Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρειάζομαι ένα μικρό σχετικά μηχανικό πληκτρολόγιο με χαμηλού προφίλ πλήκτρα. Ποιες είναι οι επιλογές μου από καταστήματα της ημεδαπούς; Θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάποιο; Δεν έχω ιδέα από τα τεχνικά χαρακτηριστικά των μηχανικών πληκτρολογίων. Χρειάζομαι ένα σχετικά μικρό, να χωρά σε σακίδιο πλάτης λόγω του πήγαινε-έλα της δουλειάς (τρεις-δυο γραφείο-σπίτι).

Ένα από αυτά που μου γυάλισε το μάτι είναι το Logitech MX mechanical mini. Αξίζει τα χρήματά του (145+ ευρώ);

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.

Καλημέρα, προσωπικά θα πήγαινα για κάτι τέτοιο https://www.skroutz.gr/s/36969655/CoolerMaster-SK620-Gaming-Michaniko-Pliktrologio-60-me-TTC-Red-diakoptes-kai-RGB-fotismo-Agliko-US-Space-Gray.html

Έχει arrows, numbers και με το FN key έχεις και F keys και έξτρα function buttons. Νομίζω είναι το ιδανικό μέγεθος από τα non split keyboards. Να δεις σίγουρα τα switches, αν κάνουν πολύ θόρυβο ή αν δεν σου αρέσει το feeling, αλλά γενικά θα πρότεινα να παίξεις σε αυτό το layout, για να τα έχεις όλα σε μικρό μέγεθος.

• Like 1
  • Λύση
Δημοσ.

Θα πρότεινα οποίο και να διαλέξεις να πας από κοντά να το ακούσεις/δεις αν γίνεται. Υπάρχουν γενικά silent switches και μπορείς να βάλεις και o rings στα keycaps για να μη κάνουν και αυτά θόρυβο, αλλά εν τελει μόνο αν το ακούσεις από κοντά θα μπορείς να είσαι σίγουρος για το αν κάνουν πολύ θόρυβο ή όχι.

Για το πληκτρολόγιο που ανέφερα, δυστυχώς δεν έχω ιδέα αν είναι αθόρυβο ή όχι, το πρότεινα κυρίως για το layout και το μέγεθος.

• Like 1
Δημοσ.
52 minutes ago, thanasis00 said:

Θα πρότεινα οποίο και να διαλέξεις να πας από κοντά να το ακούσεις/δεις αν γίνεται. Υπάρχουν γενικά silent switches και μπορείς να βάλεις και o rings στα keycaps για να μη κάνουν και αυτά θόρυβο, αλλά εν τελει μόνο αν το ακούσεις από κοντά θα μπορείς να είσαι σίγουρος για το αν κάνουν πολύ θόρυβο ή όχι.

Για το πληκτρολόγιο που ανέφερα, δυστυχώς δεν έχω ιδέα αν είναι αθόρυβο ή όχι, το πρότεινα κυρίως για το layout και το μέγεθος.

Ευχαριστώ! Θα περάσω μια βόλτα για να δω μερικά από κοντά όπως είπες.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, spectaculator είπε

Ευχαριστώ! Θα περάσω μια βόλτα για να δω μερικά από κοντά όπως είπες.

Επίσης δες το παρακάτω tenkeyless Razer Ornata V3 Gaming Μηχανικό Πληκτρολόγιο Tenkeyless με RGB φωτισμό (Αγγλικό US) | Skroutz.gr

Υ.Γ Το βοήθημα καρπού είναι αποσπώμενο οπότε μη σε τρομάζει το μέγεθος στη φωτογραφία

• Like 1
Δημοσ.
45 minutes ago, Kag1ante said:

Επίσης δες το παρακάτω tenkeyless Razer Ornata V3 Gaming Μηχανικό Πληκτρολόγιο Tenkeyless με RGB φωτισμό (Αγγλικό US) | Skroutz.gr

Υ.Γ Το βοήθημα καρπού είναι αποσπώμενο οπότε μη σε τρομάζει το μέγεθος στη φωτογραφία

Κι αυτό δείχνει καλό. Έχει διαφορά στην ποιότητα αυτό με διακόπτες με μεμβράνη από απλά διακόπτες;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, spectaculator είπε

Κι αυτό δείχνει καλό. Έχει διαφορά στην ποιότητα αυτό με διακόπτες με μεμβράνη από απλά διακόπτες;

Είναι μηχανικό πληκτρολόγιο low profile με διακόπτες μεμβράνης RAZER MECHA

Δεν το έχω δοκιμάσει live δυστηχώς για να σου πω εμπειρία αλλα πιστεύω σε κάποιο απο τις αλυσίδες μπορείς να το βρείς για testing

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...