστροφη στην Eurobank ή στην Πειραιως. Τελικα πουλαει στην τιμη διυλιστηριου.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Morosana είπε

Για το συγκεκριμένο γνωστός μου με κλασσικο όχημα χρειάστηκε να βάλει  εκεί βενζίνη μετά από εκδήλωση στο πάρκο και το αμαξι δούλευε χάλια από την ποιότητα του καυσίμου. Επισης βλέποντας τις κριτικές δεν πρέπει να είναι ο μόνος που αντιμετώπισε προβλήματα. 

ΕΤΕΚΑ
https://goo.gl/maps/JCGfND9jxN3JuywU6

Χειροτερο απο αυτο αποκλειεται να ειναι 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Haldol είπε

Έχω ακούσει το απίστευτο «πάμε στον άλλον που'ναι φθηνότερος» για διαφορά 0,01€, τι λες εσύ τώρα; Κόσμος πάει από το ένα βενζινάδικο στο άλλο για διαφορά 1,839 vs 1,849. Λογική «μάζευε κι ας είναι στραγάλια», αλλά έλα που με στραγάλια δε ζεις.

Πάντως όπως αναφέρει και από κάτω σου ο Xvipes, και μιας και ζούμε σε εποχή υπερκαταναλωτισμού, αν η γενικότερη αντιμετώπισή σου στα πάντα που αγοράζεις είναι "έλα μωρέ τώρα για λίγα cents/ευρώ, θα πάρω το άλλο", ε στο τέλος μαζεύονται, δεν είναι αστείο αυτό.

Δημοσ.
3 minutes ago, phanispal said:

Πάντως όπως αναφέρει και από κάτω σου ο Xvipes, και μιας και ζούμε σε εποχή υπερκαταναλωτισμού, αν η γενικότερη αντιμετώπισή σου στα πάντα που αγοράζεις είναι "έλα μωρέ τώρα για λίγα cents/ευρώ, θα πάρω το άλλο", ε στο τέλος μαζεύονται, δεν είναι αστείο αυτό.

Συμφωνώ, αλλά σε πολλά πράγματα δεν αξίζει ούτε καν η σκέψη. Το μεγαλύτερο μέρος των εξόδων σε κάθε σπίτι είναι σε λίγα και συγκεκριμένα πράγματα. Και τα δικά σου αν κάτσεις και τα βάλεις κάτω, θα δεις ότι τα μισά σου έξοδα, αφορούν πιθανότατα μόνο 4-5 πράγματα. Καύσιμα; Ναι, γι' αυτό έβαλα υγραέριο. Θέρμανση; Ναι, γι' αυτό επέλεξα air-cond. Κουλουπου.

Αλλά αν για παράδειγμα θέλω κάθε μήνα 20 λίτρα βενζίνη και άλλα 100 υγραέριο (τυχαία νούμερα), δε θα μου κάνει καμία διαφορά το 0,05€ στην τιμή. Τα 5€ σε σύνολο σχεδόν 130€ δε θα με βοηθήσουν σε κάτι. 

Σαφώς και μαζεύονται, αλλά μαζεύονται αδιάφορα ποσά ως προς το σύνολο. Αν "γλιτώσω" το μήνα 20€ στα 1.000€ έξοδα υπολογίζοντας τα ψιλολόγια από 'δω κι εκεί, δηλαδή το 2% των εξόδων μου, δε θα πλουτίσω, ούτε θα φτωχύνω αν δε το κάνω. Βασικά ούτε καν θα "εξυπηρετηθώ" με τόσο μικρά ποσά. Οπότε θα προτιμήσω ν' ασχοληθώ με πράγματα που όντως κάνουν διαφορά.

• Like 1
Δημοσ.

Γενικά συμφωνώ, απλά σχολίασα πιο πολύ τη νοοτροπία, την οποία έχει και πολύς κόσμος που προς το τέλος του μήνα μετράει τα ευρώ, και αναρωτιέται γιατί δεν είναι πιο άνετος.

Επίσης είναι και το "γαμώτο", του γιατί αυτός να πουλάει πιο ακριβά τον ίδιο ακριβώς κωδικό (δε σου λέω για βενζίνη που δεν είναι εύκολα συγκρίσιμο προϊόν).

Εμένα σε πούμε μου τη σπάει που ο ΑΒ πουλάει π.χ. τα κρουασανάκια Στεργίου σχεδόν 30 λεπτά ακριβότερα απ' τους άλλους. Το θεωρώ έως και ανήθικο, και θα προτιμήσω να τα πάρω από αλλού κι ας είμαι ήδη μέσα στον ΑΒ (για κάτι άλλο που επίσης με συμφέρει).

Στο skroutz, φαντάζομαι οι περισσότεροι ξεκινούν απ' τον φθηνότερο και κοιτούν αν τους βολεύει η απόσταση κ.λπ..

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...