Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Rpanagos είπε

Χαίρομαι που σας κανω να γελάτε!!
Νομιζω με καλύψατε 😝

Φίλε πλάκα κάνουμε,όλοι έχουμε πάθει κάποια στιγμή κοκομπλόκο.

Καλές γιορτές.

• Like 5
  • Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ένα δύο σχόλια.

1. Μας έχουν καταντήσει να κοιτάμε τις αποδείξεις. Είτε γιατι είμαστε σε άθλια κατάσταση, είτε για να γίνουμε ρουφιάνοι της ΑΑΔΕ.

2. Έστω ότι κλέβει ένα βενζινάδικο στην αντλία. Τι ποσοστό νομίζετε ότι μπορεί να κλέβει; κλέβει ελάχιστα και αυτό γιατι βασίζεται στο να κλέψει λίγα από πολλούς. Βοηθάει και η φύση του καυσίμου.

3. Υπάρχουν τελικά άνθρωποι που νιώθουν ανωτεροι με την άγνοια ή το λάθος κάποιου. Αυτό είναι το λυπηρό, όχι το να μην ξέρει κάποιος μαθηματικά.

• Like 2
  • Thanks 1
  • Confused 3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tzotzo είπε

. Έστω ότι κλέβει ένα βενζινάδικο στην αντλία. Τι ποσοστό νομίζετε ότι μπορεί να κλέβει; κλέβει ελάχιστα και αυτό γιατι βασίζεται στο να κλέψει λίγα από πολλούς. Βοηθάει και η φύση του καυσίμου.

Έχω την εντύπωση οτι πολύ μεγάλο ποσοστό ρίχνει και νεράκι μετά την παραλαβή και αποθήκευση στις δεξαμενές. Ειδικά στο diesel..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, SaFiS είπε

Δες τα τελευταια αποτελεσματα του PISA. Ειμαστε στον πατο ως χωρα…

Άκυρο παράδειγμα, μηδενική αξία σαν authority αξιολόγησης  που βολεύει μόνο ιδιωτικά κολέγια με μήνες προετοιμασίας για τον συγκεκριμένο διαγωνισμό. Βάλε τους τοπ του διαγωνισμού να ερθουν να δωσουν Ελλάδα πανελληνιες και αν δεν πατωσουν σου δινω 1000 €

Επεξ/σία από NTC Labs
  • Like 3
Δημοσ.
6 hours ago, Rpanagos said:

Θα σας πω ακριβως τιμες

1η αποδειξη                                                      2η

τιμη λιτρου 1.709€                                      1.676€
Λιτρα  40.96                                                    41.78  
Τιμη 70€                                                          70.02€

Τρολλαρεις λογικα μπροστά σου είναι τα νούμερα, εκτός και αν μπέρδεψες πόσο με τα λίτρα

Δημοσ.

@NTC Labs Προσωπικα θα διαφωνησω, βλεπω το χαλι της σημερινης νεολαιας σε τοπικο επιπεδο και με αυτα που γινονται καθημερινα εντος και εκτος σχολειων σε ολη την Ελλαδα...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tuxpower είπε

Έχω την εντύπωση οτι πολύ μεγάλο ποσοστό ρίχνει και νεράκι μετά την παραλαβή και αποθήκευση στις δεξαμενές. Ειδικά στο diesel..

Δεν αναμιγνύεται το νερό με πετρέλαιο/βενζίνη κάθετε κάτω.... αν το κάνει αυτό (επειδή η παροχή της δεξαμενής που τραβάει η  αντλία είναι σχεδόν στον πυθμένα)  οι πρώτοι που θα πάρουν βενζίνη/πετρέλαιο θα πάρουν μόνον νερό.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 hours ago, tzotzo said:

Ένα δύο σχόλια.

1. Μας έχουν καταντήσει να κοιτάμε τις αποδείξεις. Είτε γιατι είμαστε σε άθλια κατάσταση, είτε για να γίνουμε ρουφιάνοι της ΑΑΔΕ.

2. Έστω ότι κλέβει ένα βενζινάδικο στην αντλία. Τι ποσοστό νομίζετε ότι μπορεί να κλέβει; κλέβει ελάχιστα και αυτό γιατι βασίζεται στο να κλέψει λίγα από πολλούς. Βοηθάει και η φύση του καυσίμου.

3. Υπάρχουν τελικά άνθρωποι που νιώθουν ανωτεροι με την άγνοια ή το λάθος κάποιου. Αυτό είναι το λυπηρό, όχι το να μην ξέρει κάποιος μαθηματικά.

Πληροφοριακά, αυτοί που κλέβουν στα αλήθεια ΔΕΝ είναι ελάχιστο. Ελάχιστο είναι να χάνει από κακή ρύθμιση ή παλαιότητα  πχ 10/1000 (νομίζω το όριο είναι 5/1000). Άμα δεις κατά καιρούς άρθρα που πιάνουν να κλέβουν μιλάμε φτάνουν μέχρι και 10-15%. Το οποίο είναι ΠΟΛΥ, δεδομένουν ότι το υπόλοιπο που δεν σου βάζει το πουλάει μαύρα (άρα χωρίς ΕΦΚ, χωρίς ΦΠΑ κ.α.).

Επεξ/σία από nick_souvlaki
  • Like 2
Δημοσ.
19 ώρες πριν, Bitbit είπε

όντως που βρίσκετε τόσο χαμηλή τιμή ρε παιδιά; Αλλά μη πέφτουμε και στην παγίδα ότι αφού είναι ακριβός θα είναι καλός και αφού είναι φθηνός κλέβει.

Διότι στην περιοχή μου παλαιότερα κυκλοφορούσαν φήμες και μάλιστα από επαγγελματίες οδηγούς (πράγμα που σημαίνει ότι έχουν καλύτερη εικόνα αφού κάνουν πολλά χιλιόμετρα) για πρατήριο που έκλεβε και μάλιστα είχε την ακριβότερη τιμή στην περιοχή. Εγώ προφανώς ήμουν κορόιδο που πήγαινα σε φθηνότερα πρατήρια και όσοι πηγαίνανε στον συγκεκριμένο οι έξυπνοι

19 ώρες πριν, paylidis είπε

εγω θα ρωτησω που βρισκετε με 1,676 χωρις να ειναι νεροβενζινη 🤣 και οχι πως γινεται η πραξη... γιατι εχω 1.78 εβαλα εχθες!

Άγιοι Ανάργυροι, στο escape απέναντι, ΕΤΕΚΑ, 1.44 πετρέλαιο και 1.61 βενζίνη σήμερα. Δε κλέβει και το καύσιμο είναι κανονικό. Εκτός ότι δουλεύει εκεί δικός μου άνθρωπος και το ξέρω, βάζω από εκεί 5-6, χρόνια έχω κάνει πάνω από 250 χιλιάδες χιλιόμετρα σε δύο αυτοκίνητα και δουλεύουν ρολόι. 

• Like 1
Δημοσ.

Το θεμα του ΤS θα επρεπε να ηταν  αν τελικα το αμαξι του χωραει 40 λιτρα...Το πιο συνηθες στο κλεψιμο ειναι πλεον η ''χαλασμενη αντλια'' παρα το νοθευμενο καυσιμο...

Δημοσ.
13 ώρες πριν, SaFiS είπε

@NTC Labs Προσωπικα θα διαφωνησω, βλεπω το χαλι της σημερινης νεολαιας σε τοπικο επιπεδο και με αυτα που γινονται καθημερινα εντος και εκτος σχολειων σε ολη την Ελλαδα...

Καμία διαφο΄ρα δεν έχει η σημερινή νεολαία από την  προηγούμενη, επίσης αυτά που γίνονται καθημερινά γινονταν και πριν απλά τότε δεν υπήρχε Internet και social για να τα μαθαίνεις αμέσως

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, DjTony είπε

Άγιοι Ανάργυροι, στο escape απέναντι, ΕΤΕΚΑ, 1.44 πετρέλαιο και 1.61 βενζίνη σήμερα. Δε κλέβει και το καύσιμο είναι κανονικό. Εκτός ότι δουλεύει εκεί δικός μου άνθρωπος και το ξέρω, βάζω από εκεί 5-6, χρόνια έχω κάνει πάνω από 250 χιλιάδες χιλιόμετρα σε δύο αυτοκίνητα και δουλεύουν ρολόι. 

H 95αρα πωλειται απο τα διυλιστηρια στο 1,64- 1,65 (η χαμηλοτερη τιμη εδω και μηνες) 

Αυτος πως την δινει 1,61 χωρις να νοθευει/κλεβει ? 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
19 minutes ago, 2MM said:

H 95αρα πωλειται απο τα διυλιστηρια στο 1,64- 1,65 (η χαμηλοτερη τιμη εδω και μηνες) 

Αυτος πως την δινει 1,61 χωρις να νοθευει/κλεβει ? 

Σωστά τα λες. Τιμές διυλιστηρίου (ex-factory) - popek.

Αν και αυτές είναι οι ονομαστικές τιμές και ανάλογα τους όγκους παίζουν και εκπτώσεις, άμα βάλεις μεταφορικά και ΦΠΑ μέσα, δεν νομίζω ότι γίνεται να πουλάει κάποιος 1.61 και να βγάζει και λεφτά για να λειτουργεί το πρατήριο.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, nick_souvlaki είπε

Σωστά τα λες. Τιμές διυλιστηρίου (ex-factory) - popek.

Αν και αυτές είναι οι ονομαστικές τιμές και ανάλογα τους όγκους παίζουν και εκπτώσεις, άμα βάλεις μεταφορικά και ΦΠΑ μέσα, δεν νομίζω ότι γίνεται να πουλάει κάποιος 1.61 και να βγάζει και λεφτά για να λειτουργεί το πρατήριο.

Απο την τιμή διυλιστηρίου δεν νομίζω ότι παίζουν εκπτωσεις. Είναι τιμή φιξ.

Από την τιμή που πουλάει η εταιρία μετά παίζει ότι παίζει. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...