Προς το περιεχόμενο

Νεα οικονομικη 55-65" γιατι η OLED μας αφησε...

Thrylos7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δυστυχως το μεγαλο σατανακι μου εεεεε ο αξιαγαπητος μπομπιρας μου εννοω 3 ετων χτυπησε την LG 65BX με μυτερο τουβλακι και χαλασε το panel.

Μετα την αναρωση μου απο το εγκεφαλικο που επαθα για λιγες ωρες, κατανοω οτι δεν δικαιουμαι να εχω τηλεοραση της προκοπης για τα επομενα 3 χρονια τουλαχιστον, και πρεπει να παρω μια απλη φτηνη LED για να κανω τη δουλεια μου και να μη με νοιαζει (τοσο πολυ τελοσπαντων) αν την ξανακαταστρεψει (ασε που ερχεται και ο αδελφος του φορτσατος που ειανι 20 μηνων ακομα).

Κανονικα θελω 65αρα (μη πω και μεγαλυτερη) για τον χωρο αυτον και την αποσταση θεασης, αλλα για να κρατησω το budget χαμηλα, και με μια 55αρα θα γινει η δουλεια για τα επομενα 3 χρονια μεχρι να γινουν "ανθρωποι" τα μικρα. Ισως ειναι και καλυτερα 55αρα για να μπορεσω σε 3 χρονια οταν παρω κατι καλυτερο, να την παω στο υπνοδωματιο που υπαρχει ενα χρεπι σημερα και η 65αρα θα ηταν πολυ μεγαλη.

Χωρις ψαξιμο, θα πηγαινα για μια φτηνη samsung για να εχει VA panel , 4k 60hz. Αλλα θελω τη γνωμη σας στα εξης 2 ερωτηματα :

1) Επειδη το μονο πραγμα που δε μου αρεσε στην LG ηταν το proprietory λειτουργικο της, και ξερω οτι και η samsung εχει το δικο της (και με εκνευριζε ας πουμε που δε μπορω να βαλω το Euroleague TV app) , υπαρχει κατι φτηνο που να αξιζει με andoirdTV?

2) Εχετε υποψιν σας καποια εξτρα εγγυηση/ασφαλιση που θα καλυπτε και το σεναριο της ζημιας που επαθα, για να αξιολογισω αν αξιζει τον κοστος και αν μπορω να παω και σε κατι καλυτερο αν εχω αυτο το μαξιλαρακι?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα ήταν καλό να διευκρινήσεις τι σημαίνει οικονομική για σένα, μιας και μιλάμε για σύγκριση με oled.

Από εκεί θα στηθεί και η βάση της συζήτησης.

Το θέμα λογισμικού είναι αρκετές φορές και υποκειμενικό.

Ρίχνεις ακόμη 60€ και βάζεις ένα boxακι που κάνει οτι ζητάς και με το παραπάνω. Το θέμα είναι να βρεις την τηλεόραση που σου αρέσει και να μην στηριχτείς μόνο στο λειτουργικό.

Για το τελευταίο ερώτημα, έχω την εντύπωση οτι "ξύπνησαν" οι ασφαλιστικές και καλύπτουν μόνο βλάβες. Ανέμενε φυσικά κι άλλο μέλος που μπορεί να γνωρίζει καλύτερα

18 hours ago, nickol-us said:

Θα ήταν καλό να διευκρινήσεις τι σημαίνει οικονομική για σένα, μιας και μιλάμε για σύγκριση με oled.

Από εκεί θα στηθεί και η βάση της συζήτησης.

Το θέμα λογισμικού είναι αρκετές φορές και υποκειμενικό.

Ρίχνεις ακόμη 60€ και βάζεις ένα boxακι που κάνει οτι ζητάς και με το παραπάνω. Το θέμα είναι να βρεις την τηλεόραση που σου αρέσει και να μην στηριχτείς μόνο στο λειτουργικό.

Για το τελευταίο ερώτημα, έχω την εντύπωση οτι "ξύπνησαν" οι ασφαλιστικές και καλύπτουν μόνο βλάβες. Ανέμενε φυσικά κι άλλο μέλος που μπορεί να γνωρίζει καλύτερα

σκεφτομουνα να μην ξεπερασω το 500ρικο εκτος και αν παιξει καποιο θεμα ασφαλισης. Δεν ειναι δηλαδη θεμα του ποσα λεφτα διαθετω, ειναι ποσα λεφτα θα κλαψω ΑΝ γινει κατι αντιστοιχο μεσα στην επομενη τριετια.

Συμφωνω για το box ακι, ήδη αυτο κανω, απλα αν μπορω να το αποφυγω το προτιμω.

Σκεφτομουνα κατι σε :

https://www.skroutz.gr/s/40948444/Samsung-Smart-Tileorasi-55-4K-Crystal-UHD-LED-UE55CU7172UXXH-HDR-2023.html

https://www.skroutz.gr/s/42865468/TCL-Smart-Tileorasi-55-4K-UHD-QLED-55C645-HDR-2023.html

Ειτε τη samsung για το brand name (Με οτι συνεπαγεται) ειτε την TCL για το Android..... αυτο που λεω για το brand name εννοω οτι διαβαζω πχ διαφορες γκρινιες στα reviews χρηστων στο skroutz για τις TCL...

Αντιστοιχα και τις 65αρες των παραπανω που ειναι κανα 100ρικο ακριβοτερες.

εγω θα σκεφτόμουν σοβαρά το ενδεχόμενο να μπεί στον τοίχο με βάση , αρκετά ψηλά (πανω απο 1.5μετρο) , ωστε να μην την φτάνουν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...